• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

13 ayda 54 kilo verdim!!

Merhaba Öncelikle sizi canı gönülden tebrik ediyorum bende yaklaşık 2.5 adır yediklerime dikkat ediyorum. 2 lt yakın su içiyorum. 2,5 ayda hepi topu 6 kilo verdim.Çalıştığım için maalesef yürüyüş yapamıyorum. Akşamları eve yorgun düşüyorum 2 yaşında kızım var bide. Az verdim gibi geliyo bana eczaneye vücut analizi yapan tartı gelmiş tartıldım şu an 62 kiloyum. Eczacı emilim problemin olabilir dedi çörek otu yağı tavsiye etti sabhları içiyorum ama yine de aklıma takılıyo işte. Normal mi sence 2.5 ayda 6 kilo az mı
Canım hiçte az değil birincisi kilon az orantılı olarak az gider.
ikincisi akşam yemeğini kaçta yiyorsun ve saat kaçta yatıyorsun bunları yazarsan yardım etmeye çalışayım.

Akşam 6 buçuk yedi gibi yiyorum 11 gibi yatıyorum. tam buğday ekmeği yiyorum ama sadece sabahları arada kaçamak oluyo tabiki günler falan derken yiyorum ama az :)

Akşam 6 buçuk yedi gibi yiyorum 11 gibi yatıyorum. tam buğday ekmeği yiyorum ama sadece sabahları arada kaçamak oluyo tabiki günler falan derken yiyorum ama az :)
Akşam yemeğinde çorba+yoğurt
Protein+salata şeklinde takıl daha erken yiyemiyorsan ve kabızlık yaşama. wcye çıkamazsan akşamdan iki hurmayı yarım bardak suya koy sabah aç karnına hurmaları ye suyu iç.
Eğer akşamı 17-17,30 a çekebilirsen daha çabuk kilo kaybedersin.

Maalesef çekemem 5 te işten çıkıyorum :( tavsiyelerini uygulayacağım teşekkür ederim canım :) Benim asıl sorunum basenim yaa ben beni bildim bileli var ne yapacağım bilmiyorum tavsiyen var mı canım bu konuda :(

Maalesef çekemem 5 te işten çıkıyorum :KK43: tavsiyelerini uygulayacağım teşekkür ederim canım :) Benim asıl sorunum basenim yaa ben beni bildim bileli var ne yapacağım bilmiyorum tavsiyen var mı canım bu konuda :KK43:
Bölgesel hareketler yapabilirsin.
Ben pek bilgili değilim spor konusunda eklem rahatsızlığım var yürüyüşten başka hiçbirşey yapamıyorum.
Ama kilo verdikçe küçülüp incelecektir eminim.

VAY BEEEE nası bi özgüven vardır şimdi sizde maşallah
eşinizn çocukların akrabaların tepkileri nasıl nebiliyim sizde fark eden değişiklikler varmı misal ben artık münübüste bile otururken kasılıyorum daha çok yan koltuğa kaymışım yanımdaki sıkışmış yada münübüsten inerken millet müsade eder ufacık ara açarlar bende bakarım sonra teyze bana bakar sende bnim gibi şişmansın burdan geçemezsin der :(

hey maşallah :KK57:

Sevalim en yakın zamnda seninde başarı hikayeni okumak istiyoruzz.Sende aklına koyunca yapacak bi insansın.Sadece inan....

Sağol canım benim sizin bana inandığınız kadar bi ben kendime inansam :KK14:

Birilerinin pes etmesini engellediğimi bilmek bile mutluluk kaynağı.
Ayrıca bu takım olmasa daha yavaş olurdu sürüncemeye girerdi diyet hikayem biliyorum.
Hasetlere gelince daha son halimi görmeyenler var dumur edecem onları dumur :-)

işte beklenen an o an yaaaa :KK53: bi çağırsana uyuzları oturmaya:KK8: bissürü de cısss yap onlara hiçbirini yeme onlar yesin :KK70:

Komik dimi okuyunca bende güldüm yazdıklarımı ama ozaman ağlatıyorlardı :KK43:
İnşallah korumadada başarılı olup en azından 65i geçmemeye çalışacağım.
Teşekkür ederim.

Sağol tatlım.

Hikayenin sonunda örnek bir günümü yazdım canım ufak değişikliklerle uygulayabilirsin.

Bi yazarın kendi hikayesi için söylediği bi kelime var "Yaşarken hiç komik değildi" diye :KK53:

ben bu cümleyi çok kullanıyorum hayatımda.. Gerçekten acı veren şeyler yaşadım ama anlatırken komik bir anı gibi anlatıyorum hep.. bu da benim karakterim ben hiç ajitasyon yapamam :KK53:

Ah ah o mucizeleri hepimiz beklemişiz anlaşılan ne dualar ederdim...
Bir keresinde "Allahım önemsiz bir hastalık ver bana zayıflayayım sonrada iyileşeyim" diye dua etmiştim :-)
O kadar ümitsizdi durum yani. Gece yatarken kahvaltıda ne yiyeceğimi hayal ederdim.
Çok güzel kilo vermişsin arkadaşım Sakın pes etme ve kurtar vücudunu ağırlıklardan.
5 kiloluk suyu bile 15 dk taşıyınca yoruluyoruz düşünsene..

ay ben de gençken hastalıktan zayıflayan insanlara imrenirdim hep :KK57: Allahım esirgemiş remen bizi o zamanlar muskam hiç hayır dua değil çünkü bu o_O

eşinizn çocukların akrabaların tepkileri nasıl nebiliyim sizde fark eden değişiklikler varmı misal ben artık münübüste bile otururken kasılıyorum daha çok yan koltuğa kaymışım yanımdaki sıkışmış yada münübüsten inerken millet müsade eder ufacık ara açarlar bende bakarım sonra teyze bana bakar sende bnim gibi şişmansın burdan geçemezsin der :KK43:

ayyy ben de yaşıyorum bunları hep yaaa :KK43: toplu taşımadan tiksiniyorum resmen :cry: bi de cam kenarında oturup ineceğim zaman yanımdakinin kalkmadan bacaklarını kenara çevirmesi olayına tavım yani kaldır o kuru şeyini ordan da geçelim :63: di mi yani :KK62:

eşinizn çocukların akrabaların tepkileri nasıl nebiliyim sizde fark eden değişiklikler varmı misal ben artık münübüste bile otururken kasılıyorum daha çok yan koltuğa kaymışım yanımdaki sıkışmış yada münübüsten inerken millet müsade eder ufacık ara açarlar bende bakarım sonra teyze bana bakar sende bnim gibi şişmansın burdan geçemezsin der :KK43:
Tabiki fark çok büyük.
Özgüven tavan :-)
Banada teyzenin biri çocuklar büyük ama sen kucuksun gelin dedi son zamanlarda.
kadını opecektim neredeyse :KK48:

hey maşallah :KK57:

Sağol canım benim sizin bana inandığınız kadar bi ben kendime inansam :KK14:

işte beklenen an o an yaaaa :KK53: bi çağırsana uyuzları oturmaya:KK8: bissürü de cısss yap onlara hiçbirini yeme onlar yesin :KK70:

Bi yazarın kendi hikayesi için söylediği bi kelime var "Yaşarken hiç komik değildi" diye :KK53:

ben bu cümleyi çok kullanıyorum hayatımda.. Gerçekten acı veren şeyler yaşadım ama anlatırken komik bir anı gibi anlatıyorum hep.. bu da benim karakterim ben hiç ajitasyon yapamam :KK53:

ay ben de gençken hastalıktan zayıflayan insanlara imrenirdim hep :KK57: Allahım esirgemiş remen bizi o zamanlar muskam hiç hayır dua değil çünkü bu o_O
Aynen ya kabul olsaydı o dua allah korumuş bizi kendimizden.
Nisanda piknik ayarliyorlar onlar uzakta canım.
Nisanda dumur olayları yaşanacak :KK53:

Oyy şirinem gelmiş.
Canım arkadaşım sen tutturmasaydın "hayııır 60 olacaksın" diye ben 65te mezundum ya kız.
Birtaneciğim benim yanımda olduğun için arkadaşım olduğun için çok mutluyum.
Seviyorum seni şirinem :KK68:
hep 60 olacaksın insallah bundan sonra, oglusun gelip kemiklerin batıyo diyecek sen sarıldıkca, bende seni seviyorum muskam ;)

Vay masallah size. Tebrik ediyorum ve acikcasi ben de korktum . Evlendigim ilk bir sene tam 20 kilo aldim resmen. Su an kilomu koruyorum ama almaktan korkuyorum. 68 kiloyum. Ve artik kendime dur diyecegim. Cidden beni de kendime getirdiniz. Sizi cok ama cok tebrik ediyorum.
Peki akrabalariniz ne yapti? Cok merak ediyorum. .

Amin canm.

O kızlara bende sinir oldum ama şimdi teşekkür borçluyum umarım burayı okurlar ve beni hatırlarlar.
15 kiloyu en geç temmuza kadar verip 67yi görebilirsin canım herkese aynı şeyi tavsiye ediyorum kral gibi kahvaltı (ama erken saatte)
öğle ve akşamda tek çeşit yemek Yanına ya salata yada yoğurt..
Ne kadar çeşit yersen farketmeden fazla yersin..
Akşamı protein+salata ile en geç 17de bitirirsen her gün eksi görmen kaçınılmaz.

Aslinda haklisin tatlim onlar seni bu guzel yola itmis seni cok tebrik ediyorum canim;) canim keske versem su 15 kiloyu ya gerisi gelir 60 hayalim ;) diyetsyene gidiyorum kuzum su sekil besleniyorum

Sabah
Sağlıklı bi kahvalti 7.30da yiyorum standarr kahvalti tam tahil ekmek 2 dilim

Öğlen
Sebze yemeği yada tavuk kofte balik
Yanında salata yada yogurt 2 dilim tam tahil ekmek

Aksam 18.00
1 kase corba yoğurt ekmek yok

Arada
Turk kahvesi
1 meyve

Nasil kuzumm
1 saat yürüyüş yada egzersiz nasil kuzu basini agrttim ama sana uyuyor muuu

Aslinda haklisin tatlim onlar seni bu guzel yola itmis seni cok tebrik ediyorum canim:KK66: canim keske versem su 15 kiloyu ya gerisi gelir 60 hayalim :KK66: diyetsyene gidiyorum kuzum su sekil besleniyorum

Sabah
Sağlıklı bi kahvalti 7.30da yiyorum standarr kahvalti tam tahil ekmek 2 dilim

Öğlen
Sebze yemeği yada tavuk kofte balik
Yanında salata yada yogurt 2 dilim tam tahil ekmek

Aksam 18.00
1 kase corba yoğurt ekmek yok

Arada
Turk kahvesi
1 meyve

Nasil kuzumm
1 saat yürüyüş yada egzersiz nasil kuzu basini agrttim ama sana uyuyor muuu
O kadar erken yani sabah 7;30 da nasıl iştahınız oluyor. ?

Back