- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten yiyerek zayıflamalısın canım.Aç kalarak sağlıklı bi zayıflama olmaz. Sağlıklı ve diyete uygun şeyler yiyerek kaçamağı minimumda tutarak da zayıflanabilir.Ay bende zayıflamak istiyorum ama kendimi yemekten geri alamıyorum. Doymak bilmeyen bir midem var
Yok canım ya. İki çocuğa bakmaktan daha ki olay 5 tanesi. 6yı bilemiyorum ama :)Oy oy oy maşallah sana
Bizlere iki tane fazla geliyor allah sana peygamber sabrı vermiş olmalı....
Amin canım teşekkür ederim. 6.Kaçıncı bebeğin ki??
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Amin inşallah. :)Allah bağışlasın canım.Hepsini sağlıkla buyutt
Canım hayat sanada istediklerini versinCanı gönülden tebrik ediyorum, azmedip başardın o sıralar sen diyete ilk başladığında bende diyete başlamak için oralardaydim gizli gizli okuyordum, sen bi çıtır oldun ben hala aynı yerdeyim. Ama senin bu hikayenin üstüne olay burada bitmiştir kiloların yakasını birakmiycam. Çok çok cokkkk tebrik ediyorum güzel anne, hırslı kadın hayatın hep istediklerini başararak geçsin. Sevgiler.
Birilerinin pes etmesini engellediğimi bilmek bile mutluluk kaynağı.defnecimm canım o kadar kararlı ve istikrarlı yürüdün ki bu yolda hepimizede ilham oldun, ışık oldun.. pes etmeyi düşündüğüm her an aklım 5. takımımıza ve sana gidiyor .. diyorum kızcağız neler yapmış nelerden ödün vermiş ayıp bana diyorum ve sil baştan devam ediyorum .. bize teşekkür etmişsin ama asıl başarı senin tatlım.. zayıf olmanın en önemlisi bundan sonra sağlıklı olmanın tadını çıkar ve istediğin her an istediğin mağzadan giyinmenin zevkine eriş .. sen bunları hakettin ..başarını doya doya kutla etrafındaki o haset bakışlara ve laflarada aldırış etme ,eminim onlar çoktan susup bir kenara çekilmişlerdir ..
Seni canı gönülden tebrik ediyorum muskacım
Tebrik ederim :)
Vauuuu süper değişim
O zaman küçük tavsiyeler sana..Ay bende zayıflamak istiyorum ama kendimi yemekten geri alamıyorum. Doymak bilmeyen bir midem var
Amin canm.Darısı başıma
O kızlara bende sinir oldum ama şimdi teşekkür borçluyum umarım burayı okurlar ve beni hatırlarlar.Yazindan cok etkilendim canimmm o lafi diyen kızlarada sinir oldum ama basarmissin helal olsun bende baslicam baslicam dedim 76dim bunalim derken 82 kiloyum bi 15 kilo veremedim sen tam 54 kilo vermissin yaaa tebrik ederimmm MASALLAH lutfen benide azimlendir
Oyy şirinem gelmiş.bitanem, tatlı dilli arkadaşım benim, basarı hikayeni okuyunca aklıma sana yazabilecegim tek bir kelime geliyor EFSANESİN
Komik dimi okuyunca bende güldüm yazdıklarımı ama ozaman ağlatıyorlardıCanım gulerek okudum hayatındaki değişim umarım hep böyle güzel yönde olur kilolar geri gelmesin mutluluğun daim olsun
Sağol tatlım.massssAllah o sisman diyen insanlar harbi harbi cekilmiyor ama baya baya kilo vermissin hayirli olsun
Hikayenin sonunda örnek bir günümü yazdım canım ufak değişikliklerle uygulayabilirsin.Zayiflayan arkadaşlar ne yeyip ictiniz?
Ah ah o mucizeleri hepimiz beklemişiz anlaşılan ne dualar ederdim...Bende gözleri dolarak okuyanlardanim Inan beni anlattin resmen ve belkide bir çoğumuz ayni kaderi yasiyor bir fitil bekliyoruz belkide
Banada geçen sene Annemlerle gezerken ufak bir çocuk hakaret derecesinde bir cümle kurmuştu ve ben o zaman tabiki ağzıma geleni saydim ama o an hirsim çocuğa değil kendimeydi çünkü hammallik yapiyordun ve sagligim elden gittigi halde hala bir mucize bekliyordum halbiki mucizenin ta kendisiydim ama jeton değil 8 köşe 88 köşeli olunca geç düştü :) ama neticede gecte olsa düştü ve ben başlangıç kilom 124.5 kgken şükür 101 kiloya düştüm ve devam edeceğim Allahin izniyle sende bu yolda bana çok güzel motivasyon oldun ♥♥ Umarim bende banada en azindan 7li rakamlara inince senin gibi başarı hikayemi yazmak nasip olur
Herşey gönlünce olsun yüreği güzel güçlü kadın
Hayır göğüsler haricinde sarkmam olmadı ama her gün 2 saat yürüdüm yürüyüş en güzel yağ yakan spor..Maşallah çok güzel kilo vermişsin arkadaşım duyguşandım okurken konunu be de 117 kilo bir insan olarak neler yaşadığını zamanında çok iyi anlıyorum neyseki sen başarmışsın ve ömrünü uzatmışsın birşey sormak istiyorum göbek ve kol kısımlarında çok sarkma oldumu yani ameliyatlık olacak kadar
Öyle hakkatenTebrik ederim, resmen içinizden bir insan çıkarmışsınız. Allah sevdiklerinizle beraber sağlıklı ömür versin :)
Amin inşallah canım.Çok guzel olmuşsunuz azminize bayıldım maşallah subhanallah inşallah o kiloları vermek bize de nasip olur
Amin hepimiz mutlu bir ömür sürelim inşallah.Ay canim ya ne iyi etmissin ne kadar guzel anlatmissin allah saglikla mutlulukla ailenle bi omur nasip etsin
Her günmü? Ben takıntılıyım sabah akşam tartılırım halada öyle..günaydın defne hanım
bir sorum olacak hergün tartıldınz mı?
ben dıyetteyken her sabah tartılma ıhtıyacı duyuyorum gram dahı olsa gitmişmi gitmemısmı diye?
birde kendınıze hedefı nasıl koydunuz 50 kılo verıcem diye mı yola cıktınız,yoksa atıyorum şu tarıhtre şu kıloda olucam gibimi