13 ayda 54 kilo verdim!!

C
Çok duygulandimmm ya canım benim ya kesinlikle hak ettin Mefkurem le ikimiz bana ilham kaynağı oldunuz gerçekten verilebilir demekki eğer bir sağlık rahatsızlığı yoksa ameliyaysizda 54 kilo verilebilir mis demekki

Hayatım bu sadece senin başarın helal olsun sana hayatımda gördüğüm en kararlı kadınsın böyle bir şeyi başarmak çok zor azıcık faydamız bile olduysa takım olarak ne mutlu bize sevgili idolüm hayatında herşey çok güzel olsun inşallah canım kaptanım:)

Organik nilgunum benim
Tabiki katkınız var.
Tesekkur ederim canım benim

HARİKA TEK KELİMEYLE HARİKA. Canım benim daim olsun başarın inşallah bende aynısını söylerim bir gün

Canım hikayenden cok etkilendim 2kere okydun her soylediginde cok haklisin azmin zaferi tekrar Kutlarım canım
Mende 104bir takildim tabi hatalarimda oldu 2aydir 104etrafinda dolasiyorum

Canım hikayenden cok etkilendim 2kere okydun her soylediginde cok haklisin azmin zaferi tekrar Kutlarım canım
Mende 104bir takildim tabi hatalarimda oldu 2aydir 104etrafinda dolasiyorum
Akşam yemeğini 1 saat geri çek bi dene bakalım canım.
Ve teşekkür ederim.

MaaşAllah Defnecim tam bir çıtır olmuşsun tebrik ederim canım azminden dolayı

Harika bi basari oykusu insallah allah banada nasip eder.benimde insilun direncim oldu gecen hafta bende yedim vucudu sasirtmak icin.nekadar dogru bilmiyorum ama.gram kilo almadim yinede.bu hafta yeniden basladim diyete bakalim nolcak.verebilecekmiyim

Muskacim, harikasin tatlim :)

Bana yetistin bildigin, seninle gurur duyuyoruz. Ben ancak gordum, incecik olmussun harikasin :)

tebrik ediyorum...görüyorumki bol bol yürümüşsün ..ben de doğum yapalı 5 ay oldu.ve ardından safra kesesi ameliyetı oldum.hareketsizlik lohusalık derken 103 kg yum bugün tartıldım.çok mutsuzum sorunum yürüyüş yapamamak ve motivasyon düşüklüğü..ama hikayeni görünce umudum artıyor.açıp tekrar tekrar okuyorum.. darısı başıma..

Son düzenleme:
Allah yardımcın olsun pes etmezsen sende başarırsın emin ol.

Çok güzel maşallah tebrik ederim fotoları görmedim ama hikayenize bayıldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…