13 Aralık transfer olanlar 🌸

Hanımlar yarın benim gibi test vericek olan varmı neler hissediyosunuz
Benim bugun 9. Günüm . 3 . Gün embriyosuydu, bi kaç gün önce kasik karın ağrım vardi ancak 2 gündür onlar kayboldu. Hissettiğim hiç bir belirti yok. Normalde test günüm çarşamba ancak yarın vermek istiyorum çünkü merak ediyorum artik siz nasılsınız

Benimde 2 tane 6.gün embriyosuydu yarın test günüm 1 saat kadar önce şiddetli biagrı hissettim kasıklarımda inşallah tutunmuştur meraktanda çatlamak üzereyim

Benimde 2 tane 6.gün embriyosuydu yarın test günüm 1 saat kadar önce şiddetli biagrı hissettim kasıklarımda inşallah tutunmuştur meraktanda çatlamak üzereyim
İnsallah ya ,Allah hepimizin de kalbindekini nasip etsin. Sonucu mutlaka yazın bize de

Benımde salı gunj kan testım ama 8.gunde ıdrar halı negatıf hıc umudum yok agla ağla perısan oldum tek belırtı kasık agrısı o da ılactan heralde, ıkı gundur ılacları ıgneyı yapmak çok zoruma gdıo

Benimde öyle nasılsa kan günü bitecek az kaldı dayan diye diye yaptım o iğneleri. Ama inşallah güzel sonuç alırız

10. Gün erken gebelik testim malesef negatif kizlar. Üzgünüm ama hayirlisi belki böyleydi bilmiyorum. Yine de 12. Gün kan tahliline kadar dikkat edip ilaçlarımı kullanacağım

10. Gün erken gebelik testim malesef negatif kizlar. Üzgünüm ama hayirlisi belki böyleydi bilmiyorum. Yine de 12. Gün kan tahliline kadar dikkat edip ilaçlarımı kullanacağım
Hayırlıısı olsun canım benımde 9.gun ıdrar negatıf yarında kan günüm ama umudum kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…