13 Aralık transfer olanlar 🌸

ama erkenden kan testi baktırmanın kötü tarafı , kimyasal olursa gün gün fark etmiş oluyorsun o da üzüyor o yüzden 12. Gün bakın diyorlar sanırım

ama erkenden kan testi baktırmanın kötü tarafı , kimyasal olursa gün gün fark etmiş oluyorsun o da üzüyor o yüzden 12. Gün bakın diyorlar sanırım
Ben sanırım 7 den 11 r kadar ıdrar dan normal test gunundede kan baktırayım ınsallah hepımızın duaları kabul olur emeklerımız bosa cıkmasın

Ben iğne olmadım ya o yüzden rahattım yaparken olmayacağını biliyordum benimde 22sinde olmam gerekiyor normal şartlarda ama bu ilaçlar bizi ileri atıyormuş

malesef bugünde negatif çıktı vardır olanda bir hayır daha embriyom var zaten umutsuz olmak yok sabredeceğiz yarın bir daha yaparım cumartesi de yaparım duruma göre kan veririm ilaçları bırakırım en azından

günaydın kızlar, 5. gün dondurulmuş embriyo dün gece 5. günümdü test yaptım negatif.
Canım umutsuzluha kapılma 5.gun test ıcın erken bence 7.gun yap tekrar daha yenı tutunduysa bıle hcg salımı 6.gun baslıyormus 6 da da dusuk degerden gozukmeyebılır bende 7.gün yapıcam

Merhaba arkadaslar ,nasilsiniz . Herhangi bir hissiyatınız var mi, benim bu gece inanılmaz alt karın ağrım oldu , regl oncesi de buna benzer şeyler oluyor tabi

Merhaba arkadaslar ,nasilsiniz . Herhangi bir hissiyatınız var mi, benim bu gece inanılmaz alt karın ağrım oldu , regl oncesi de buna benzer şeyler oluyor tabi
Merhaba canım dün gece bende de regl öncesi ağrı vardı akşam boyu hissettim bazen unutturdu kendini bazen hafif de olsa şiddetlendi.
Şimdi tuhaf olan şu bir hafta önceden karnım az da olsa ağrırdı, regl öncesi belirti benim için de. Ama bu hissettiğim ağrıyı bu kadar uzun süre hissediyorsam genelde hemen 1 gün içinde reglim gelirdi , oysa daha günler var regl günüme , o yüzden bu durum benim için farklı ama yine de belki de ilaçların etkisidir çok fazla rahmim kalınlaştı her an regl olacak gibi de hissediyor olabilir onun dışında başka bi belirti yok ben de ya sizde :)

Evet benimde öyle aslında 2 3 gün içerisinde olurdum agridan sonra ancak şu an takvime göre daha 8 9 gün var reglime. Estrofem de kullanıyorum gerci o yüzden de etkiliyor olabilir diye düşünüyorum ama bilemiyorum. Hem heyecanlı hem gergin test günümün gelmesini de istemiyorum ama aynı zamanda.cok merak ediyorum

aynı hislerleyiz
Aslında bakınca çok az kaldı öğrenmemize :)

Kızlar 4 kere tüp bebek yaptırıp 4. pozitif görmüş biri olarak söylüyorum. Erkenden idrar testi yapıp moral bozmayın çünkü kanda bile geç öğrenip gebeliği başlayan oldu. Tutunma belirtileri de aynı regl belirtisi gibi. Ve ilaç kullandığınız dönemde reflü olmanız mümkün değil anca ilacı bıraktıktan en az üç gün içinde regl olursunuz. Benim adet belirtisinden farklı olarak 9 günde belimde bir ağrı hissetmiştim. Belki size faydası olur

4 kere mi, ne kadar çok emek ve bekleyiş vardır sürecinizde , sonunda mucizenizin gerçek olmasına çok sevindim darısı biz bekleyenlerin başına

Bilgiler için sağ olun, araştırdığım kadarı ile kimisinde hiç belirti olmuyor belirti olanlarda da farklı belirtiler ortaya çıkabiliyor kişiden kişiye.
Ben normalde çok sabırsız biriyimdir , transfer sonrası 7. Gündeyim ve bu zamana kadar dayanmam bile mucize dayanıyorum çünkü hafif silik çıksa bile nasıl hissedeceğimi bilemiyorum, burada insanların süreçlerini okuduğum için hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. Üzüleceksem de tek sefer de üzüleyim diyorum dayanıyorum. Ve anladım ki gebelik öncesi süreçte , gebelik sonrası süreçte tonla ihtimalle dolu. Biraz korku yaşamıyor değilim , elimde olmuyor :)

12. Gün yani pazartesi istedi doktorum hafta Sonu neden vereceğim
Yani sen bilirsin moral bozukluğu ile geçirme diye dedim , bana da 12. Gün verin dediler ama ben 10. Gün baktırıcam , eğer yüksek bi değer çıkarsa 12. Gün yükselişine bakıcam planım bu şekilde. Zaten varsa 10. Günde de kanda çıkar ama idrarda çıkmayabiliyor. Ama işte şu risk var , 10. Gün baktırsan bile değer diğer günlerde düşebilir o yüzden direkt 12. Gün istiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…