13 Aralık transfer olanlar 🌸

Hakkımızda hayırlısı olsun insallah, en güzel şekilde nasip olsun ya evet ama erken gebelik testinde 10. Gün çıkar diye düşünüyorum bende
Evet ama ben o gün sadece idrar testi yaparsam pozitif de olsa negatif de olsa meraktan çatlarım o yüzden planım 10. Güne kadar dayanmak öncelikle, bence başarabiliriz

Herkese merhaba öncelikle 16 aralıkta çift embriyo transferi oldum. Bugün 2. Günüm günler geçmek bilmiyor. Emeklerimizi boş çevirmesin Rabbim hepimiz kavuştursun bebişlerine
hayırlı olsun inş , ben de transfer gününü saymazsak 5. Gündeyim, ve sürekli kafamı farklı bi şeylere vermeye çalışıyorum dizi film falan açmaya çalışıyorum ama pek odaklanamıyorum, bi an geliyor karamsarlaşıyorum belirsizlik karşısında, bi an geliyor çok umutlanıyorum :)

öyle okuyor bi öyle bi böyle geçireceğiz bu günleri. Sonu hayırlı ve güzel olur hepimiz için inşallah. Böylece hep birlikte 2025 Ağustos annelerine geçeriz

Bende cuma günü transfer oldum 2 tane 6.gün embriyosu içinde anlatamadıgım duygular var oldumu olmadımı bende 23 ünde test vericem inşallah hepimiz için sağlıklı ve güzel sonuçlar olur , bu arada yaşadığınız herhangi bir belirti varmı yada vücudunuzda hissettiniz bi değişiklik

Merhaba Büşra
Hepimiz için hayırlısı en güzeli olsun güzel sonuçlarımızı paylaşmak nasip olsun sağ olasın

Ben de ilk transfer günü hafif ara ara bi kasık ağrısı olmuştu ama çok sürmedi , sonraki günlerde de 4. Gün sol kasığımda batmalar oldu durdu ama bu böyle çok uzun sürmedi, bugün 5. Günün akşamı hafif düzeyde karında adet olacakmışım gibi uzun süren hala da olan bi ağrı var ama dediğim gibi hafif , rahmimim kalınlaştığını hissediyorum.
Onun dışında göğüs ağrısı zaten direkt progesterondan kaynaklı oluyor , onu belirti saymıyorum belki yukarıda yazdıklarımda ilaçlardandır ama bunlar dışında pek farklı bi şey yok bende :) bekleyişe devam.
Sadece kendime söz verdim erken gebelik testi yapmayacağım diye bugün birden delirip gebelik testi bulabilir miyim diye nöbetçi eczane baktım ,dedim Sofia sakin ol noluyor sana hem söz verdim bekleyeceğim dedim hem de akşamın bi vakti ne gerek var nöbetçi eczaneye , sakinleştim şükür

Siz de var mı belirtiler

Bir de ben yarı doğal siklus denedim yani çatlatma iğnemi oldum ardından transfer günüm belirlendi. Başka bi ilaç kullanmadım estrofem gibi. Şimdi çatlama iğnesinden bi süre sonra zaten vücudum progesteron salgılamaya başladı ayriyeten ben bi de fitil ve iğne şeklinde alıyorum yani bu hormonum tavan yaptı, biraz zor açıkçası çok daha kaygılı karamsar alıngan bir moddayım bir de maalesef bu değişiklik var ben de :)

Bende de sol kasıkta ufak ufak batmalar var çok şiddetli akıntım başladı özellikle de bugün birde mide yanması oda bu gece oldu sanırım onun kaynağı stres günler geçmiyo gibi benimde bi deli aklım idrar testi yap diyo ama sonuçla yüzleşmekten korkuyorum sanırım

Bakınca ne çok kişi aynı süreçten geçiyoruz.
Genelde okuduklarıma bakınca belirtiler de hep aynı , bu arada ben de korkuyorum hani hafif silik bile çıksa belirsizliğe bırakmak istemiyorum kendimi, bence bu süreci daha güzel geçirmek adına bi şeyler yapılabilir

Zararlı olmayan atıştırmalıklar yemek gibi
Komik videolar ya da diziler izlemek
Sevdiklerimizle vakit geçirmek gibi gibi bir de normalde zaman hızlı geçerdi , şimdi yavaşladı geçmek bilmiyor

Kesinlikle siz hangi gün test vericeksiniz

Kesinlikle siz hangi gün test vericeksiniz
Planım pazartesi kan testini yaptırmak sizin gibi, ama tüp bebek merkezi çarşamba istedi normalde , o gün de baktırırım diye düşündüm

Aslında bi yanım cumartesiden baksam mı diyor çünkü hafta içi çalışıyorum acaba hafta içindeki modumu etkiler mi diye değişik düşüncelere giriyorum

Benımde test gunum 24 ü tam on gün olmus oluyor ama ben sanırım dayanamayip 7.gun ıdrar testı yapıcam okuduguma göre sılıkte olsa gören varmıs daha fazla duramıycam kötu de olsa kendımı hazırlamış olurum dedım bılmıyorum kafam hep orda ne yaparsam yapayım aklımdan hep

Benim sadece kasık ve karın ağrım var kızlar sanırım adet olucam
Kuzum o bende de var , ben transferden önce çatlatma iğnesi vurmuştum , ve daha önceden biliyorum adet olabilmem için çatlatma iğnesinin üzerinden 19 gün falan geçmesi gerekiyordu yani hesaplayınca adet olabilmem için daha 1 hafta var ama hissettiğim şey her an adet olabilirmişim gibi bi şey , bence bu hormonların ilaçların etkisi artı adet olacakmış gibi olup hamile olan oluyor. Ben yerinde olsam 7. Gün gider kan testi verirdim :) böyle daha çok merakta kalacaksın gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…