- Konu Sahibi Sofiasofia
Benim negatif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hakkınızda hayırlısı, inşallah bir sonrakine daha güçlü şekilde başlarızBenim negatif
negatif
Merhaba canım test yaptın mıVeee ben tüp bebek transferimi oldum kızlaaar , var mı bugün transfer olan gören eden olursa lütfen bana dua edin bebeğim bana sımsıkı tutunsun beni bırakmasın
yirmibesekim sen de bugün oldun dimi , nasılsın
kervana hoş geldin. hayırlısı diyip önümüze bakmaktan başka yol göremiyorum umarım bir sonraki pozitif olur son negatifiniz olsun inşallahBenım sonucum cıktı kızlar maalesef negatıf zaten evdekıtestlerden kendmı hazırlamıstım kötuye nasip degılmıs
bende ilk denememde negatif aldım başka embriyom yoktu 1 regli sonra diğer ay reglimde tedavime başlamıştım transfer olan negatif oldu 2. tedaviden 1 tane 3bc mi ne kalitede embriyo varmış ama kalite çok düşük napsam bende kafayı yemiş durumdayım o embriyoyu transfer için yine bekliycem onun transferş yerine başka yerde en baştan mı başlasam zaman kaybetmeyip bilmiyorum kafam karma karışıkBen de 13 aralıkta transfer oldum ve transferin 10. Gününde betamın 0.1 den düşük olduğunu görüp ilaçları kestim mental olarak çöküğüm donmuş embriyom da yok bir sonraki tüp bebeğe ne zaman başlayacağımı düşünüyorum
Doktorunuza danışın bence diğerini de doldurduklarına göre iyi olma şansı vardır belki bilemiyorum ben yeni merkez arayışındayım Şişli memorial mı yoksa hisar hospital meryem kürek eken mi arasında kaldımbende ilk denememde negatif aldım başka embriyom yoktu 1 regli sonra diğer ay reglimde tedavime başlamıştım transfer olan negatif oldu 2. tedaviden 1 tane 3bc mi ne kalitede embriyo varmış ama kalite çok düşük napsam bende kafayı yemiş durumdayım o embriyoyu transfer için yine bekliycem onun transferş yerine başka yerde en baştan mı başlasam zaman kaybetmeyip bilmiyorum kafam karma karışık
doktorun kendiside kalanın çok kaliteli olmadığını diğer transferlerimde hep daha kaliteli embriyolar verdiğini söyledi. aslında ben komple hastane doktor değiştiricem herkesin E2 sine falan bakmış opudan önce benimki herşeyi yüzeysel yaptı. şişli memorial çok duydum bahçeciyi pek içim almıyo bende araştırıyorum bakalım şişli memorialda güncel fiyatlar ne olacak acaba yılbaşından sonra ciddi maliyet herşeyDoktorunuza danışın bence diğerini de doldurduklarına göre iyi olma şansı vardır belki bilemiyorum ben yeni merkez arayışındayım Şişli memorial mı yoksa hisar hospital meryem kürek eken mi arasında kaldım
Öyle gerçekten Allah yardımcımız olsun fiyatları pek bilmiyorum ama Şişli memorial diğerlerine göre daha uygun diyenler oldu ben ilk denememi Selçuk Selçuk hocada yaptım transfer bile olamadım ikinciyi zeynep kamilde yaptımdoktorun kendiside kalanın çok kaliteli olmadığını diğer transferlerimde hep daha kaliteli embriyolar verdiğini söyledi. aslında ben komple hastane doktor değiştiricem herkesin E2 sine falan bakmış opudan önce benimki herşeyi yüzeysel yaptı. şişli memorial çok duydum bahçeciyi pek içim almıyo bende araştırıyorum bakalım şişli memorialda güncel fiyatlar ne olacak acaba yılbaşından sonra ciddi maliyet herşey
Genetik incelemeli tüp bebek yaptırırsanız daha iyi olabilir risk almamış olursunuz zor bi süreç değil tek zorluğu belirsizlik o da her durumda varMerhabalar konuyla şöyle ilgili olan bişi sormak istiyorum benim 2 gebelik kaybım var biri kromozom bozukluğu 12 haftada sonraki de kalp durması sonucu , doktorum bana tüp bebek yapmamı önerdi doğurganlığım var fakat pıhtılaşma da çıktı son kayıptan sonra test yaptık genetik vs sorun çıkmadı , kafam çok karışık doktor bir kere daha deneyebilirsin tekrar sorun olursa kesin tüp bebek dedi
yada şubat ayında tüp bebek ile genleri eleyip transfer yaparız dedi. Ne yapacağımı bilmiyorum. Tüp bebek süreci nasıl zor mu siz olsanız ne yapardınız.
Evet , çok doğru söylediniz her iki tarafta da belirsizlik mevcutGenetik incelemeli tüp bebek yaptırırsanız daha iyi olabilir risk almamış olursunuz zor bi süreç değil tek zorluğu belirsizlik o da her durumda var