13 Aralık transfer olanlar 🌸

Yani sen bilirsin 😁 moral bozukluğu ile geçirme diye dedim , bana da 12. Gün verin dediler ama ben 10. Gün baktırıcam , eğer yüksek bi değer çıkarsa 12. Gün yükselişine bakıcam planım bu şekilde. Zaten varsa 10. Günde de kanda çıkar ama idrarda çıkmayabiliyor. Ama işte şu risk var , 10. Gün baktırsan bile değer diğer günlerde düşebilir o yüzden direkt 12. Gün istiyorlar
Ay canım neden vereyim yazmışım nerden vereyim yazacağıma kusura bakma 😅

Ay canım neden vereyim yazmışım nerden vereyim yazacağıma kusura bakma 😅
Tamam tamam ben de yanlış anladım zaten 😁 özelde de verebilirsiniz ama gereksiz para gider 12. Güne kadar beklenebilir ve ekleyeyim canını hiç sıkma , çok fazla kişi var idrarda negatif kanda pozitif gören :)

Tamam tamam ben de yanlış anladım zaten 😁 özelde de verebilirsiniz ama gereksiz para gider 12. Güne kadar beklenebilir ve ekleyeyim canını hiç sıkma , çok fazla kişi var idrarda negatif kanda pozitif gören :)
Ay değil mi ya canım çok sıkıldı ama sonradan pozitif e dönen çok kişi var ama korkuyorum yinede

Selam kızlar dayanamadım transfer sonrası 6.günüm ıncede olsa cızgı cıkanları okuyunca erken test yaptım ve kocaman bir negatıf 😔 5.gun tek dondurulmus embrıyo

Selam kızlar dayanamadım transfer sonrası 6.günüm ıncede olsa cızgı cıkanları okuyunca erken test yaptım ve kocaman bir negatıf 😔 5.gun tek dondurulmus embrıyo
yani bi ben yapmadım sanırım , kendimi tebrik ediyorum 😁😂
Şaka bi yana daha çoook erken lütfen canınızı sıkmayın boş yere, çıkmama ihtimalini de göze almışsındır zaten , ilerleyen günlerde pozitif göreceksin inş 🙏

7.gün eziyet gibi geçiyor 2 gündür sürekli bir mide yanması yaşıyorum artık dayanılmaz olmaya başladı ilk oldugunda stres kaynaklı oldugunu düşündüm ama zannetmiyorum artık doktorum bi şurup önerdi onu kullanmama ragmen midemde bir hassasiyet var umarım sonuc olumlu olduğu içindir acaba sizlerde de mide sorunu yaşayan varmı

7.gün eziyet gibi geçiyor 2 gündür sürekli bir mide yanması yaşıyorum artık dayanılmaz olmaya başladı ilk oldugunda stres kaynaklı oldugunu düşündüm ama zannetmiyorum artık doktorum bi şurup önerdi onu kullanmama ragmen midemde bir hassasiyet var umarım sonuc olumlu olduğu içindir acaba sizlerde de mide sorunu yaşayan varmı
Geçmiş olsun ben yaşamıyorum , stresten olabilir

Benim öyle bi sorunum yok şu anlık ama ilaçları özellikle tokken kullanmaya gayret gösteriyorum rahatsız etmemesi adına

Sadece regl olacakmışım gibi ağrım oldu dün , bugün de arada oldu çok nadir oluyor ama dün baya akşam boyu ağrımıştı , belirti mi bilmiyorum
Belirti ilki benm tuttğnda öyleydim sigarayı aldm elime test yaptm o kadar emindm regl olacağıma ağrıdan. O ağrı arada gidip geliyor bendede ay tutuk mu acaba ya 😄

Belirti ilki benm tuttğnda öyleydim sigarayı aldm elime test yaptm o kadar emindm regl olacağıma ağrıdan. O ağrı arada gidip geliyor bendede ay tutuk mu acaba ya 😄
İşte okuduklarım arasında regl ağrısı olup tutan da var tutmayan da var o yüzden tam net bi belirti değil.

Kızlar estrofeme bağlı sizinde yüzünüzde alın bölgenizde özellikle küçük küçük sivilceler oldumu. Ben bu yaşıma kadar regl’de bile sivilce çıkarmıyordum. Yoksa stresten mi

Kızlar estrofeme bağlı sizinde yüzünüzde alın bölgenizde özellikle küçük küçük sivilceler oldumu. Ben bu yaşıma kadar regl’de bile sivilce çıkarmıyordum. Yoksa stresten mi
Ben geçen ay kullandığımda beni çok duygusallaştırmıştı, kesinlikle yan etkileri olan bi ilaç , sivilce çıkmamıştı ama alakası olabilir

X