- 30 Nisan 2023
- 1.728
- 1.843
- 31
-
- Konu Sahibi Sofiasofia
İnşallah tutunur bebişin elini sürekli karnına koy salavat getir dua et olacak Allahın izniyleVeee ben tüp bebek transferimi oldum kızlaaar , var mı bugün transfer olangören eden olursa lütfen bana dua edin bebeğim bana sımsıkı tutunsun beni bırakmasın
yirmibesekim sen de bugün oldun dimi , nasılsın
Ben de senden 1 buçuk saat sonra oldumİnşallah tutunur bebişin elini sürekli karnına koy salavat getir dua et olacak Allahın izniyle
Evet bende oldum 10 da çok şükür şimdi 12 gün beklemek kaldıııııı nasıl geçecek zamannnnn
Hayırla tamamlanır inşallahBen de senden 1 buçuk saat sonra oldum
Bana da 12. Gün kan vermemi söylediler ama 10. Gün idrar testi yapmayı planlıyorum dayanamam ki
Şimdi beklemek kalıyor bi tek
AminHayırla tamamlanır inşallah
Evet nasıl bekleyeceğiz bilmiyorum yaaa bende öyle düşündüm pazartesi yaparım diyeebenimkinin kalitesi 4bb ymiş hayırlısı olsun
4. Gün embriyosu da gayet güzel bu arada çok tutan varHayırla tamamlanır inşallah
Evet nasıl bekleyeceğiz bilmiyorum yaaa bende öyle düşündüm pazartesi yaparım diyeebenimkinin kalitesi 4bb ymiş hayırlısı olsun
Aminçok hareketsiz kalmak iyi değil diyorlar , ben bugün ve yarın biraz dinlenmeyi tercih edicem ama yarın bi ara dışarı çıkıp gelicem çok yorulmadan, ama sonra hareketsiz kalmayı düşünmüyorum senin aklında ne var kuzum napmayı düşünüyorsun:)
İnşallah tutar hayırlısıyla bu arada sana söyledim mi bilmiyorum sadaka veriyorum her gün bebiş niyetine senin de aklında bulunsun bol bol dua et inşallah4. Gün embriyosu da gayet güzel bu arada çok tutan var
aminHayırlısı olsun ikinize de inşallah bebişlerimiz bizimledir tüm bu sıkıntıları bi günde unutturur bize
önceki kaçıncı gündü :)Merhaba, dün bende 2. Transferimi oldum. Donmuş 5. Gün embriyosu. İnşallah bu sefer tutar
Bugün bi teyze ile tanıştım kızının da 2. Sefer de tutmuş, bu denememde tutmazsa çok kötü hissederim hiç hazır değilim yeniden toparlanmaya, olumlu düşünmeye çalışıyorum ama bu hormonlar beni zorluyor5. Gündü ama tutmadı. Sebepsiz infertilite
Hayır yapmadım cesaretim yok malesef siz yaptınızmımerhaba Kızlar, test yaptınız mı?
Aa aynı gün transferimiz olmuşBende 13 ünde transfer oldum arkadaşlar, heyecanli ama aynı zamanda endişeliyim. 3. Gün embriyosu benimde trasnfer harici 12. Gün test verin diye söylediler.ancak ben 10 . Gün pazartesi idrar testi yapmak istiyorum sizce erken mi olur. Süreç te de cok dikkat edemedim çalışıyorum bu sebeple Gün içerisinde surekli hareket halinde oldum ,bakalım nasıl olacak benim de ilk trasnferimdi
Hakkımızda hayırlısı olsun insallah, en güzel şekilde nasip olsunAa aynı gün transferimiz olmuş
Ben de ister istemez hareketli oldum, bence olacağı varsa olacak hareketle ilgili olduğunu düşünmüyorum
Ben açıkçası 10. Gün hem kan testi hem de idrar testi yapıcam , 12. Gün de kan testi yapıp iyice emin olucam , 3. Gün embriyosunda sanki çok erken yapmayın diyorlardı ama sanırım 10. Gün çıkar ya :)