13 Aralık transfer olanlar 🌸

İnşallah tutunur bebişin elini sürekli karnına koy salavat getir dua et olacak Allahın izniyle

Evet bende oldum 10 da çok şükür şimdi 12 gün beklemek kaldıııııı nasıl geçecek zamannnnn

İnşallah tutunur bebişin elini sürekli karnına koy salavat getir dua et olacak Allahın izniyle

Evet bende oldum 10 da çok şükür şimdi 12 gün beklemek kaldıııııı nasıl geçecek zamannnnn
Ben de senden 1 buçuk saat sonra oldum

Bana da 12. Gün kan vermemi söylediler ama 10. Gün idrar testi yapmayı planlıyorum dayanamam ki
Şimdi beklemek kalıyor bi tek

Ben de senden 1 buçuk saat sonra oldum

Bana da 12. Gün kan vermemi söylediler ama 10. Gün idrar testi yapmayı planlıyorum dayanamam ki
Şimdi beklemek kalıyor bi tek
Hayırla tamamlanır inşallah
Evet nasıl bekleyeceğiz bilmiyorum yaaa bende öyle düşündüm pazartesi yaparım diyee benimkinin kalitesi 4bb ymiş hayırlısı olsun

Hayırla tamamlanır inşallah
Evet nasıl bekleyeceğiz bilmiyorum yaaa bende öyle düşündüm pazartesi yaparım diyee benimkinin kalitesi 4bb ymiş hayırlısı olsun
Amin çok hareketsiz kalmak iyi değil diyorlar , ben bugün ve yarın biraz dinlenmeyi tercih edicem ama yarın bi ara dışarı çıkıp gelicem çok yorulmadan, ama sonra hareketsiz kalmayı düşünmüyorum senin aklında ne var kuzum napmayı düşünüyorsun:)

evet öyle diyorlar çok hareketsiz kalmak da iyi değilmiş ama ben bugün yarın bir de öbür gün dinleneyim diyorum sonra artık rutin işime devam ederim kendimi çok yormadan bu arada kabak çekirdeği içi badem ceviz fındık yiyorum aklında bulunsun sen de bunlardan bol bol ye hele ilk üç gün çok önemliymiş

Hayırlısı olsun ikinize de inşallah bebişlerimiz bizimledir tüm bu sıkıntıları bi günde unutturur bize

5. Gündü ama tutmadı. Sebepsiz infertilite
Bugün bi teyze ile tanıştım kızının da 2. Sefer de tutmuş, bu denememde tutmazsa çok kötü hissederim hiç hazır değilim yeniden toparlanmaya, olumlu düşünmeye çalışıyorum ama bu hormonlar beni zorluyor kuşkularım oluştu 2. Günden

Bende 13 ünde transfer oldum arkadaşlar, heyecanli ama aynı zamanda endişeliyim. 3. Gün embriyosu benimde trasnfer harici 12. Gün test verin diye söylediler.ancak ben 10 . Gün pazartesi idrar testi yapmak istiyorum sizce erken mi olur. Süreç te de cok dikkat edemedim çalışıyorum bu sebeple Gün içerisinde surekli hareket halinde oldum ,bakalım nasıl olacak benim de ilk trasnferimdi

Aa aynı gün transferimiz olmuş
Ben de ister istemez hareketli oldum, bence olacağı varsa olacak hareketle ilgili olduğunu düşünmüyorum

Ben açıkçası 10. Gün hem kan testi hem de idrar testi yapıcam , 12. Gün de kan testi yapıp iyice emin olucam , 3. Gün embriyosunda sanki çok erken yapmayın diyorlardı ama sanırım 10. Gün çıkar ya :)

Hakkımızda hayırlısı olsun insallah, en güzel şekilde nasip olsun ya evet ama erken gebelik testinde 10. Gün çıkar diye düşünüyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…