günaydınn tatlım yazmıyorsun sık
26 nisanda yazmıştım buraya 105,800 diye bu sabah tartıldım 98,850 yim ramazanda tek öğün beslenerek verdim diyet yapmadım ama çok su içtim suyun beni çok sisirip az yyedirdiğini anladım devam ettirmem lazım sanırım leptin hormonu karatycıların savunduğu açlık beni zayıflattı inşalah devam ederim
Merhaba, bende 25 kg varmek istiyorum. İlk hedefim 3 ayda 15 kg. 5. Günüm. Size de başarılargünaydın herkese..
23 hazıran ctesi sabahı dü 118 gösterdi tartım..
cuma günü anlamsız şekilde başgösteren karın ağrısı ve yoğun şişlik sonucu bu sonuç çıktı bana göre..yoksa kesın 117li bişey görürdüm ama neyse,bu da fena değil..
bu hafta regl haftam ama buna rağmen yürüyüşlerime devam edeceğim..günlük 45 dk yapacağım..
cumartesi yıllık izne çıkıyorum ve önümde iyi değerlendirilmesi gereken 5 günüm var..
inşallah verim aldıgım,bol eksili bir hafta olur..
Tebrikler pes etmek yok devam.günaydınn tatlım yazmıyorsun sık
26 nisanda yazmıştım buraya 105,800 diye bu sabah tartıldım 98,850 yim ramazanda tek öğün beslenerek verdim diyet yapmadım ama çok su içtim suyun beni çok sisirip az yyedirdiğini anladım devam ettirmem lazım sanırım leptin hormonu karatycıların savunduğu açlık beni zayıflattı inşalah devam ederim
merhaba,hoşgeldin..Merhaba, bende 25 kg varmek istiyorum. İlk hedefim 3 ayda 15 kg. 5. Günüm. Size de başarılar
Sıkı tutalım inşallah. Sevgilermerhaba,hoşgeldin..
5.güne geldiysen sistem oturmaya başlamıştır,inşallah hedefinize ulaşırsınız..
3 ay 15 kg için bece çok ideal ama benım gibi biraz daha gevşek tutarsanız işi süre uzar:)
inşallah tartınız birgün -25 gösterir
sevgiler
Merhaba
Sağlıklı eksilmeler diliyorum...