129.3 ile başladım 24 nisanda..yolum uzun,2018e kadar devam..

çok teşekkür ederim hanımlar..
birazda buralarda oyalanalım bakalım..120lerde nerden baksanız 3 yıla yakın kaldım..ama bunu 110lu rakamlarda yapmaya hiç niyetim yok..
regl haftası biraz tökezleyebilirirm,bu hafta 2 kez iftara davetliyim ama elımden geldıgı kadarıyla kontrollü olmaya calısacagım.
sevgiler

günaydınn tatlım yazmıyorsun sık
26 nisanda yazmıştım buraya 105,800 diye bu sabah tartıldım 98,850 yim ramazanda tek öğün beslenerek verdim diyet yapmadım ama çok su içtim suyun beni çok sisirip az yyedirdiğini anladım devam ettirmem lazım sanırım leptin hormonu karatycıların savunduğu açlık beni zayıflattı inşalah devam ederim

çok sevindim canım harikasın.inan senı görünce yazdıklarını okuyunca çok sevindim.
ramazan bana her sene artı kilolarla gelirdi ancak bu sefer küçükte olsa kırdım şeytanın bacagını,bende başladıgım kilodan eksıde bitirebildim.yolumuz uzun,çalışmaya devam:)

herkese merhaba,
bu yıl dediğim gibi ilk kez şeytanın bacagını kırdım ve az da olsa eksiyle bitirebildim ramazanı..
bayram sabahı 119.2 çıktım..
uzun zamandır 120 üzeri oldugum için ibreyi oynatamıyordum aşağı dogru ama 119 bile olsa o sınırı geçebildiğim için mutluyum...
şimdi yıllık izne kadar 3 haftam var ve bugün itibariyle sporuda dahil ediyorum hayatıma...
3 haftada 5 kılo verebılrsem en azından tatile biraz hafiflemiş gidecegim..
hayırlısı bakalım..bu hafta için günlük 30 dk yürüyüş katıcam hayatıma,3 lt suyuma devam edecegim ve akşamları hafifi geçireceğim.
inşallah başarabilirirm..

en son bayram sabahı kilomu kaydetmişim 15 hazıran cuma 119,2...
bayramda malum yenir içilir hiçbirşeyden geri kalınmaz..bende öyle yaptım ama toparlandım:)
bu haftaiçi günlük 30 dk yürüyüşlerime başladım ve bu sabahki kilom 118,2..fark 1 kg..
yarın sabaha kısmetse 117yi görebilirirm,düz 118de de kalabılrırım..bakalım göreceğiz..
bana dua edin..

bu arada 5 mart kilo kaydım 129.8di sanırım..
aralarda yemeler içmeler veya dikkat etmeler derken ortalama 3 aydan fazla olmuş ve 12 kıloya yakın vermişim..
toplam skora bakıldığında çokta kötü gibi durmuyor aslında:)

günaydın herkese..
23 hazıran ctesi sabahı dü 118 gösterdi tartım..
cuma günü anlamsız şekilde başgösteren karın ağrısı ve yoğun şişlik sonucu bu sonuç çıktı bana göre..yoksa kesın 117li bişey görürdüm ama neyse,bu da fena değil..
bu hafta regl haftam ama buna rağmen yürüyüşlerime devam edeceğim..günlük 45 dk yapacağım..
cumartesi yıllık izne çıkıyorum ve önümde iyi değerlendirilmesi gereken 5 günüm var..
inşallah verim aldıgım,bol eksili bir hafta olur..

Merhaba, bende 25 kg varmek istiyorum. İlk hedefim 3 ayda 15 kg. 5. Günüm. Size de başarılar

Tebrikler pes etmek yok devam.

Merhaba, bende 25 kg varmek istiyorum. İlk hedefim 3 ayda 15 kg. 5. Günüm. Size de başarılar
merhaba,hoşgeldin..
5.güne geldiysen sistem oturmaya başlamıştır,inşallah hedefinize ulaşırsınız..
3 ay 15 kg için bece çok ideal ama benım gibi biraz daha gevşek tutarsanız işi süre uzar:)
inşallah tartınız birgün -25 gösterir
sevgiler

Sıkı tutalım inşallah. Sevgiler

günaydınlar..
günlük 45 dk yürüyüşlerime devam ediyorum.regl haftam ama iyi gidiyorum..
sabah kahvaltısında 2 dılım ekmekle beyaz peynırlı tost yiyip öğlen ya sebze yemegi ya haşlanmış yumurta yada hafif etli bir yemek yiyorum..
akşama gelince bu hafta genelde salata çorba yogurt ile geçti..bikaç tane ceviz..
hem havaların etkisiyle hemde içimde yükselen iradenın etkisiyle sanırım fazla iştahlı olmuyorum..
gözümün önünde yemekler falan uçuşmuyor..
inşallah ctesi günü güzel bir rakam görebilirirm..
regl haftalarım genelde çok iyi geçmezdi ama bu sefer eksi göreceğime eminim..
117 civarı olurum diye umuyorum ama bakalım..
asıl mesela ctesiden itibaren başlayan yıllık izin.15 gün boyunca ister istemez sekteye ugrayacak ama amaç bol artılarla dönmemek...

nihayet geri dönebildim.
15 günlük bir yıllık izni daha bitirdim.
giderken yanı 30 haziranda 117,6 ile gittim..
şimdi ise 120yim düz.
bana göre iyi bir dönüştü biliyorum ki bu hızlı gidecek..
orda ise hergün 1 saat 15 dakıkalık yürüyüşler yaptım.denız anlarında güneşlenmek yerine yüzmeyi tercih ettim..
şimdi tekrar start alıyorum.ctesi 118 olacağım inşallah..
devamı da bayrama çorap söküğü gibi gelecek:)

sabah 119.2 çıktım:)
günaydın herkese bu arada..
dün akşam nispeten daha saglıklı beslendım ve 45 dk yürüyüşümü yaptım.günlük 3 lt suyumu da içtim..
ctesi için kendıme koydugum hedef düz 118di ama altına da inebilirmişim gibi hissetmeye başladım:)

merhaba iyi haftalar herkese

ctesi günü yanı 21 temmuz kilom 117,5..hem de o gün regl oldum..bu hafta biraz zor ve şiş geçer oyüzden..
şimdi haftaya 116,9 bile olsa ucundan 116yı görmeyi hedefliyorum.bakalım inşallah ulaşırım bu hedefime

bu sabah tartıda 116,6 gördüm.çok uzun zamandır görmediğim bir rakamdı bu ve haliyle mutlu oldum..
regl donemının sonundayım ve haftaya daha iyi bir sonuç alacagımı düşünüyorum..
günlük 3 lt su+45 dk. yürüyüşlerim aksamadan devam ediyor..benım tartı günüm ctesi..
yarın için tahminim 116,4 gibi bir rakam..bakalım inşallah ulaşırım..
önümdeki ilk hedef ise bayram haftası 18 ağustosta düz 114 görmek..

110 barajını aştığım anda sığ sulara inmiş sayılacağım:)oralar bildiğim yerler..

sevgili günlük:)
ctesi 116,4 görürüm diyordum ama olmadı,116,6da kaldım..
olsun bu da fena değil,cuma günü yediğim börek ve poğaçalar yerimde saydırdı beni..
şimdi kaldığım yerden devam..
bu ctesi yani 4 ağustos hedefim 115,5..
neden olmasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…