129.3 ile başladım 24 nisanda..yolum uzun,2018e kadar devam..

regl dönemim bitti şimdilik ödemlerden kurtuldum.tam gaz devam edıyorum,yalnız bu sabah kahvaltıma ekstra 1 adet patatesli poğaça eklendi.yemesem iyiydi ama herşey bir anda oldu,yesem mi yemesem mi derken,baktım yutuyorum kocaman bir lokmayı.
neyse artık öğlene bunu dengeleyeceğim..
akşama da bir kutlama pastası olacak şubede,arkama bakmadan uzaklaşmayı düşünüyorum..
koşu bnandımı tam tv karşısına aldım ve nasıpse 120leri arkamda bıraktıgım anda,günlük 30-45 dakılalık yürüyüşlere başlayacagım..
sevgiler...

Merhaba kızlar geçen yazmıştım 108.2 kiloydum 103.4 e inmisim tabiki ilk giden ödem farkındayım bende garden cim bı 100 un altına duseyim spora baslicam insallah canım 80 lere düştükten sonra bir rahatlama geldi işte ah ah bir kere bıraktınan insan tekrar almaya başlıyor hele benim gibi yemeği seviyorsa
88 kilo iken ben plastik cerrahi ye gittim malum 130 Lara çıkmıştım hamilelikte ve vücudum aşırı sismisti deli gibi spor yaparak kilo verdim ama yinede inanılmaz derecede sarktim kolumda bir kat izi var.. iç bacaklarım ve her yerim sarkti bir umut gittim toparlanır mi diye ameliyatlari devlet hastanesi karşılıyordu bir ara bir arkadaşım gitmişti göğüs ve göbek germe için ve ücretsiz olmuştu bende gittim bana 12 bin lira bı fiyat çıkardılar kol bacak göğüs ve göbek için birde devlet hastanesi yanı.. o an dedim ben bunu yapamicam.. çünkü kilo verdikce daha çok sarktim. O günden sonra bıraktım. Keşke bırakmasaydim. Keşke devam etseydim sonuç yine kendimi 110 a yaklaşmış srkilde buldum. Sporlada vermek çare değilmiş bu kadar çok kilo aldıktan sonra şimdi amacım kilo verip en azından kollarımı yaptırmak çünkü inanılmaz kötü duruyorlar yaz geldi ve ben yarım kollu bile giyemiyorum eğer bu şekilde devam edersem birdaha asla giyemicem ufak ufak para biriktirip bir senedede kilo verip her sene bir yerimi yaptırmayı planlıyorum insallah rabbim yardımcımiz olsun

regl dönemim bitti şimdilik ödemlerden kurtuldum.tam gaz devam edıyorum,yalnız bu sabah kahvaltıma ekstra 1 adet patatesli poğaça eklendi.yemesem iyiydi ama herşey bir anda oldu,yesem mi yemesem mi derken,baktım yutuyorum kocaman bir lokmayı.
neyse artık öğlene bunu dengeleyeceğim..
akşama da bir kutlama pastası olacak şubede,arkama bakmadan uzaklaşmayı düşünüyorum..
koşu bnandımı tam tv karşısına aldım ve nasıpse 120leri arkamda bıraktıgım anda,günlük 30-45 dakılalık yürüyüşlere başlayacagım..
sevgiler...

Nasıl gidiyor? En son 1 hafta önce yazmışsın.

selam hanımlar yenı gelenler hoşgelmişler,
ben geçen ctesi 121,3 çıktım malesef..sabitlemiş gibiyim ama almıyorum da haftasonu salmama rağmen...
şimdi yarın sabah ki kılomu başlangıç yapıp yoluma devam edeceğim...
ramazan boyunca çok dikkatli ilerlemeye çalışacağım davet günleri hariç..
şu 120lerden bi kurtulayım hayırlısıyla inşallah

selam hanımlar yenı gelenler hoşgelmişler,
ben geçen ctesi 121,3 çıktım malesef..sabitlemiş gibiyim ama almıyorum da haftasonu salmama rağmen...
şimdi yarın sabah ki kılomu başlangıç yapıp yoluma devam edeceğim...
ramazan boyunca çok dikkatli ilerlemeye çalışacağım davet günleri hariç..
şu 120lerden bi kurtulayım hayırlısıyla inşallah
Boyunuz kaç?

bu ramazan bir değişiklik yapıcam.her yıl gece yatmadan önce aç olmasam bile yer ve sahura kalkmazdım.kalksam bile sadece su içip yatardım..
bu sene iftarda kontrollü bi şekilde yiyip sonra saat 10 yada 10,30 gibi bi meyve yemeyi ve sonrasında sadece su içmeyi düşünüyorum.kısaca sahur yapmayacagım bu yıl.dün bu sistemle gayet iyi geçti..bugün bu saate kadar da gayet iyiyim..
zaten hayatım boyunca ramazanlarda açlık değil susuzluk oldu beni yoran.

şimdi suya daha çok yer vereceğim.
bakalım neler olacak.
hayatımda bir ilki başarıp bu ramazan kilo almak yerine vermek istiyorum.
inşallah başarırırm

bu sabah 120,6 çıktım..tartı günüm yarın düz 120 olurum diye umuyorum...
bu rakamdan kurtulmayı iple çekiyorum.umarım bir daha hayatımın hiçbir döneminde karşılaşmayız..
hem geç hem güç oldu senden kurtulmak...
neyse Allah nasip ederse önümüzdeki hafta da 120 altına inmiş olurum..
her ctesi kılomu kaydetmeye devam edeceğim.takip açısında iyi oluyor böyle

bu sene ramazan bana yarayacak sanırım.nihayet ctesi günü 119,7yi görebildim..çok şükür..
uzun zamandır kurtulamadıgım 120li rakamları gramla da olsa ardımda bıraktım..
şimdi yeni hedef 26 mayıs 118li bir rakam görmek:)

geçen ctesi 119,7 çıktım diye yazmışım.bu sefer ctesiyi beklemeden tartıldım ve sabah 119,6 çıktı.yanı 2 gün sonrakı rakam 118li olacak.:)
1 ve 2 rakamının yanyana gelmemesi cok sevındırıcı.
118 bazıları için korkunc bir rakam olabilir ama şuan benım için gayet keyifli:)
dilerim adım adım bu 110lu rakamlardanda kurtulurum..
7 temmuzda yıllık izne çıkıcam ve o zamana kadar nekadar verirsem kardır.
amacım 115 altında olmak tabiki..hayırlısı inşallah...

neler yaptıgımı çok fazla yazamadım bu süreçte ama özet geçeyim..
normalde asitli içecek,güzel bir karbonhidrat ve şaşırmayacagınız gibi tatlı benım ramazan sofralarımın başköşesiydi...
hepsini elimin tersiyle ittim bu sene...

iftarda genelde 2 bardak suyla orucumu açıyorum.200 ml su bardagı düşünürsek 400 ml içiyorum.bu bikaç kez 3 su bardagı oldu..
akabinde 1 kase çorbamı içiyorum ve yaklaşık 10 dakıkalıgına masadan kalkıyorum
geri döndüğümde tabagımın nerdeyse 3/2sini salatayla dolduruyorum ve kalan kısma yemek alıyorum..
bu ner ne varsa o oluyor.seçmiyorum yanı..
salatanın üzerine yogurt dokmeyı severım bazen 2 kaşık yogurtta ilave edıyorum..
sonrasında yatana kadar yaklaşık 1,5 lt daha su içiyorum..

yeşil erik çok sevdiğim için ve sindirirm sistemıme ıyı geldıgı için saat 22.00-22.30 gibi 10-15 erik yiyorum..
genelde gece 12 gibi uyuyorum ve uyumadan önce 2 kuru kayısı 2 cevız yıyıp yatıyorum..(burda nerden baksanız 2 bardak daha su var)

sahur için tek yaptıgım uyanınca 2 bardak su içip geri yatmak..
işte durum bu...
hayatımda belki de ilk kez bir ramazanda midem bu kadar rahat,gönlüm bu kadar rahat:)
sevgiler herkese...

evet tam da söylediğim gibi 26 mayıs ctesi sabahı 118,6 çıktım:)
şu 120li rakamlardan kurtuldum ya üzerimden nasıl bir yük kalktı size anlatamam..
bu gece sahura kalktıgımda regl oldugunu farkettım,yanı bu hafta iftar yok,normal beslenme düzenıne dönüyorum,umarım ramazan boyu sağladığım düzen bozulmaz.ctesi için belirlediğim hedef düz 118 bu sefer..
uzun zamandır görmediğim rakamlardı 110lu rakamlar,buna seviniyor olmak çok garip ama seviniyorum:)
118-117-115 derken sizden de tez zamanda kurtulurum inşallah...

Canım merhaba 120 lerden kurtulmana çok sevindim nasıl bir rahatlamadir çok iyi bilirim darısı 110 lardan sonrada üç basamaklılardan kurtulmaya

X