129.3 ile başladım 24 nisanda..yolum uzun,2018e kadar devam..

merhaba,
sessiz ve derinden ilerlemeye devam ediyorum 8 eylül kilom 113,5..
diyet mantığımı baya oturttugumu ve verdiğim kiloları geri almayacagımı düşünüyorum..
hayatımda ilk defa belkide, bu kadar uzun zamandır bu süreci yaşıyorum ve diyet yapıyormuşum gibi hissetmeden kilo veriyorum..
haftaiçi diyeti tam bana göreymiş:)
ağır ama kalıcı kilo kaybetmek beni müthiş motive etti..
15 eylül hedefim 112,9

selamm
bu aralar biraz duraklıyorum,aslında biraz diyeti saptırdım diyebilirirm ama hemen bugün toparlandım..
umarım cumartesi güzel bir sonuçla gelebilirim

günaydın herkese
cumartesi kilom 112,4..
sessiz ama sağlam gidiyorum..kolay kolay artı çıkmıyorum az da olsa her hafta eksiyi görüyorum.bu da beni daha çok motive ediyor..istesem 1-2 haftada 4-5 kiloda verebilirirm bunu nasıl yapacağımı biliyorum ama tek bir öğün yada gün kaçamağı bana artılarla geri döner,bunu da biliyorum:)
o yüzden böyle daha iyi..hayatımdan hiçbir şeyi çıkarmadım sadece yeme zamanlarını değiştirdim..
eylülü 112,4 le kapattım..şimdi bu hafta hedefim 111,8 falan olmak mesela..
tahminim ekim sonunda 109lu bir rakam görürürm..
hadi inşallah diyim

Baya vermissiniz bravo. Nasilda rahatlamistirsiniz. Biraz agirlik gitti nefes rahatladı ayaklar rahatladı kıyafetler bollaştı birazcık şu an güncel kilonuz ne

selam
sanırım sporla yağdan verdıgım için ekstra ınce gözüküp bol bol övgü topluyorum.bu kiloda iltifat alırmıymış insan evet alırmış:)
kendimi de daha iyi hissediyorum.
çok teşekkürler

sevgili günlükkk
bu hafta sonu 111li görmek istiyordum ama regl olma ihtimalıyle 112li çıkabılrırım yine.sorun değil..
bugün kahvaltım da 2 dılım ekmegımle beyaz peynırımle tostumu yedim..
öğlen için dün akşam havuslu patateslı brüksel lahanası pişirmiştim onu getirdim
akşamda kısmetse yüne dün akşam yaptıgım sebzelı bulgur pilavı ve bol salata yiycem..
pilavı tabaga koyup yersem daha fazla oluyor ve gözüm doymayabılıyor ama tabagın yarısını salatanın içine dökersem hem daha az yemış oluyorum hemde 2. tabagı almak için yeltenmıyorum:)kısırın yanından gecmez tabi ama bulgurlu salata gibi olunca daha iyi..

bugünüde böyle atlatıp bide peşine hızlı tempo 1 saat yürürsem daha ne olsun:)
dün akşam 55 dk yürüyebıldım son 5 dk. sabote edıldı ama olsun:)

en azindan almamisiniz uzun zaman gecmis olmasina ragmen veriyorsunuz inallah hedefe ulasiriz benimde kilo sorunum varvar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…