- 26 Temmuz 2018
- 1.833
- 3.741
- 27
Artı iyi olmamıs ama verırsın canım dedın gıbı yenı kılo cabuk gıder ♡ azimle sık kendini 90lara 1 dus sonra duramıcaksn ınsallah ♡günaydınlar
bayram bilançosu +2,4:)
hızlı gelen hızlı gider düşüncesiyle,bu artılardan bu hafta kurutlacagımı umuyorum..
bayrama 114,4 ile başladım 116,8 ile bitirdim..
inşallah bu ctesi için tartı hedefım 114 düz..
bayram boyu hiç spor yapmadım..yedıklerımden de kısmadım,ama mesela yiyeceğim diye aldıgım bi çokşey kaldı öyle.paketlerini dahi açmaya fırsatım olmadı.fırsatım oldugu anlarda da canım istemedi..ilginç bir yemek anlayışım oluştu açıkçası..
neyse cumartesi 114 ile kavuşuruz ınsallah..
en çok sevındıgım şey düzenıme geri dönmek oldu..
bugün 3 lt suyuma ve 60 dk yürüyüşüme geri döndüğüm için mutluyum
Artı iyi olmamıs ama verırsın canım dedın gıbı yenı kılo cabuk gıder ♡ azimle sık kendini 90lara 1 dus sonra duramıcaksn ınsallah ♡
Bende 74.400 olmuşum keyif gıcır Allah bozmasın inşallah hicbirimizin keyfini Amin
Öncelikle sizi tebrik ediyorum kısa zamanda 110 kilodan 74 kilolara düşneniz çok büyük bir başarı. ...bende senelerce çok kilo alıp verdim en son geçen sene yine 110 kiloyu gördüm bayram öncesi 99 kiloydum şimdi regl dönemi olduğu için net değilim ama sanırım 100 çıkarım tartıda iki gündür yemeğe dikkat etmeye başladım umarım bende 70leri görürümArtı iyi olmamıs ama verırsın canım dedın gıbı yenı kılo cabuk gıder ♡ azimle sık kendini 90lara 1 dus sonra duramıcaksn ınsallah ♡
Bende 74.400 olmuşum keyif gıcır Allah bozmasın inşallah hicbirimizin keyfini Amin
İnşallah canım dusersın ben eminim yüksek kıloluyz cabuk gidiorben artı olacagını bılıyodum aslında hatta bu rakam ıyı bile benım için..bu hafta telafi ederim ınsallah.bıkac hafta saonra spor sistemımı degısıtırıcem süreyi arttırıp başka eklemelerde yapacagım..90dan önce bu yıl sonuna kadar 100e düşeyimde bana o da yeter:)
maşallah senın hızına yetişmek imkansız zaten:)ama en kısa zamanda tahlıllerını yaptır lütfen.en önemlisi saglık
Çok sagol cnm ♡Öncelikle sizi tebrik ediyorum kısa zamanda 110 kilodan 74 kilolara düşneniz çok büyük bir başarı. ...bende senelerce çok kilo alıp verdim en son geçen sene yine 110 kiloyu gördüm bayram öncesi 99 kiloydum şimdi regl dönemi olduğu için net değilim ama sanırım 100 çıkarım tartıda iki gündür yemeğe dikkat etmeye başladım umarım bende 70leri görürüm
siz nasıl verdiniz neler yapıyorsunuz
Çok sagol cnm ♡
Ben şöyle yapıorum
Günde 2 ogun ara yok 3.4 ltr su sabah 1 bardak limonlu su aksam yogurt kürü
Proteın ağırlıklı beslenıorum sabah 1 yumurta omlet haşlama fırında falan yag koymuorum akşamda haşlama tavuk veya sebze yemegı tarzında sebze yersem 1 tatlı kaşığı yag eklıorum o sekılde yemek
Sporda günde 138 dakka eliptik bisiklet 10dakka plank 500 ip atlama arada yürüyüş mekik falan cnm
:) valla canım baslarda ole gıtmedı son 1 aydır gıdıor sporu bukadar arttırıp yemegı azaltınca :)senın bugün tam 2 ay olmus durumda ve 2 ayda 36 kılo verdıgının farkındasın dımı:)
ayda 18 kg yapıyor
bende spor eksik sen baya sıkı bir spor ve beslenme uygulamışsın Tebrikler bende çok defa güzel kilolar verdim ama verdiğim yerde kalamadım inşallah verdiğimiz kiloları korumayıda başarabilirizÇok sagol cnm ♡
Ben şöyle yapıorum
Günde 2 ogun ara yok 3.4 ltr su sabah 1 bardak limonlu su aksam yogurt kürü
Proteın ağırlıklı beslenıorum sabah 1 yumurta omlet haşlama fırında falan yag koymuorum akşamda haşlama tavuk veya sebze yemegı tarzında sebze yersem 1 tatlı kaşığı yag eklıorum o sekılde yemek
Sporda günde 138 dakka eliptik bisiklet 10dakka plank 500 ip atlama arada yürüyüş mekik falan cnm
Aynen canım verene kadar disimi sıkıorum sonrası daha guzel olucak bılıorum ♡bende spor eksik sen baya sıkı bir spor ve beslenme uygulamışsın Tebrikler bende çok defa güzel kilolar verdim ama verdiğim yerde kalamadım inşallah verdiğimiz kiloları korumayıda başarabiliriz
Buda öncesi sonrası sabah cekďim fotoyu :)
Cok saol canım osenın güzel yüzün kalbinden ötürü gormen♡ne tatlı bir yüzün var canım benım...kalça baya küçülmüş genel bir ıncelme bellı ama kıyafetlerın bol oldugu için 36 kg anlaşılmıyo:)
sen 2-3 aya kalmaz ınersın 50li kılolarına emınım ben
Dursun canım verdıkce paylas farka bakalım :) bende bıdaha dar bısıler gıycem bellı olsun dıebayram sabahından.bu da dursun burda böyle:)
Harikasin canimcim.herhalinle fistik gibisin ama zayifken bi baska güzelsinn.özlemisim burdan yazmayi :).hey gidi günler heyyy.bayram sabahından.bu da dursun burda böyle:)
Harikasin canimcim.herhalinle fistik gibisin ama zayifken bi baska güzelsinn.özlemisim burdan yazmayi :).hey gidi günler heyyy.
Firsatim yokki eskisi gibi buralarda dolaşmaya :) .canım benım çok tesekkur ederım.sende gel arada yanıma,destegın benım ıcın cok onemlı:)
biz bu yola el ele çıkmıştık,öyle devam edelım
bayram sabahından.bu da dursun burda böyle:)
Kilonu hiç göstermiyorsun ne güzel...
Şöyle ikili rakamlarda fıstık olacaksın