129.3 ile başladım 24 nisanda..yolum uzun,2018e kadar devam..

Artı iyi olmamıs ama verırsın canım dedın gıbı yenı kılo cabuk gıder ♡ azimle sık kendini 90lara 1 dus sonra duramıcaksn ınsallah ♡
Bende 74.400 olmuşum keyif gıcır Allah bozmasın inşallah hicbirimizin keyfini Amin

ben artı olacagını bılıyodum aslında hatta bu rakam ıyı bile benım için..bu hafta telafi ederim ınsallah.bıkac hafta saonra spor sistemımı degısıtırıcem süreyi arttırıp başka eklemelerde yapacagım..90dan önce bu yıl sonuna kadar 100e düşeyimde bana o da yeter:)
maşallah senın hızına yetişmek imkansız zaten:)ama en kısa zamanda tahlıllerını yaptır lütfen.en önemlisi saglık

Öncelikle sizi tebrik ediyorum kısa zamanda 110 kilodan 74 kilolara düşneniz çok büyük bir başarı. ...bende senelerce çok kilo alıp verdim en son geçen sene yine 110 kiloyu gördüm bayram öncesi 99 kiloydum şimdi regl dönemi olduğu için net değilim ama sanırım 100 çıkarım tartıda iki gündür yemeğe dikkat etmeye başladım umarım bende 70leri görürüm
siz nasıl verdiniz neler yapıyorsunuz

İnşallah canım dusersın ben eminim yüksek kıloluyz cabuk gidior
Yaptırıcam canım kesin ennkısa zamanda

Çok sagol cnm ♡
Ben şöyle yapıorum
Günde 2 ogun ara yok 3.4 ltr su sabah 1 bardak limonlu su aksam yogurt kürü
Proteın ağırlıklı beslenıorum sabah 1 yumurta omlet haşlama fırında falan yag koymuorum akşamda haşlama tavuk veya sebze yemegı tarzında sebze yersem 1 tatlı kaşığı yag eklıorum o sekılde yemek
Sporda günde 138 dakka eliptik bisiklet 10dakka plank 500 ip atlama arada yürüyüş mekik falan cnm

senın bugün tam 2 ay olmus durumda ve 2 ayda 36 kılo verdıgının farkındasın dımı:)
ayda 18 kg yapıyor

Buda öncesi sonrası sabah cekďim fotoyu :)

Eklentiler

• IMG_20180827_101842.jpg
    71,8 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_20180827_101811.jpg
    73,1 KB · Görüntüleme: 59
bende spor eksik sen baya sıkı bir spor ve beslenme uygulamışsın Tebrikler bende çok defa güzel kilolar verdim ama verdiğim yerde kalamadım inşallah verdiğimiz kiloları korumayıda başarabiliriz

bende spor eksik sen baya sıkı bir spor ve beslenme uygulamışsın Tebrikler bende çok defa güzel kilolar verdim ama verdiğim yerde kalamadım inşallah verdiğimiz kiloları korumayıda başarabiliriz
Aynen canım verene kadar disimi sıkıorum sonrası daha guzel olucak bılıorum ♡
İnşallah canım koruyucaz hedefe gelıncede yazıcam korumak ıcın napıcaz :)

Cok saol canım osenın güzel yüzün kalbinden ötürü gormen♡
Ay insallah cnm nisana kadar vermiş olsam yeter bana ya yaza fit gireyim ıstıorum :)
Sabah 10dakka plank 500 ip atladım
Oglende 65 dakkada eliptik bisiklet sürdüm aksamda 75 dakka yapıcam ve 32 adet mekık cekıcem :)

Harikasin canimcim.herhalinle fistik gibisin ama zayifken bi baska güzelsinn.özlemisim burdan yazmayi :).hey gidi günler heyyy.

canım benım çok tesekkur ederım.sende gel arada yanıma,destegın benım ıcın cok onemlı:)
biz bu yola el ele çıkmıştık,öyle devam edelım

merhabalar..
dün tatil olduğu için sporumu daha doğrusu yürüyüşümü erken saate aldım.her akşam 60 dk yürürürm normalde dün tam 100 dk yürüdüm:)
kahvaltıda 2 dilim tam bugay ekmegıyle tost (yagsız) yapıp yanına 1 haslanmış yumurta yedim..
birde saat 5-6 gibi fırında patatesli köfte ve bulgur pilavı yedim..kallavi yedim ama:)
bugün normal rutinime döndüm,devam..
yarın sabah kaç çıkarım bılmıyorum ama tahmınım yine 114lerde olurum..
bayram kalıntılarını atıyorum üzerimden hala:)
önümüzdeki hafta regl haftam,onu atlatınca yürüyüşümün yanına 50 mekık+100 sopa çevirme falan eklıycem..
22 eylül doğumgünüm,o gün tartıda 111 i görmek istiyorum..düz ya da küsüratlı farketmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…