Maşallah iyi gidiyorsunuz. İnşallah 2 li rakamlara geçersiniz. Başarılar. Bırakmayın sakın.sevgili günlük:)
ctesi 116,4 görürüm diyordum ama olmadı,116,6da kaldım..
olsun bu da fena değil,cuma günü yediğim börek ve poğaçalar yerimde saydırdı beni..
şimdi kaldığım yerden devam..
bu ctesi yani 4 ağustos hedefim 115,5..
neden olmasın?
Maşallah iyi gidiyorsunuz. İnşallah 2 li rakamlara geçersiniz. Başarılar. Bırakmayın sakın.
Sizi tebrik ederimteşekkürler, valla o beni bırakmadıkça bende onu bırakmıycam bu sefer:)
hayırlısı bakalım 110 altına indiğimde çok rahatlıycam ama aceleye gerek yok bu sefer.
sindire sindire:)
Sizi tebrik ederim
Bende 111 kıloydum diyete başlamadan önce suan 96 yım tam olarak 35 gündür dıyetteyım inşallah tez zamanda sağlıklı şekilde istediğimiz kiloya ulaşırız
Merhaba cok tesekkur ederimmerhaba,
maşallha cok güzel vermıssın ama biraz hızlı değilmi?
hemen hemen 1 ayda 15 kilo.
ne yapıyosun?nasıl bir sistemin var?
Merhaba cok tesekkur ederim
Hızlı deıl aslında az yedım ama besleyici doyuracak şeyler yedım ve akşam en geç 5 te yemek yedım sonrasında 1 saat kondisyon bısıkleti ve 50 mekik cekıorum
uyguladığım liste şöyle
Sabah 2 bardak ılık su 1 ı elma sırkelı
1saat sonra 2 yumurtanın beyazını çarpıp krema kıvamını alınca içine peynır soğan bıber katıyorum fırında 5 6 dkka pısırıp yanında yeşil çayla tüketiyorum sarısını kesinlikle katmıorum ve ekmek yemiyorum
Öğlen ise 1 porsiyon meyve çok acıkırsam salatalık sınırsız yıyebılıoruz kılo yapmadığı kalorisiz olduğu için
Akşamda yogurlu tavuk salata ama içine yağ tuz ve mayonez katmadan veya yine tavuk yemeği yapabilirsin yagsız tuzsuz
Veya sebze yemeği 1 tabak yıyorum bu sekılde verdim
En önemlisi gece yatmadan yarım saat once yarım kase yogurt yarım lımon ve pul bıberı karıstırıp yıyorum harıka yag yakıor yandaki simitlerim neredeyse tamamen yok oldu uygulama bilirsen harika kılo verdiriyor kendim hazırladığım liste dıyetısyene gerek yok :) hergun kılo verme garantı gram olarak 3 gunde 1kılo 500 gram verdım bazen deısıo denemesı bedava :)
Cok haklısın bende daha once 35 kılo verdım 7 sene once evlendım evden dışarı çıkmadım eşim kıskanç çünkü yedım yattım ama abartmadan yedım kılo almadm kesinlikle ozaman bundan daha ağır diyet uygulamısdım ve spor da yapamıordum imkan yokdu sadece dans edıordum 1saat doğumdan sonra kendini cıkolata ve cıpsıye verdım gunde buyuk paket 3 4 tane milka akşam cips yedım ve bu sayede 111 gördüm malesef sımdı tekrar amacım 55 e ınmek ve ındıkden sonrada sporu asla bırakmıcam yemek konusunda yıyeceklerımı arttırıcam ama ekmekhıc bir zaman yemıcem 1 tabak yerine 2 tabak yıcem yanında yogurt salata şeklinde alacagımı dusunmuorum abur cubur yemedikçe ekmek yemedıkce veya cok şekerli tuketmedıkce yemek insana kılo aldırmıyor istedim hedefe ulaşınca burdan tekrar düzenli yazıcam yedıgımı içtiğimı kılo aldımmı almadımmı şeklinde :)giden kilo çok güzel yaşından dolayı metabolızmanda gayet güzel çalışıyor sanırm.yalnız sana yıllardır dıyetle haşır neşir olan biri olarak söyliyim,ömrün boyunca bu düzeni sürdüremeyeceğin için tek gün bile normal beslendıgınde tartın bir anda 2-3 kilo artı gösterecektir..oyuzden bence 95i gördüğünde ögünlerine birşeyler ekle ama küçük küçük..
salata ekle yogurt ekle corba ekle,kahvaltına peynır+1 dılım ekmek ekle vs..
senın tarzın ne zaman beslensem cok güzel verdim hep 5 günde 6,5 kg vs..
ama bi davete gidip vs.tek öğün bile yesem +3 kg olarak aldıgımı biliirm..
sadece tecübemı paylaşmak istedim
benım kılo verme durumuma bakarsan çok ağır gidiyorum ve bu tamamen benım tercıhım..çünkü bu şekılde verdiğim zaman almadım sadece..
Cok haklısın bende daha once 35 kılo verdım 7 sene once evlendım evden dışarı çıkmadım eşim kıskanç çünkü yedım yattım ama abartmadan yedım kılo almadm kesinlikle ozaman bundan daha ağır diyet uygulamısdım ve spor da yapamıordum imkan yokdu sadece dans edıordum 1saat doğumdan sonra kendini cıkolata ve cıpsıye verdım gunde buyuk paket 3 4 tane milka akşam cips yedım ve bu sayede 111 gördüm malesef sımdı tekrar amacım 55 e ınmek ve ındıkden sonrada sporu asla bırakmıcam yemek konusunda yıyeceklerımı arttırıcam ama ekmekhıc bir zaman yemıcem 1 tabak yerine 2 tabak yıcem yanında yogurt salata şeklinde alacagımı dusunmuorum abur cubur yemedikçe ekmek yemedıkce veya cok şekerli tuketmedıkce yemek insana kılo aldırmıyor istedim hedefe ulaşınca burdan tekrar düzenli yazıcam yedıgımı içtiğimı kılo aldımmı almadımmı şeklinde :)
Gerçekten öyle 5 kılo bile fark edıor anında bende kı sıkıntı oturmaktan basenler çok genişledi gobek kıloma göre yok neredeyse verıcek kılomuz çok ama yılmak yok bırbırmıze tam destek :)başarılar ozaman,inşallah istediğin kiloya iner ve korursun..
kızım 17 kilo..şuan ilk hedefe varmama 17 kılom var ortalama.
bazen kucagıma aldıgımda dıyorum şuan bukadar kiloyu boşu boşuna vücudumda taşıyorum..bu kadar bile vermek nasıl bir rahatlık kazandıracak vücuduma
Günaydın :) bende 110 kılo ile başladım 46 gündür dıyetteyım suan 89. 400um seni takip edıordum halada takıpteyım maşallah güzel kılo vermeler inşallah en kısa zamanda hedefine ulasırsın ulaşırız :)günaydınlarrrr
yazamadım ne zamandır
bu ctesi 114,7 çıktım..sakin ve derinden ilerliyorum galiba..kaplumbağa hızıyla ama sindire sindire:)
bu haftaya düz 114 görsem bana yeter,bayram salı günü ve o güne kadar 113,8-114 civarında olmak tek hedefım.inşallah olur:)
çok bişey istemıyorum aslında sadece 1 kilocuk daha:)
Günaydın :) bende 110 kılo ile başladım 46 gündür dıyetteyım suan 89. 400um seni takip edıordum halada takıpteyım maşallah güzel kılo vermeler inşallah en kısa zamanda hedefine ulasırsın ulaşırız :)
Çok saol canım yaş dan ve asırıda spor yapıorum cnm cok faydası oluo20 kıloyu aşmışsın masallah hadi bakalım yola devam.yaş itibariyle metabolızman çok hızlı bu avantajı kullan ama yine de dikkatli ol canım
Vitaminlerini aksatma sebze meyve ve et tuket özellikle beyaz et daha faydalı :)gecen hafta kan vermıstım genel bir tahlil için..
tam tahmın ettıgım gibi b12 ve d vitamınım düşük çıktı..birde kansızlık var..
proteın den ziyade mevsiminde etkisiyle fazla sebze meyve tükettim ama et vs. eksik aldım biraz..
şimdi d vitamını ve kan ilacına başladım bir de b12 için iğne var ama henüz onu yaptırmadım..
saçlarım resmen ucundan incelerek ve koparak dökülüyordu..dipleri gayet sağlıklı ama uçlar resmen yoluk yoluk olmaya başlamıştı,sebep belli oldu b12:)