129.3 ile başladım 24 nisanda..yolum uzun,2018e kadar devam..

sevgili günlük:)
ctesi 116,4 görürüm diyordum ama olmadı,116,6da kaldım..
olsun bu da fena değil,cuma günü yediğim börek ve poğaçalar yerimde saydırdı beni..
şimdi kaldığım yerden devam..
bu ctesi yani 4 ağustos hedefim 115,5..
neden olmasın?
Maşallah iyi gidiyorsunuz. İnşallah 2 li rakamlara geçersiniz. Başarılar. Bırakmayın sakın.

Maşallah iyi gidiyorsunuz. İnşallah 2 li rakamlara geçersiniz. Başarılar. Bırakmayın sakın.

teşekkürler, valla o beni bırakmadıkça bende onu bırakmıycam bu sefer:)
hayırlısı bakalım 110 altına indiğimde çok rahatlıycam ama aceleye gerek yok bu sefer.
sindire sindire:)

teşekkürler, valla o beni bırakmadıkça bende onu bırakmıycam bu sefer:)
hayırlısı bakalım 110 altına indiğimde çok rahatlıycam ama aceleye gerek yok bu sefer.
sindire sindire:)
Sizi tebrik ederim
Bende 111 kıloydum diyete başlamadan önce suan 96 yım tam olarak 35 gündür dıyetteyım inşallah tez zamanda sağlıklı şekilde istediğimiz kiloya ulaşırız

Sizi tebrik ederim
Bende 111 kıloydum diyete başlamadan önce suan 96 yım tam olarak 35 gündür dıyetteyım inşallah tez zamanda sağlıklı şekilde istediğimiz kiloya ulaşırız

merhaba,
maşallha cok güzel vermıssın ama biraz hızlı değilmi?
hemen hemen 1 ayda 15 kilo.
ne yapıyosun?nasıl bir sistemin var?

merhaba,
maşallha cok güzel vermıssın ama biraz hızlı değilmi?
hemen hemen 1 ayda 15 kilo.
ne yapıyosun?nasıl bir sistemin var?
Merhaba cok tesekkur ederim
Hızlı deıl aslında az yedım ama besleyici doyuracak şeyler yedım ve akşam en geç 5 te yemek yedım sonrasında 1 saat kondisyon bısıkleti ve 50 mekik cekıorum
uyguladığım liste şöyle
Sabah 2 bardak ılık su 1 ı elma sırkelı
1saat sonra 2 yumurtanın beyazını çarpıp krema kıvamını alınca içine peynır soğan bıber katıyorum fırında 5 6 dkka pısırıp yanında yeşil çayla tüketiyorum sarısını kesinlikle katmıorum ve ekmek yemiyorum
Öğlen ise 1 porsiyon meyve çok acıkırsam salatalık sınırsız yıyebılıoruz kılo yapmadığı kalorisiz olduğu için
Akşamda yogurlu tavuk salata ama içine yağ tuz ve mayonez katmadan veya yine tavuk yemeği yapabilirsin yagsız tuzsuz
Veya sebze yemeği 1 tabak yıyorum bu sekılde verdim
En önemlisi gece yatmadan yarım saat once yarım kase yogurt yarım lımon ve pul bıberı karıstırıp yıyorum harıka yag yakıor yandaki simitlerim neredeyse tamamen yok oldu uygulama bilirsen harika kılo verdiriyor kendim hazırladığım liste dıyetısyene gerek yok :) hergun kılo verme garantı gram olarak 3 gunde 1kılo 500 gram verdım bazen deısıo denemesı bedava :)

Merhaba cok tesekkur ederim
Hızlı deıl aslında az yedım ama besleyici doyuracak şeyler yedım ve akşam en geç 5 te yemek yedım sonrasında 1 saat kondisyon bısıkleti ve 50 mekik cekıorum
uyguladığım liste şöyle
Sabah 2 bardak ılık su 1 ı elma sırkelı
1saat sonra 2 yumurtanın beyazını çarpıp krema kıvamını alınca içine peynır soğan bıber katıyorum fırında 5 6 dkka pısırıp yanında yeşil çayla tüketiyorum sarısını kesinlikle katmıorum ve ekmek yemiyorum
Öğlen ise 1 porsiyon meyve çok acıkırsam salatalık sınırsız yıyebılıoruz kılo yapmadığı kalorisiz olduğu için
Akşamda yogurlu tavuk salata ama içine yağ tuz ve mayonez katmadan veya yine tavuk yemeği yapabilirsin yagsız tuzsuz
Veya sebze yemeği 1 tabak yıyorum bu sekılde verdim
En önemlisi gece yatmadan yarım saat once yarım kase yogurt yarım lımon ve pul bıberı karıstırıp yıyorum harıka yag yakıor yandaki simitlerim neredeyse tamamen yok oldu uygulama bilirsen harika kılo verdiriyor kendim hazırladığım liste dıyetısyene gerek yok :) hergun kılo verme garantı gram olarak 3 gunde 1kılo 500 gram verdım bazen deısıo denemesı bedava :)

giden kilo çok güzel yaşından dolayı metabolızmanda gayet güzel çalışıyor sanırm.yalnız sana yıllardır dıyetle haşır neşir olan biri olarak söyliyim,ömrün boyunca bu düzeni sürdüremeyeceğin için tek gün bile normal beslendıgınde tartın bir anda 2-3 kilo artı gösterecektir..oyuzden bence 95i gördüğünde ögünlerine birşeyler ekle ama küçük küçük..
salata ekle yogurt ekle corba ekle,kahvaltına peynır+1 dılım ekmek ekle vs..
senın tarzın ne zaman beslensem cok güzel verdim hep 5 günde 6,5 kg vs..
ama bi davete gidip vs.tek öğün bile yesem +3 kg olarak aldıgımı biliirm..
sadece tecübemı paylaşmak istedim
benım kılo verme durumuma bakarsan çok ağır gidiyorum ve bu tamamen benım tercıhım..çünkü bu şekılde verdiğim zaman almadım sadece..

giden kilo çok güzel yaşından dolayı metabolızmanda gayet güzel çalışıyor sanırm.yalnız sana yıllardır dıyetle haşır neşir olan biri olarak söyliyim,ömrün boyunca bu düzeni sürdüremeyeceğin için tek gün bile normal beslendıgınde tartın bir anda 2-3 kilo artı gösterecektir..oyuzden bence 95i gördüğünde ögünlerine birşeyler ekle ama küçük küçük..
salata ekle yogurt ekle corba ekle,kahvaltına peynır+1 dılım ekmek ekle vs..
senın tarzın ne zaman beslensem cok güzel verdim hep 5 günde 6,5 kg vs..
ama bi davete gidip vs.tek öğün bile yesem +3 kg olarak aldıgımı biliirm..
sadece tecübemı paylaşmak istedim
benım kılo verme durumuma bakarsan çok ağır gidiyorum ve bu tamamen benım tercıhım..çünkü bu şekılde verdiğim zaman almadım sadece..
Cok haklısın bende daha once 35 kılo verdım 7 sene once evlendım evden dışarı çıkmadım eşim kıskanç çünkü yedım yattım ama abartmadan yedım kılo almadm kesinlikle ozaman bundan daha ağır diyet uygulamısdım ve spor da yapamıordum imkan yokdu sadece dans edıordum 1saat doğumdan sonra kendini cıkolata ve cıpsıye verdım gunde buyuk paket 3 4 tane milka akşam cips yedım ve bu sayede 111 gördüm malesef sımdı tekrar amacım 55 e ınmek ve ındıkden sonrada sporu asla bırakmıcam yemek konusunda yıyeceklerımı arttırıcam ama ekmekhıc bir zaman yemıcem 1 tabak yerine 2 tabak yıcem yanında yogurt salata şeklinde alacagımı dusunmuorum abur cubur yemedikçe ekmek yemedıkce veya cok şekerli tuketmedıkce yemek insana kılo aldırmıyor istedim hedefe ulaşınca burdan tekrar düzenli yazıcam yedıgımı içtiğimı kılo aldımmı almadımmı şeklinde :)

Cok haklısın bende daha once 35 kılo verdım 7 sene once evlendım evden dışarı çıkmadım eşim kıskanç çünkü yedım yattım ama abartmadan yedım kılo almadm kesinlikle ozaman bundan daha ağır diyet uygulamısdım ve spor da yapamıordum imkan yokdu sadece dans edıordum 1saat doğumdan sonra kendini cıkolata ve cıpsıye verdım gunde buyuk paket 3 4 tane milka akşam cips yedım ve bu sayede 111 gördüm malesef sımdı tekrar amacım 55 e ınmek ve ındıkden sonrada sporu asla bırakmıcam yemek konusunda yıyeceklerımı arttırıcam ama ekmekhıc bir zaman yemıcem 1 tabak yerine 2 tabak yıcem yanında yogurt salata şeklinde alacagımı dusunmuorum abur cubur yemedikçe ekmek yemedıkce veya cok şekerli tuketmedıkce yemek insana kılo aldırmıyor istedim hedefe ulaşınca burdan tekrar düzenli yazıcam yedıgımı içtiğimı kılo aldımmı almadımmı şeklinde :)

başarılar ozaman,inşallah istediğin kiloya iner ve korursun..
kızım 17 kilo..şuan ilk hedefe varmama 17 kılom var ortalama.
bazen kucagıma aldıgımda dıyorum şuan bukadar kiloyu boşu boşuna vücudumda taşıyorum..bu kadar bile vermek nasıl bir rahatlık kazandıracak vücuduma

başarılar ozaman,inşallah istediğin kiloya iner ve korursun..
kızım 17 kilo..şuan ilk hedefe varmama 17 kılom var ortalama.
bazen kucagıma aldıgımda dıyorum şuan bukadar kiloyu boşu boşuna vücudumda taşıyorum..bu kadar bile vermek nasıl bir rahatlık kazandıracak vücuduma
Gerçekten öyle 5 kılo bile fark edıor anında bende kı sıkıntı oturmaktan basenler çok genişledi gobek kıloma göre yok neredeyse verıcek kılomuz çok ama yılmak yok bırbırmıze tam destek :)

günaydınlarrrr
yazamadım ne zamandır
bu ctesi 114,7 çıktım..sakin ve derinden ilerliyorum galiba..kaplumbağa hızıyla ama sindire sindire:)
bu haftaya düz 114 görsem bana yeter,bayram salı günü ve o güne kadar 113,8-114 civarında olmak tek hedefım.inşallah olur:)
çok bişey istemıyorum aslında sadece 1 kilocuk daha:)

günaydınlarrrr
yazamadım ne zamandır
bu ctesi 114,7 çıktım..sakin ve derinden ilerliyorum galiba..kaplumbağa hızıyla ama sindire sindire:)
bu haftaya düz 114 görsem bana yeter,bayram salı günü ve o güne kadar 113,8-114 civarında olmak tek hedefım.inşallah olur:)
çok bişey istemıyorum aslında sadece 1 kilocuk daha:)
Günaydın :) bende 110 kılo ile başladım 46 gündür dıyetteyım suan 89. 400um seni takip edıordum halada takıpteyım maşallah güzel kılo vermeler inşallah en kısa zamanda hedefine ulasırsın ulaşırız :)

Günaydın :) bende 110 kılo ile başladım 46 gündür dıyetteyım suan 89. 400um seni takip edıordum halada takıpteyım maşallah güzel kılo vermeler inşallah en kısa zamanda hedefine ulasırsın ulaşırız :)

20 kıloyu aşmışsın masallah hadi bakalım yola devam.yaş itibariyle metabolızman çok hızlı bu avantajı kullan ama yine de dikkatli ol canım

gecen hafta kan vermıstım genel bir tahlil için..
tam tahmın ettıgım gibi b12 ve d vitamınım düşük çıktı..birde kansızlık var..
proteın den ziyade mevsiminde etkisiyle fazla sebze meyve tükettim ama et vs. eksik aldım biraz..
şimdi d vitamını ve kan ilacına başladım bir de b12 için iğne var ama henüz onu yaptırmadım..
saçlarım resmen ucundan incelerek ve koparak dökülüyordu..dipleri gayet sağlıklı ama uçlar resmen yoluk yoluk olmaya başlamıştı,sebep belli oldu b12:)

20 kıloyu aşmışsın masallah hadi bakalım yola devam.yaş itibariyle metabolızman çok hızlı bu avantajı kullan ama yine de dikkatli ol canım
Çok saol canım yaş dan ve asırıda spor yapıorum cnm cok faydası oluo
Yaşım ılerlemeden dur dedım cok sukur boyumda kısa 1.56 110 kılo asırı idi çok kısıtlıyordu beni ama çok şükür gidiyor :) darısı inşallah başına en kısa zamanda hedefine ulasırsın cnm

gecen hafta kan vermıstım genel bir tahlil için..
tam tahmın ettıgım gibi b12 ve d vitamınım düşük çıktı..birde kansızlık var..
proteın den ziyade mevsiminde etkisiyle fazla sebze meyve tükettim ama et vs. eksik aldım biraz..
şimdi d vitamını ve kan ilacına başladım bir de b12 için iğne var ama henüz onu yaptırmadım..
saçlarım resmen ucundan incelerek ve koparak dökülüyordu..dipleri gayet sağlıklı ama uçlar resmen yoluk yoluk olmaya başlamıştı,sebep belli oldu b12:)
Vitaminlerini aksatma sebze meyve ve et tuket özellikle beyaz et daha faydalı :)

bu aralar yumurtaya yüklendim..haftasonları ıse daha et agırlıklı beslenıyorum..sebze yogurt tüketimim devam..
çarş günü regl oldum ve tartılmayı bıraktım..
kilom yüksek çıkınca moralım bozuluyor
yarın tartı günüm bakalım sabah kaç çıkacagım..
çok beklentım yok açıkçası,bu dönemlerim yogun ödem ve şişlikle geçiyor..
günde 1 saat tempolu yürüyüşüm ve nerden baksanız 4 lt su içmem devam ediyor..

geçen hafta 114,7 çıkmıştım bu hafta hedefım 114tü ama ulaşabilecegımı sanmıyorum..
114lü bir rakam görsem kafi bana..
önümdeki en büyük sınav haftasonu..
bu haftasonu ve arefeyi en az hasarla atlatabilirsem bayram sabahı yine 114lü bişey olmaya razıyım..
yaş itibariyle mi bu kadar yavaş kilo verıyorum ben acaba
eskıden takır takır 3 ayı bulmadan 15 kg atardım:KK43:

hayatımda en yüksek kilo verme rekorum 3 ayda 21 kiloydu..
şimdi nerden baksan nisandan beri diyetteyim ve 126-127lerden anca inebildim 114e..o da ucundan yani:)
129.8 mart 5 teki kilom.ama o ilk hafta hızlıca inmişti onu saymıyorum oyuzden

günaydınlar hanımlarrrr...
cumatesi sabahı 114,4 çıktım..akmasada damladı yanı benım için.
regl haftam oldugundan çok büyük beklentilerim yoktu ama yıne kendımı 114lerde gördüm çok şükür..
haftasonu beslenmem biraz daha esnek olsa bile ctesi 75 dk pazar 60 dk tempolu yürüyüşümü yaptım..
şimdi bugn ve bayramın ılk ıkı günü spora ara verıyorum..biraz dinlenme zamanı...
bayramda illaki esneyeceğim zaten kendimi çok fazla kasmaya niyetim yok,ama bayram dönüşü bomba gibi sahalara geri dönecegim..
bu arada kım görse harıka zayıflamışsın çok iyi gidiyorsun falan diyor inanılmaz motive oluyorum:)
annem bir ay sonra,gecen cumatresi gördü benı,çok sevindi kadın..baya kilo vermıssın diye...
rakamların azalması bir yana yürüyüşün etkisiyle ekstra sıklaşıyorum sanırım,koşu bandım resmen yıllar sonra evin gözdesi oldu kocamda başladı yürüyüşlere:)

haftasonları kendımı özgür bırakıyorum yemek konusunda,gerçekten canın ne istiyorsa yiyebilirsin diyorum ama inanın zamanla bu özgürlük bile birşey ifade etmemeye başladı..gördüğü herşeye saldıran evden,evdeki sayısız abur cubura dönüp bakmıyorum bile:)ilginç ama evde abur cubur yokken canım çekip gider alırdım,şimdi evde varken umrumda değil..buda farklı bir şekılde motive etti benı:)

herkese sevgilerimi yolluyorum..
çoookkkkk güzel bir bayram geçirin inşallah..

günaydınlar
bayram bilançosu +2,4:)
hızlı gelen hızlı gider düşüncesiyle,bu artılardan bu hafta kurutlacagımı umuyorum..
bayrama 114,4 ile başladım 116,8 ile bitirdim..
inşallah bu ctesi için tartı hedefım 114 düz..
bayram boyu hiç spor yapmadım..yedıklerımden de kısmadım,ama mesela yiyeceğim diye aldıgım bi çokşey kaldı öyle.paketlerini dahi açmaya fırsatım olmadı.fırsatım oldugu anlarda da canım istemedi..ilginç bir yemek anlayışım oluştu açıkçası..
neyse cumartesi 114 ile kavuşuruz ınsallah..
en çok sevındıgım şey düzenıme geri dönmek oldu..
bugün 3 lt suyuma ve 60 dk yürüyüşüme geri döndüğüm için mutluyum

X