Gebeliğe Hazırlık 12 TEMMUZ BAT GUNU OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİ 🤩

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
gunaydin adetinize kac gun var acaba? bazen varsa bile cikmayabilir biz kadinlar bu konuda cok sabirsiziz ben 1 bucuk yildir ugrasiyorum henuz 3 tane test yaptim o yuzden negatif gormeye aliskin degilim malesef hemen kendimi birakiyorum cok uzuluyorum en iyisi kendinizi her ihtimale karsi hazirlamak. Allahin mutlaka yazdigi bir zaman vardir hic uzulmeyin er ya da gec meleginize kavusacaginizdan eminim siz sabredin yeter ki
25ınde pık gordun nezaman catladı bılmıyorum bır ıkı gun ıcındedır en kotu adetıme 2 3 gun var en cok bugun 26.gunum cnm hıc umudum yok

Uzulmeyin ne olur iyi dusunelim iyi olsun bu sekilde stres yapip uzulmek o kadar etki ediyo ki olcaksa bile olmuyor malesef. Her nasip vaktine esirdir mutlaka onun da zamani vardir. Ne zamandir bebek istiyordunuz

Bu arada benim bat 13 temmuz hicbir belirti yok zaten varsa da anlamiyorum idrar yolu enfeksiyonu olmusum malesef alt karin agrim sık tuvalete cikmam ondanmis. Benim de yumurtlama gunu ve akabinde gogus uclarim cok hassaslasmisti dokunamiyodum bile ilk defa boyle olunca acaba mi dedim fakat o belirti de kayboldu baska da bisey yasamiyorum tek umidim ilk kez enfeksiyon olmam cunku enfeksiyon olup hamile kalan kisi sayisi cok fazla

Ben hamileliği ilerlemiş kadınların idrar yolu enfeksiyonu konusunda riskli olduklarını biliyordum ama daha hamilelik ortaya çıkmadan böyle bişi olabilir mi bilmiyorum. Mesela ben ilk idrar yolu enfeksiyonumu 7-8 aylık hamileyken yaşadım.

Bu arada benim bat 13 temmuz hicbir belirti yok zaten varsa da anlamiyorum idrar yolu enfeksiyonu olmusum malesef alt karin agrim sık tuvalete cikmam ondanmis. Benim de yumurtlama gunu ve akabinde gogus uclarim cok hassaslasmisti dokunamiyodum bile ilk defa boyle olunca acaba mi dedim fakat o belirti de kayboldu baska da bisey yasamiyorum tek umidim ilk kez enfeksiyon olmam cunku enfeksiyon olup hamile kalan kisi sayisi cok fazla
Hamıle kalsanda tehlıkelı bende gecırdım dr ıkıay korunma verdı ılac ıgne fıtıl krem tedavısıyle

Hamıle kalsanda tehlıkelı bende gecırdım dr ıkıay korunma verdı ılac ıgne fıtıl krem tedavısıyle
canim sen hep erken test yapiyosun ne kadar bu ay umudum yok desekte hepimiz gonlumuzden olmasini diliyoruz bunu biliyoruz kendiniz hazirlamak icin belkide hep olumsuz dusunuyorsun ama bemce seni en cok etkileyen sey strest cunku senin hamile kalmana engel bi sey yok biliyosun bunu daha once hamile kaldim yine kalabilirsin ama.sen yumurtlama bitmez kendinde belirti ariyosun olmayincada uzuluyosun adet gununr kadar test yapma o olumsuz dusunceler bizi etkiliyor senin uzulmen bazi hormonlari engelliyor buda hamileligini engelliyor neden kendine bunu yapiyosun biraz daha rahat olmayi dene zaten epi topu 14 gun var yumurtlamayla adet arasinda rahat birak kendini insan arastirdikca arastiroyo kendimizi cok dinliyoruz bence sen kafani rahatlattigin ilk ay hamile kalacaksin

canim sen hep erken test yapiyosun ne kadar bu ay umudum yok desekte hepimiz gonlumuzden olmasini diliyoruz bunu biliyoruz kendiniz hazirlamak icin belkide hep olumsuz dusunuyorsun ama bemce seni en cok etkileyen sey strest cunku senin hamile kalmana engel bi sey yok biliyosun bunu daha once hamile kaldim yine kalabilirsin ama.sen yumurtlama bitmez kendinde belirti ariyosun olmayincada uzuluyosun adet gununr kadar test yapma o olumsuz dusunceler bizi etkiliyor senin uzulmen bazi hormonlari engelliyor buda hamileligini engelliyor neden kendine bunu yapiyosun biraz daha rahat olmayi dene zaten epi topu 14 gun var yumurtlamayla adet arasinda rahat birak kendini insan arastirdikca arastiroyo kendimizi cok dinliyoruz bence sen kafani rahatlattigin ilk ay hamile kalacaksin
Vaşla cnm yumurtlamadan 1 hafta gecınceye kadar cok rahattım ınankı zaten yogundu o bır hafta sadece ılıskıye vaktımız oldu kafaya takmadım hıc ıkıgune adrt olurum olmazsam umıt edıcem zaten buay goguslerımde 1 hafta sonra hafof agrı uclarında da acıma basladı her ay cok agarırdı bakalım ne zaman adet olcam bugun 27 28 de olmam lazım 16 da pık gordum 17 18 gıbı en kotu catladı ovu bıraz garıp gortesrı stres dersen de buay ınankı umursamadım su bıkacgundur streslıyım adrt geldı uzulcem dıye

haklisin ama ben ilk defa geciriyorum ve de cok hafif hatta gecmek uzere diyebilirim zaten carsamba gecesi oldu bugun bi sikayetim yok cok su iciyorum ondan hafif gecti sanirim. En yakin arkadasim da boyle enfeksiyon olup ayni ay hamile kalinca umitlendim acikcasi 😍

Kızlar sağ kasıgimda yaklaşık 5 gündür geçmeyen bir baskı var ve bazen vajinaya iğne batar gibi bişey oluyor karnıma doğru yayılıyor daha sonra böyle bişey yaşayan var mı aranızda

Benim de 15 temmuz bat ☺ Ama şuan karnımda adet olacakmış gibi ağrılar var. 11 gün öncesinden başlar mı ki bu ağrılar hamilelik varsa ? Ve 8-9 gün öncesinde beta hcg testi yaptırsam testte belli olur mu kızlar bilen var mı
8-9 önce çok erken olur canim bence yaptırma derim. Bide çatlatma iğnesi olduysan iğnenin etkisinden beta hcg yüksek çıkıyormuş

Kızlar nasılsınız benim bugün inanılmaz göğüs agrilarim başladı çok sızlıyor böyle olan varmi aranizda

Bendde bir adet belirtilesi yaşıyorum bi gebelik belirtisi.İkiside birbirine benziyor.Anlam veremiyorum.Biraz önce rahmimde kramp kasilma,ağrıgibi birsey oldu ve bu bana adet donemimde olurdu hep biraz umudumu yitirdim.Ama adet öncesi baş ağrısı yaşamadim bir yandan da nornalde fix hep olur migren gibi...bilemedim..Çok umutlanmak istemiyorum.

Bendde bir adet belirtilesi yaşıyorum bi gebelik belirtisi.İkiside birbirine benziyor.Anlam veremiyorum.Biraz önce rahmimde kramp kasilma,ağrıgibi birsey oldu ve bu bana adet donemimde olurdu hep biraz umudumu yitirdim.Ama adet öncesi baş ağrısı yaşamadim bir yandan da nornalde fix hep olur migren gibi...bilemedim..Çok umutlanmak istemiyorum.
Canim benim bitane oğlum var 10 yasında ona hamileliğimde ha oldum ha olucam diyordum adet belirtileri ile gebelik belirtileri o kadar benziyor ki o yüzden umutsuzlanma. Farklı belirtiler yasıyorsan onu takip et mesela ben simdi sana yazarken kasiklarimdaki agri kendini hissettiriyor

Back