Gebeliğe Hazırlık 12 TEMMUZ BAT GUNU OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİ 🤩

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bat a 3 var ama biraz önce sarımsı kahverengimsi akıntım oldu bu ne demek ya kafayı yiyebilirim erken mi adet oluyorum😔 ovülasyon testinde ayın 30 unda pik görmüştüm ve genelde günü gününe adet olurum

Kızlarbigün geçmiş kimler gebe kimler adet oldu kimler benim gibi :KK49:beklemede?? Ben oldum olucam saatsayıyorum ya da gün ya da hafta😂

Bu ayda bıttı. 4.denememizdi. Böyle olunca sanki hiç olmıcakmış gibi gelıyor. Vala adet olunca ağladım eşim saolsun moralımı düzeltti :KK43:
Aaa yapma daha çok çok yeni olmus başlayalı.. İlk 1 yıl normal olmaması.. Denk gelmiyordur belki bu 4 ayda yumurtalamadıgın aylar oluyordur.. Benım 1 yılı gectı ben de her adetten sonra ağlarım ama bi sonraki ay olacak diye motıve edıyorum kendımı.. Doktora da gittik ikimizde de sıkıntı yokmuş çok şükür.. Bekliyoruz Rabbimden şimdi doğru zamanı.. İnşallah biz de anne olucaz üzülme 4 ay nedir ki 5 yıl 10 yıl bekleyip anne olanlar var.. Saglıklı beslenmeye dikkat et sen bolca da dua et🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Aaa yapma daha çok çok yeni olmus başlayalı.. İlk 1 yıl normal olmaması.. Denk gelmiyordur belki bu 4 ayda yumurtalamadıgın aylar oluyordur.. Benım 1 yılı gectı ben de her adetten sonra ağlarım ama bi sonraki ay olacak diye motıve edıyorum kendımı.. Doktora da gittik ikimizde de sıkıntı yokmuş çok şükür.. Bekliyoruz Rabbimden şimdi doğru zamanı.. İnşallah biz de anne olucaz üzülme 4 ay nedir ki 5 yıl 10 yıl bekleyip anne olanlar var.. Saglıklı beslenmeye dikkat et sen bolca da dua et🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Bu ay ovulasyonla takıp etmıstım yumurtlama gununu yakaladım. Adetlerımde düzenlı şükür bı sıkıntım yok. İnşallah olur canım çok saol

Bu ay ovulasyonla takıp etmıstım yumurtlama gununu yakaladım. Adetlerımde düzenlı şükür bı sıkıntım yok. İnşallah olur canım çok saol
Benim de düzenli adetlerim yumurtlama günlerine dikkat etmeye çalışıyorum ilk başlarda hatta belki ilk 6 ay çok bilinçsizdik..hatta bazı aylar o günleri kaçırıyorduk.. Önümüzdeki ay da deneme yapamıcaz 😔İnşallah herkesin gönlüne göre olsun cnm benm..

Tünaydın kızlar ben hala adet olmadım hiç belirti de Yok bu sabah dayanamayıp test yaptım negatif :KK43:

Tünaydın kızlar ben hala adet olmadım hiç belirti de Yok bu sabah dayanamayıp test yaptım negatif :KK43:
Ayni durumdayiz canim. Ben yarini bekliyorum. Dün sabah test yapmistim çıkmamıştı.. Annem hep derki 40 gunu bekle öyle bak. Biz hep öyle yapardik diyor. Yarin 30 oluyorum belki 40 ı beklerim gelirse gelir gelmezse doktora zaten gitcektim bebek istiyorum diye :)

Ayni durumdayiz canim. Ben yarini bekliyorum. Dün sabah test yapmistim çıkmamıştı.. Annem hep derki 40 gunu bekle öyle bak. Biz hep öyle yapardik diyor. Yarin 30 oluyorum belki 40 ı beklerim gelirse gelir gelmezse doktora zaten gitcektim bebek istiyorum diye :)

Kizlar ben sizin adiniza actim ama forum Ağustos bat tarihi olanlar birlikte bekleyin diye 🍼🍼😊😊

Canım benimde şu an bat a 2 kaldı dün kahverengi akıntım oldu dedim erken adet oluyorum galiba sonra sarıya döndü öyle kaldı bekledim bugün olurum diye bugünde aynı sz önce test yaptım negatif 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Alla alla neden böyle oluyor ki benim normalde adetlerim düzenlidir gerçi bugün 27. Gündü aslında Çarşamba 30 oluyor o zaman yapacaktım dayanamadım bu sabah yapayım dedim hiç silik çizgi hayalet çizgi bile Yok bakalım ben de artık hafta içi geçsin öyle adetim gelmezse yaparım son kez😞😞

Canım benimde şu an bat a 2 kaldı dün kahverengi akıntım oldu dedim erken adet oluyorum galiba sonra sarıya döndü öyle kaldı bekledim bugün olurum diye bugünde aynı sz önce test yaptım negatif 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Senin ki yerleşme kanaması olmasın mı canım normal adetten rengi farklı olarak kahverengidir ya

Back