- 17 Nisan 2019
- 2.133
- 2.155
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah öyle olurSağlık olsun canım biraz ara iyi gelir belki
Benımde kahverengı akıntım geldı adetım baslarİnşallah öyle olurmoral çöktü bugün resmen
Yerleşme kanamasıdır belkiBenımde kahverengı akıntım geldı adetım baslargercekten çöküntü yaşıyor ınsan moralım bozuldu
İlk öyle sandım bekledım bı saat sonra adet oldum malesefYerleşme kanamasıdır belki
Benimde bat a 3 var kahveengi akıntım var yarın olurum..İlk öyle sandım bekledım bı saat sonra adet oldum malesefartık hiçbişe yapasım gelmiyor. Günleri saymaktan bıktım yumurtlama gunu adet gunu of
![]()
Bu ayda bıttı. 4.denememizdi. Böyle olunca sanki hiç olmıcakmış gibi gelıyor. Vala adet olunca ağladım eşim saolsun moralımı düzelttiBenimde bat a 3 var kahveengi akıntım var yarın olurum..![]()
Aaa yapma daha çok çok yeni olmus başlayalı.. İlk 1 yıl normal olmaması.. Denk gelmiyordur belki bu 4 ayda yumurtalamadıgın aylar oluyordur.. Benım 1 yılı gectı ben de her adetten sonra ağlarım ama bi sonraki ay olacak diye motıve edıyorum kendımı.. Doktora da gittik ikimizde de sıkıntı yokmuş çok şükür.. Bekliyoruz Rabbimden şimdi doğru zamanı.. İnşallah biz de anne olucaz üzülme 4 ay nedir ki 5 yıl 10 yıl bekleyip anne olanlar var.. Saglıklı beslenmeye dikkat et sen bolca da dua etBu ayda bıttı. 4.denememizdi. Böyle olunca sanki hiç olmıcakmış gibi gelıyor. Vala adet olunca ağladım eşim saolsun moralımı düzeltti![]()
Bu ay ovulasyonla takıp etmıstım yumurtlama gununu yakaladım. Adetlerımde düzenlı şükür bı sıkıntım yok. İnşallah olur canım çok saolAaa yapma daha çok çok yeni olmus başlayalı.. İlk 1 yıl normal olmaması.. Denk gelmiyordur belki bu 4 ayda yumurtalamadıgın aylar oluyordur.. Benım 1 yılı gectı ben de her adetten sonra ağlarım ama bi sonraki ay olacak diye motıve edıyorum kendımı.. Doktora da gittik ikimizde de sıkıntı yokmuş çok şükür.. Bekliyoruz Rabbimden şimdi doğru zamanı.. İnşallah biz de anne olucaz üzülme 4 ay nedir ki 5 yıl 10 yıl bekleyip anne olanlar var.. Saglıklı beslenmeye dikkat et sen bolca da dua et![]()
Benim de düzenli adetlerim yumurtlama günlerine dikkat etmeye çalışıyorum ilk başlarda hatta belki ilk 6 ay çok bilinçsizdik..hatta bazı aylar o günleri kaçırıyorduk.. Önümüzdeki ay da deneme yapamıcazBu ay ovulasyonla takıp etmıstım yumurtlama gununu yakaladım. Adetlerımde düzenlı şükür bı sıkıntım yok. İnşallah olur canım çok saol
Ayni durumdayiz canim. Ben yarini bekliyorum. Dün sabah test yapmistim çıkmamıştı.. Annem hep derki 40 gunu bekle öyle bak. Biz hep öyle yapardik diyor. Yarin 30 oluyorum belki 40 ı beklerim gelirse gelir gelmezse doktora zaten gitcektim bebek istiyorum diye :)Tünaydın kızlar ben hala adet olmadım hiç belirti de Yok bu sabah dayanamayıp test yaptım negatif![]()
Ayni durumdayiz canim. Ben yarini bekliyorum. Dün sabah test yapmistim çıkmamıştı.. Annem hep derki 40 gunu bekle öyle bak. Biz hep öyle yapardik diyor. Yarin 30 oluyorum belki 40 ı beklerim gelirse gelir gelmezse doktora zaten gitcektim bebek istiyorum diye :)Tünaydın kızlar ben hala adet olmadım hiç belirti de Yok bu sabah dayanamayıp test yaptım negatif![]()
Canım benimde şu an bat a 2 kaldı dün kahverengi akıntım oldu dedim erken adet oluyorum galiba sonra sarıya döndü öyle kaldı bekledim bugün olurum diye bugünde aynı sz önce test yaptım negatifTünaydın kızlar ben hala adet olmadım hiç belirti de Yok bu sabah dayanamayıp test yaptım negatif![]()
Alla alla neden böyle oluyor ki benim normalde adetlerim düzenlidir gerçi bugün 27. Gündü aslında Çarşamba 30 oluyor o zaman yapacaktım dayanamadım bu sabah yapayım dedim hiç silik çizgi hayalet çizgi bile Yok bakalım ben de artık hafta içi geçsin öyle adetim gelmezse yaparım son kezAyni durumdayiz canim. Ben yarini bekliyorum. Dün sabah test yapmistim çıkmamıştı.. Annem hep derki 40 gunu bekle öyle bak. Biz hep öyle yapardik diyor. Yarin 30 oluyorum belki 40 ı beklerim gelirse gelir gelmezse doktora zaten gitcektim bebek istiyorum diye :)
Senin ki yerleşme kanaması olmasın mı canım normal adetten rengi farklı olarak kahverengidir yaCanım benimde şu an bat a 2 kaldı dün kahverengi akıntım oldu dedim erken adet oluyorum galiba sonra sarıya döndü öyle kaldı bekledim bugün olurum diye bugünde aynı sz önce test yaptım negatif![]()
Evet belki diye ümitlendim test yaptım negatif olunca ümide kestim birde hafif sancılarım oluyo adet olcak gibiyimSenin ki yerleşme kanaması olmasın mı canım normal adetten rengi farklı olarak kahverengidir ya