Gebeliğe Hazırlık 12 TEMMUZ BAT GUNU OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİ 🤩

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum ben Burda göremiyorum maalesef fotoğraftan olabilir belki sen canliyken bı çizgi gorebiliyormusun kendin anlayamiyorsan yakınında tanıdığın birine göster bence
Canım ilk foto attm ya galiba sen silik var dedin 1 test zaten size ilk attgm onda eşimde gördü bende gördm 2.de görmedim ama

Canım ilk foto attm ya galiba sen silik var dedin 1 test zaten size ilk attgm onda eşimde gördü bende gördm 2.de görmedim ama
Canım ilk attığında evet gördüm ama ikinci attığın da tam secemedim hadi hayırlı olsun siz gorduyseniz o zaman rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza aldırsin 😊🥰

Selam kizlar, benim de adet 12-15 i arasi bekliyorum. Ama bu ay iyice salladim cok da sikildim artik kafayi yemekten. Gelin bu ay hic sallamayalim, siz bi haftadir fazlasiyla sallamissiniz zaten:) Doktorum gecen hafta bana söyle dedi, 10 sene sonra kac cocugun olacagi simdiden belli mi? Bunu degistirebilir misin?
Hayir.. O zamn rahat birak kendini olacagi ne zamansa olacak, yüksek motivasyon iyi degil dedi.
Ben sallamayi biraktim, sdce iste dis gebelik tüp tehlikesi gibi sebeplerle 40. gün gecer de adet olmazsam yaparim bi test kararim bu. Ama adet düzensizliklerinden o kadar cok test yapip negatif gördüm ki 60 a kadar yapmadabilirim. rekorum 73 gün adet olammak bu arada.

Canım ilk attığında evet gördüm ama ikinci attığın da tam secemedim hadi hayırlı olsun siz gorduyseniz o zaman rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza aldırsin 😊🥰
Ama 2. De çıkmadı ya canm o bizi düşündürdü işte o yüzden BEKLÎCEM 3 gün sonra adet olmasam test yaparm

Yine çıktı gölge 🙏🏻 bu sefer daha belirgin en azından resimde görülüyor artık iki gün öncekinde sadece ben görebiliyordum eşim de göremiyordu.. Sizce var mıdır sonradan çıkıyor gölgesi yarın sabah kan vermeye gidicem

Eklentiler

• IMG_20190711_130405.jpg
    IMG_20190711_130405.jpg
    124,9 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_20190711_130046.jpg
    IMG_20190711_130046.jpg
    146,7 KB · Görüntüleme: 48
Yine çıktı gölge 🙏🏻 bu sefer daha belirgin en azından resimde görülüyor artık iki gün öncekinde sadece ben görebiliyordum eşim de göremiyordu.. Sizce var mıdır sonradan çıkıyor gölgesi yarın sabah kan vermeye gidicem
tatlim var gibi yaa 😍 insallah vardir 😄

Silik görünüyor var gibi canm

kızlar bende kan verip geldim hormonlar için öğleden sonra sonuç alıp yarın kadın doğuma götürcem insallah bi sorun yoktur ilk defa kan verdim şimdide içim içimi yiyor inşallah problem yoktur.

kızlar bende kan verip geldim hormonlar için öğleden sonra sonuç alıp yarın kadın doğuma götürcem insallah bi sorun yoktur ilk defa kan verdim şimdide içim içimi yiyor inşallah problem yoktur.
Yoktur inşallah canım🙏

Kızlar kan sonucum çıktı 77.21 bat 14 Temmuz geçikme olmadığı için mi düşük acaba korkuyorum birşey olacak diye 🥺

tabiki de daha adet gününüz glmemiş düşük çıkması çok normal..hadi hayırlı olsun :anneadayı::emir_bebek:
Bende ondan diye düşündüm Cumartesi tekrar kan vereceğim ve doktora gözükeceğim sağlık ocağında verdim kanı doktor normal dedi ama içim rahat değil 🥺 saol kuzum rabbim isteyen herkese versin

Kızlar bakın bunlar benim eski testlerim ve 5gün varken çıkan test sonuclar... Kıyas yapabilirsiniz ve sunu diyeyim varsa hemen silikte olsa çıkıyor gölge gbi bile çıkıyor en alttakine bakın.. 3ü de ayrı marka ve aynı gün testleri... (3sene önce burada paylasmışım bir arkadasıma atmısım sizin için bir de burada paylaşıyorum )

Eklentiler

• Screenshot_20190710_141045_com.kadinlarkulubu.kadinlarkulubu.jpg
    Screenshot_20190710_141045_com.kadinlarkulubu.kadinlarkulubu.jpg
    32,8 KB · Görüntüleme: 43
Bende ondan diye düşündüm Cumartesi tekrar kan vereceğim ve doktora gözükeceğim sağlık ocağında verdim kanı doktor normal dedi ama içim rahat değil 🥺 saol kuzum rabbim isteyen herkese versin

için rahat olsun daha adetine 4 gün war öncesine göre 77 çok iyi bir rakam.

Back