• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 12 TEMMUZ BAT GUNU OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİ 🤩

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2287669
tarayıcıdan kaynaklıymış yaptım sonunda:KK22::halay:

Selamlar benim döngülerim 25 günde bir bazen 24 26 28 29 gün de bir değişiyor.Bugün 25 gün 26 olacak sabah 😊3 gün içinde regl olmazsam ben de test yapacağım.

Belirtiler göğüslerimin büyüdüğünü hissettim bu ay, normalde geç yatarım işim yoğun geçen hafta 2 kere erkenden yattım yorgunluğa bağladım.Beyaz akıntı oldu dün regl olacağım sandım öğleden sonra ped koydum ama olmadı.2 gündür de beyaz tortu var idrarımda geçen hafta iki kolumun üstünde sivilceler çıktı birden ağda yaptırmıştım ama 1 hafta öncesinden ona yordum , koltuk altı bacak kaşıntısı oldu mikrop kaptım diye düşündüm tortuları da ona yordum aslında geçen diş fırçalarken de metal bir tat geldi ağzıma.(metal tat gelmesinin hamilelik belirtisi olduğunu okumuştum nette) geçenlerde yüzümde kahverengi lekelenme oldu, acaba netten okuduklarımı kendime mi yoruyorum ya 😂hayırlısı inş vardır 😊

Kizlar kafayi yicem ya gebelik testlerim sonradan cizgi gozukuyor sizce gebelik varmi sonradan cikiyor Eki Görüntüle 2287505
Eki Görüntüle 2287506
Testinin markası ney ? Ben labaquick marka kullanıyorum ve hiç bi zaman kuruma çizgisi çıkmıyor yani gebelik yoksa kesinlikle hiç bisekilde çizgi çıkmıyor aradan nekadar zaman gecsede. Ama kimyasal gebelik geçirdiğim ay adetine 2 gün falan vardı test yapmıştım yarim saat sonra falan cok silik çizgi çıkıyordu bende kuruyunca çıkıyor heralde ondan dedim. Ama değilmiş hamileymişim ilk 5 dkka içinde çıkmıyordu ama. Sonra ki aylarda denedim ve hamile olmadigim zaman hiç bi şekilde çizgi çıkmadı ama tabiki teşrin markasına göre değişebilir bu durum. Umarım hamilesinizdir.

Kızlar sırasıyla 4 gundur uyguladıgım ovulasyon testı yorumlar mısınız

Eklentiler

• IMG_20190711_004109.jpg
    IMG_20190711_004109.jpg
    76,7 KB · Görüntüleme: 28
Testinin markası ney ? Ben labaquick marka kullanıyorum ve hiç bi zaman kuruma çizgisi çıkmıyor yani gebelik yoksa kesinlikle hiç bisekilde çizgi çıkmıyor aradan nekadar zaman gecsede. Ama kimyasal gebelik geçirdiğim ay adetine 2 gün falan vardı test yapmıştım yarim saat sonra falan cok silik çizgi çıkıyordu bende kuruyunca çıkıyor heralde ondan dedim. Ama değilmiş hamileymişim ilk 5 dkka içinde çıkmıyordu ama. Sonra ki aylarda denedim ve hamile olmadigim zaman hiç bi şekilde çizgi çıkmadı ama tabiki teşrin markasına göre değişebilir bu durum. Umarım hamilesinizdir.
Eczanenin önü den geçerken aldım canım ya. Sizlerin kadar bilemiyorum anneminde 4 yıl çocuğu olmadı Bi deneyelim bakalım dedik eşimle. Al-Bi gibi bişeydi. Bi tane de eşim almış pembe çizgi diye sabahta onu denicem. İnşallah canım 🙏 cuma günü kan testi yaptırcam o kadar beklemek istemiyorum ama eşim ben de yanında olayım dedi. Yarın da 24 saat çalışıyor. Cumaya kadar nasıl dayanırım hiç bilmiyorum. :KK51:

Kızlar bu benim 4 gundur uyguladıgım ovulasyon testı sırasıyla catlatma olmuş mudur

Eklentiler

• IMG_20190711_004109.jpg
    IMG_20190711_004109.jpg
    76,7 KB · Görüntüleme: 37
Ovula canim
Ben bu teste guveniyom umudum kalmadi adeti bekliyorumm

Kızlar malesef yok:KK43::KK43:

Eklentiler

• B5A56A97-380C-468A-B7AF-C899369FB63E.jpeg
    B5A56A97-380C-468A-B7AF-C899369FB63E.jpeg
    101,7 KB · Görüntüleme: 41
Back