- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53
Aynen ben de üzüldüm senin adına çok istiyordun herkes gibi inşallah bir sonraki ay olur sıkma canınıAmin kuzum çok üzüldüm ya keşke bende güzel haberler verebilseydim
Yok canim erken gebelik testi degilBugun yaptıgın erken gebelik testi miydi canm
Teşekkür ederim kuzum olsun rabbim bekletiyorsa vardır bir bildiği yapacak birşey yok ne diyim hayırlısı Allah'tanAynen ben de üzüldüm senin adına çok istiyordun herkes gibi inşallah bir sonraki ay olur sıkma canını
Aynen kesinlikle en hayırlı zamanı bekliyordur sağlık olsunTeşekkür ederim kuzum olsun rabbim bekletiyorsa vardır bir bildiği yapacak birşey yok ne diyim hayırlısı Allah'tan
Aynen kesinlikle en hayırlı zamanı bekliyordur sağlık olsunTeşekkür ederim kuzum olsun rabbim bekletiyorsa vardır bir bildiği yapacak birşey yok ne diyim hayırlısı Allah'tan
gecmis olsun tatlim uzulme hic belli olmaz yarin ola hayrolaKızlar sanırım idrar yolu enfeksiyonu varmış muane oldum hamile olma ihtimalim çok düşük kan ve idrar tahlili verdim yarın çıkacak sonuclarim
Benim de bat 17 cok meraklardayımBenim bat 19 temmuz son 9 günüm bak
Hayırlısı kuzum da bu belirtilerim enfeksiyondanmis hep o size dediğim idrarda tortular falan internetten baktım enfeksiyon belirtisi yaziyordugecmis olsun tatlim uzulme hic belli olmaz yarin ola hayrola
Aaa super o zaman 2 gün sonra yap testini kesin çıkacak benceYok canim erken gebelik testi degil
canim nerde yasiyorsun doktor onerisi icin soruyorumMerhaba arkadaşlar bende hamile kalmak isteyen hemcinsinizim 2 yıldır bekliyorum tık yok kaç doktora gittim bir şey çıkmadı bende en son rahim filmi dediler ama sorun eşimin gidip muayene olmaması sonuçta tek kişiyle olacak bir şey değil bu her neyse arkadaşlar sonunda benim ikna edemediğim eşim kendi kendine muayene olmaya gitmeye karar verdi şükür tahlil verdik değerler şöyleydi 13 milyon sperm ama toplami 40 yazıyor bu nedir anlamadım %75 hareketsiz geriye kalan %25 in sadece %7 si ileri hareketli neyse arkadaşlar esimde varikoselde cikti doktor ameliyat dedi ama eşim uzman çavuş olmak için uğraşıyor ve ameliyat olanı almıyorlar (daha önce kazandı gitti ben istemedim geri geldi şimdi pisman geldigine) her neyse proxeed plus yaZdi kullanın 3 ay dedi 1 kutu aldık kullandık yanı sıra sürekli çerez yedirdim kabak çekirdeği yedirdim elimden geldikçe ve adetimin 10.gununden itibaren çalışmalara başladık yumurta çatlamadan önceden ilişki daha iyiymiş diye okumuştum ve arkadaşlar yumurtalarıminn catladigini 14. 15. Günler anladım o günden beri bende çok fazla bel ve kasık ağrısı başladı ve hala devam ediyor şu an sol göğsüm özellikle patlayacak gibi ve çok acı var aynı şekilde adet olacak gibi kasiklarimda ağrı bu arada 4 Gün var adete baş dönmesi gözüm kararıyor çok sık acıkıyorum dün yemek yaptım eşime kokusundan öyle rahatsız oldum ki migdem kalktı resmen yani %7 hareketli spermle de hamile kalmış olabilir miyim yada ilaç vs ise mi yaradı acaba test yapmak istiyorum ama halim yok eczaneye gidecek uzak biraz hamile değilsem nedir bendeki bu tuhaf değişiklikler ve ateşim çıktı dün gece eşim senin ateşin var dedi ama ben çok farketmedim dokununca çok sicaksin dedi çok umutlanmakta istemiyorum ama rabbim ol derse oluverir bunada inanıyorum
Insallah cnmAaa super o zaman 2 gün sonra yap testini kesin çıkacak bence ☺
Benimde bir kürtajım var 9 hastalıkken kalp atışı durdu diye kürtaj oldumYaptırdık sonuç temiz çıktı doktorlarda diyo ikisi farklı şeyler bebek sağlıklı olmadığı İçin düşermiş kromozomal bozukluklardan dolayı da düşermiş kötü bir şey de demediler
Canım benim bir tane kızım var ve kızımda hiç düşük tehlikesi dahi yaşamadım kızımdan sonra iki kürtaj oldu sonrasında da olmadı şu an gebelik istiyorum beklemedeyim iştebat 12 Temmuz senin var mı çocuk hiç kafana takma düşük çok moda olmuş düşükten sonra tekrar hamile kalan çok İnsan duydum gördüm sen modunu düşürmeden çalışmalara devam etBenimde bir kürtajım var 9 hastalıkken kalp atışı durdu diye kürtaj oldumilk kürtajından kaç ay sonra hamile kaldın
İlk gebeliğimdi benim 3 ay oldu ilk ay korunduk sadece iki aldır korunmamıza rağmen olmadı bat 19 Temmuz inş bu ay olur ama hiç belirtilerim yokCanım benim bir tane kızım var ve kızımda hiç düşük tehlikesi dahi yaşamadım kızımdan sonra iki kürtaj oldu sonrasında da olmadı şu an gebelik istiyorum beklemedeyim iştebat 12 Temmuz senin var mı çocuk hiç kafana takma düşük çok moda olmuş düşükten sonra tekrar hamile kalan çok İnsan duydum gördüm sen modunu düşürmeden çalışmalara devam etİnşallah en kısa süredegüzel haberleri alırsın
Canım benim bir tane kızım var ve kızımda hiç düşük tehlikesi dahi yaşamadım kızımdan sonra iki kürtaj oldu sonrasında da olmadı şu an gebelik istiyorum beklemedeyim iştebat 12 Temmuz senin var mı çocuk hiç kafana takma düşük çok moda olmuş düşükten sonra tekrar hamile kalan çok İnsan duydum gördüm sen modunu düşürmeden çalışmalara devam etİnşallah en kısa süredegüzel haberleri alırsın
Belirtiye bakma benim kızımda tek belirti sırtım çok kötü ağrıyordu o da iş felan yapınca durduk yere de değil bi de akıntı vardı ama akıntı olmayıp gebe olan var yani değişiyor o, sen kötü düşünme iyiyi düşün iyi olsun normalde kürtajdan sonra çabuk gebelik olurmuş diye çok duymuştum senin de aksine olmamış ama vardır zamanı canım Allah em hayırlı zamanda nasip etsin inşallah jİlk gebeliğimdi benim 3 ay oldu ilk ay korunduk sadece iki aldır korunmamıza rağmen olmadı bat 19 Temmuz inş bu ay olur ama hiç belirtilerim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?