Gebeliğe Hazırlık 12 TEMMUZ BAT GUNU OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİ 🤩

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Burcu tsh çok yüksek.
Ben 4e yakın hamile kalabilmiştim.
İlaç kullanırsan hemen düşer..

Yazımı okuyan arkadaşlar 2 sene oldu tükendim artık eşim ameliyatta olmuyor ama sperm var yinede Allah'a şükür direk asilamami yapsak fikir verirmisiniz

canim aile hekimonde hormon testine gidicem bende adetin 2 gunu olacak yarin sonuclari kadin doguma gosteriyim diyordum aile hekimide bakiuor mu

Gaziantep canım inanirmisin bende tam onu soracaktım
canim simdi acikcasi cok tecrubem yok benim cok yakin arkadasimin esi azospermi ona yasadigi sehirdeki doktorlar cocugun olmaz ameliyt olmalisin falan demisker o arastirarark celalettin peruyu buldu cok ii bi doktor oldugu soyneliyor eside ilerleme kaydetti sizin sperm cikisinizda varmis doktor istanbulda ama ameliyat son caresi ve genekde onermiyormus esim huysuz falan dedin gidermi bilmem ama 2 yil olmus bence ikna edip giderseniz tedavi olabilir arkadasimin esinim durumu sizden daha zordu ama ilaclar falan bi kac bin lira tuttu toplamda asilamadan tup bebekten daha uygun bi arastir bence

Benim de kürtaj olduğum gebelikte göğüslerde hassasiyet ve arada karnıma kramp şeklinde ağrılarım vardı. Şimdi son 9 günüm kalmasına rağmen bu belirtilerim yok. Bakalım rabbim neylerse güzel eyler

Tebrik ederim canım
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşaAllah

Aynen canım hayırlısı

Kizlar kafayi yicem ya gebelik testlerim sonradan cizgi gozukuyor sizce gebelik varmi sonradan cikiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…