Gaziantep canım inanirmisin bende tam onu soracaktımcanim nerde yasiyorsun doktor onerisi icin soruyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gaziantep canım inanirmisin bende tam onu soracaktımcanim nerde yasiyorsun doktor onerisi icin soruyorum
Burcu tsh çok yüksek.Dün aile hekimine gittim beta hcg baktirdim ve diger bir kaç test. Gebelik yok ve tsh 14 çıktı. Bu değerle hamile kalman imkansız dedi endokrine yönlendirdi. 10 ay önce nasıl hamile kaldım o zaman bilmiyorum. Folik asitte kullanmama rağmen hala değerim düşük vitamin değerim düşük.
canim aile hekimonde hormon testine gidicem bende adetin 2 gunu olacak yarin sonuclari kadin doguma gosteriyim diyordum aile hekimide bakiuor muDün aile hekimine gittim beta hcg baktirdim ve diger bir kaç test. Gebelik yok ve tsh 14 çıktı. Bu değerle hamile kalman imkansız dedi endokrine yönlendirdi. 10 ay önce nasıl hamile kaldım o zaman bilmiyorum. Folik asitte kullanmama rağmen hala değerim düşük vitamin değerim düşük.
canim simdi acikcasi cok tecrubem yok benim cok yakin arkadasimin esi azospermi ona yasadigi sehirdeki doktorlar cocugun olmaz ameliyt olmalisin falan demisker o arastirarark celalettin peruyu buldu cok ii bi doktor oldugu soyneliyor eside ilerleme kaydetti sizin sperm cikisinizda varmis doktor istanbulda ama ameliyat son caresi ve genekde onermiyormus esim huysuz falan dedin gidermi bilmem ama 2 yil olmus bence ikna edip giderseniz tedavi olabilir arkadasimin esinim durumu sizden daha zordu ama ilaclar falan bi kac bin lira tuttu toplamda asilamadan tup bebekten daha uygun bi arastir benceGaziantep canım inanirmisin bende tam onu soracaktım
Kuzum sen aslında kan versen kafan rahatlatacak en azindan şimdi ikilemde kalmişsindirBu ayda yok kesinn cok istiyordum nedense
Hassasiyetleri farklıdır cnm 2 gün bekleKizlar az once dayanamadim test yaptim baska markayla negatifff
Benim de kürtaj olduğum gebelikte göğüslerde hassasiyet ve arada karnıma kramp şeklinde ağrılarım vardı. Şimdi son 9 günüm kalmasına rağmen bu belirtilerim yok. Bakalım rabbim neylerse güzel eylerBelirtiye bakma benim kızımda tek belirti sırtım çok kötü ağrıyordu o da iş felan yapınca durduk yere de değil bi de akıntı vardı ama akıntı olmayıp gebe olan var yani değişiyor o, sen kötü düşünme iyiyi düşün iyi olsun normalde kürtajdan sonra çabuk gebelik olurmuş diye çok duymuştum senin de aksine olmamış ama vardır zamanı canım Allah em hayırlı zamanda nasip etsin inşallah j![]()
![]()
Gaziantep canım inanirmisin bende tam onu soracaktım
Insallah vardir yaHassasiyetleri farklıdır cnm 2 gün bekle
Yarin vercem kanKuzum sen aslında kan versen kafan rahatlatacak en azindan şimdi ikilemde kalmişsindir
kotu oluyo ya benim idrarim hala bulanik bulanik gecmedi illetHayırlısı kuzum da bu belirtilerim enfeksiyondanmis hep o size dediğim idrarda tortular falan internetten baktım enfeksiyon belirtisi yaziyordu
Offf benimde ilk defa bu ay böyle oldu sendede beyaz tortu oluyor mu kuzumkotu oluyo ya benim idrarim hala bulanik bulanik gecmedi illetbol bol su ic tek caresi su
Aynen canım hayırlısıBenim de kürtaj olduğum gebelikte göğüslerde hassasiyet ve arada karnıma kramp şeklinde ağrılarım vardı. Şimdi son 9 günüm kalmasına rağmen bu belirtilerim yok. Bakalım rabbim neylerse güzel eyler![]()
canim alabilecek durumdaysan erken gebelik testi alip yap istersen kendine eziyet etme simdi tam hatirlamiyorum adet gunlerini ama sanki olsa gec cikmazdi ama iste eminde olamiyor insanKizlar kafayi yicem ya gebelik testlerim sonradan cizgi gozukuyor sizce gebelik varmi sonradan cikiyor Eki Görüntüle 2287505
Eki Görüntüle 2287506
2 gün kalmasına az kaldı bak.. Sabret bakInsallah vardir ya
canim cok sıkkın ama umudum yok bata 3 gun kaldi 4 gebelik testi yaptim o kadar sabirsizim
Canim 5dk dan sonra olan çizgiler gecersizdir diye okumuştum.Bunun süresi sanirim 5dk eğer geçmediyse 5dk yi hamile olabilirsin sen artik direk kan testi yap.Kizlar kafayi yicem ya gebelik testlerim sonradan cizgi gozukuyor sizce gebelik varmi sonradan cikiyor Eki Görüntüle 2287505
Eki Görüntüle 2287506