• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 12 TEMMUZ BAT GUNU OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİ 🤩

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün aile hekimine gittim beta hcg baktirdim ve diger bir kaç test. Gebelik yok ve tsh 14 çıktı. Bu değerle hamile kalman imkansız dedi endokrine yönlendirdi. 10 ay önce nasıl hamile kaldım o zaman bilmiyorum. Folik asitte kullanmama rağmen hala değerim düşük vitamin değerim düşük.
Burcu tsh çok yüksek.
Ben 4e yakın hamile kalabilmiştim.
İlaç kullanırsan hemen düşer..

Yazımı okuyan arkadaşlar 2 sene oldu tükendim artık eşim ameliyatta olmuyor ama sperm var yinede Allah'a şükür direk asilamami yapsak fikir verirmisiniz

Dün aile hekimine gittim beta hcg baktirdim ve diger bir kaç test. Gebelik yok ve tsh 14 çıktı. Bu değerle hamile kalman imkansız dedi endokrine yönlendirdi. 10 ay önce nasıl hamile kaldım o zaman bilmiyorum. Folik asitte kullanmama rağmen hala değerim düşük vitamin değerim düşük.
canim aile hekimonde hormon testine gidicem bende adetin 2 gunu olacak yarin sonuclari kadin doguma gosteriyim diyordum aile hekimide bakiuor mu

Gaziantep canım inanirmisin bende tam onu soracaktım
canim simdi acikcasi cok tecrubem yok benim cok yakin arkadasimin esi azospermi ona yasadigi sehirdeki doktorlar cocugun olmaz ameliyt olmalisin falan demisker o arastirarark celalettin peruyu buldu cok ii bi doktor oldugu soyneliyor eside ilerleme kaydetti sizin sperm cikisinizda varmis doktor istanbulda ama ameliyat son caresi ve genekde onermiyormus esim huysuz falan dedin gidermi bilmem ama 2 yil olmus bence ikna edip giderseniz tedavi olabilir arkadasimin esinim durumu sizden daha zordu ama ilaclar falan bi kac bin lira tuttu toplamda asilamadan tup bebekten daha uygun bi arastir bence

Belirtiye bakma benim kızımda tek belirti sırtım çok kötü ağrıyordu o da iş felan yapınca durduk yere de değil bi de akıntı vardı ama akıntı olmayıp gebe olan var yani değişiyor o, sen kötü düşünme iyiyi düşün iyi olsun normalde kürtajdan sonra çabuk gebelik olurmuş diye çok duymuştum senin de aksine olmamış ama vardır zamanı canım Allah em hayırlı zamanda nasip etsin inşallah j :dua: :dua:
Benim de kürtaj olduğum gebelikte göğüslerde hassasiyet ve arada karnıma kramp şeklinde ağrılarım vardı. Şimdi son 9 günüm kalmasına rağmen bu belirtilerim yok. Bakalım rabbim neylerse güzel eyler 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Tebrik ederim canım 😍
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşaAllah 💞

Benim de kürtaj olduğum gebelikte göğüslerde hassasiyet ve arada karnıma kramp şeklinde ağrılarım vardı. Şimdi son 9 günüm kalmasına rağmen bu belirtilerim yok. Bakalım rabbim neylerse güzel eyler 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Aynen canım hayırlısı 🙏🙏

Kizlar kafayi yicem ya gebelik testlerim sonradan cizgi gozukuyor sizce gebelik varmi sonradan cikiyor
2287505

2287506

Back