• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 12 TEMMUZ BAT GUNU OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİ 🤩

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de dün yaptıgım testte1 saat kadar sonra ıkıncı cızgınin olması gereken yerde ve aynı kalınlıkta Bi gölge gördüm. Bugün 11.gün ve sonra bhcg nin iki günde ikiye katlandıgını hatırlayınca yapmadım ben.. Yani çok uzatmayım ben çok umutluyum bu sefer.. Eskiden bunu bile görmüyordum.. 2 gün sonra tekrar edelim testi zaten 3 günümüz kaldı adete de.. Benim 2 testim kaldi birini yarın sabah yapıcam diğerini adet günü.. İnşallah iyice koyulasır.. Ama napıyoruz umudumuzu hiçbi zaman kaybetmiyoruz 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
🤗🤗
Benim bi tane erken gebelik testi tek kaldi

Keşke olsa ama 1saat sonra görülen bi gölge.. umutsuzluğa kapılmak istemiyorum ama yarına inşallah o gölgenin koyusunu görürümm 🙏🏻🙏🏻🙏🏻ama bu sefer her zamankinden farklı hissediyorum
Canım o erken gebelik testi olmadığından geç çıkmıştır belki yeterince hassas değiller sonuçta

kizlar masallah bu ay bayagi hamile var aramizda hepinizi tebrik ederim biz diger ayi bekleyelim sizde hamis hamis bize dua edin insallah 😊

Son 2 olsa ben garanti test yapardım🙈
Ya korkuyorum biliyor musun sanki içimdeki his bir şey yoktur diyo hem dün gece rüyamda hamile olduğumu öğreniyordum çıkmazsa çok üzülürüm bi de ben iki kere kürtaj oldum bi kalbi durduğu İçin diğerinin de 5 haftaydı hiç kalbi bile atmadı😞😞😞 tekrar aynı şeyleri yaşamaktan da korkuyorum 😢😓

Ya korkuyorum biliyor musun sanki içimdeki his bir şey yoktur diyo hem dün gece rüyamda hamile olduğumu öğreniyordum çıkmazsa çok üzülürüm bi de ben iki kere kürtaj oldum bi kalbi durduğu İçin diğerinin de 5 haftaydı hiç kalbi bile atmadı😞😞😞 tekrar aynı şeyleri yaşamaktan da korkuyorum 😢😓
Canım en azından hamile kalabiliyorsun bunu düşün.. hiç genetik testi yaptrdınız mı iki kürtaj basit bişey değil?

Kirpiklerim normaldese sıkıdır ama.öyle birşey dikkatimi cekmedi canim☺☺ ama tirnaklarim hizli uzadi cok tatile yormuştum.suya girmekten ama gebelikte cok hizli uzarmiş..
Hayırlı uğurlu olsun hamileliğiniz. Allah tamamına erdirsin. Ben de bu ay denemelere tekrar başlayınca hiç denize girmesem mi acaba diyordum. Bişi olmuyo dimi. Doktora sordunuz mu

Canım en azından hamile kalabiliyorsun bunu düşün.. hiç genetik testi yaptrdınız mı iki kürtaj basit bişey değil?
Yaptırdık sonuç temiz çıktı doktorlarda diyo ikisi farklı şeyler bebek sağlıklı olmadığı İçin düşermiş kromozomal bozukluklardan dolayı da düşermiş kötü bir şey de demediler

Cani
Hayırlı uğurlu olsun hamileliğiniz. Allah tamamına erdirsin. Ben de bu ay denemelere tekrar başlayınca hiç denize girmesem mi acaba diyordum. Bişi olmuyo dimi. Doktora sordunuz mu
Canim ben daha hic doktora gitmedim.Hatta oncesi baslanan kan haplarini bile kullanmadim folik asit vs.
İlk denememdi oldu daha yeni gidicem cuma.Birde ben çalişnalara başladigimda tatildeydim deniz havuz hatta alkol bile aldim☹️ama simdi kahveyi cayi bile kestim..

Kızlar sanırım idrar yolu enfeksiyonu varmış muane oldum hamile olma ihtimalim çok düşük kan ve idrar tahlili verdim yarın çıkacak sonuclarim

Kızlar sanırım idrar yolu enfeksiyonu varmış muane oldum hamile olma ihtimalim çok düşük kan ve idrar tahlili verdim yarın çıkacak sonuclarim
Hayırlısı olsun canım çık geçmiş olsun en hayırlı sağlıklı zamanda gelsin bebiş inşallah🙏

Back