Gebeliğe Hazırlık 12 TEMMUZ BAT GUNU OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİ 🤩

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir iki günlük oynama ruhsal durum iklimler vs etkisi ile çoğu kişide olabiliyor canım geçenlerde komşum bat a 3 kala normal test yaptı negatifti adet günü yaptı pozitif ve şuan hamile
O zaman ben de Cumartesi test yapayım ama bir yandan da diyorum tam 30. Günolsun öyle mi yapayım ruhsal durumuma bağlı bakalım nasıl olcak hayırlısı

İnternetten toplu al bence. Eczanede hamilelik testi de ovülasyon testi de çok pahalı
Canım ben internetten ovülasyon testi aldım ilk defa geçtiğimiz ay onlarda hediye 5 tane normal gebelik testi göndermişler ama erken gebelik testi bence en güveniliri tam bat günü gelmeden diğerleri yanıltıyor

Canım ben internetten ovülasyon testi aldım ilk defa geçtiğimiz ay onlarda hediye 5 tane normal gebelik testi göndermişler ama erken gebelik testi bence en güveniliri tam bat günü gelmeden diğerleri yanıltıyor
Bana da 2 hamilelik testi bi tane de erken hamilelik testi hediye göndermişler. Erken hamilelik testine kıyıp kullanamadım

İnşallah ya rabbim nasip etsin isteyen herkese Sizinde ilk mi olcak?
Evet ilk.. 1 yıldır düşünüyoruz.. Düzenli değildi denemeler pek doktora da gittik ikimizde de sıkıntı yok çok şükür.. Denemeye devam dedi hem eşimin hem benim doktorum..

Evet ilk.. 1 yıldır düşünüyoruz.. Düzenli değildi denemeler pek doktora da gittik ikimizde de sıkıntı yok çok şükür.. Denemeye devam dedi hem eşimin hem benim doktorum..
Hayırlısı olsun inşallah çok üstüne düşmeyin bu konunun diyorlarda elde değil pek

Kızlar bugün test yaptım bat 13 temmuz gölge çizgi cıktı ve sonra çizgi silindi 2 test yaptım ikisindede aynı sonuç çift çizgi beyaz çizgi gibi cıktı erken olduğu icin mi öyle çıkmıştır çok istediğim icin acaba ben mi yanlış görüyorum dedim eşime gösterdim oda gördü beyaz çizgileri yoksa testler mi bozuktur

Canim senin yaptigin bu test ne testi sabah gebelik testi yapicaksan?
Bu arada bizi haberdar et
Bu ovilasyon testi kuzum bunala da öğrenebiliyorsunuz dediler işten geldim yaptım midem çık kötü idi sabah yaptım gebelik testi ve hamileyimm

Eklentiler

• CF3671C2-6CF0-4B57-BCFD-78E19B12DD6D.jpeg
    18,6 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…