- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53
O zaman ben de Cumartesi test yapayım ama bir yandan da diyorum tam 30. Günolsun öyle mi yapayım ruhsal durumuma bağlı bakalım nasıl olcak hayırlısıBir iki günlük oynama ruhsal durum iklimler vs etkisi ile çoğu kişide olabiliyor canım geçenlerde komşum bat a 3 kala normal test yaptı negatifti adet günü yaptı pozitif ve şuan hamile
Yok valla, ben o kadar ilişkiyi kaldıramambence adetten itibaren gün aşırı ilişki en garanti yöntemi
Ben olsam cumartesi yapardım kesinO zaman ben de Cumartesi test yapayım ama bir yandan da diyorum tam 30. Günolsun öyle mi yapayım ruhsal durumuma bağlı bakalım nasıl olcak hayırlısı
Valla kaldırılcak gibi değil zatennYok valla, ben o kadar ilişkiyi kaldıramam
Bende İnan zor tutuyorum kendimi bazen alıp yarın yapayım diyorumBen olsam cumartesi yapardım kesin
Canım eczane önlerinden geçerken hele bi deli yanım alıp stok yap diye o derece yaniBende İnan zor tutuyorum kendimi bazen alıp yarın yapayım diyorum
İnternetten toplu al bence. Eczanede hamilelik testi de ovülasyon testi de çok pahalıCanım eczane önlerinden geçerken hele bi deli yanım alıp stok yap diye o derece yani
Canım ben internetten ovülasyon testi aldım ilk defa geçtiğimiz ay onlarda hediye 5 tane normal gebelik testi göndermişler ama erken gebelik testi bence en güveniliri tam bat günü gelmeden diğerleri yanıltıyorİnternetten toplu al bence. Eczanede hamilelik testi de ovülasyon testi de çok pahalı
Bana da 2 hamilelik testi bi tane de erken hamilelik testi hediye göndermişler. Erken hamilelik testine kıyıp kullanamadımCanım ben internetten ovülasyon testi aldım ilk defa geçtiğimiz ay onlarda hediye 5 tane normal gebelik testi göndermişler ama erken gebelik testi bence en güveniliri tam bat günü gelmeden diğerleri yanıltıyor
Daha tuplerde ilerliyordur rahme gelmemiştir bile.. Boşuna üzülüyorsunİnşallah ya ama ben az önce karbonatlı testi yaptım bat a 7 var negatif çıktı ne denli güvenmeliyim bilmiyorum ama moralim bozuldu
AhahaBana da 2 hamilelik testi bi tane de erken hamilelik testi hediye göndermişler. Erken hamilelik testine kıyıp kullanamadım
Deneye deneye ümitlerim azaldı belki ondandır.. sürekli rüyamda hamileyim falanDaha tuplerde ilerliyordur rahme gelmemiştir bile.. Boşuna üzülüyorsun
Bence hiç öyle düşünme umudunu da hiç Bi zaman kaybetme.. Vakti var demek ki daha.. Elinden geleni yap gerisi tevekkül..Deneye deneye ümitlerim azaldı belki ondandır.. sürekli rüyamda hamileyim falan
Ben de çok güzel rüyalar görüyorum ve güç veriyor inan olacak inşallahDeneye deneye ümitlerim azaldı belki ondandır.. sürekli rüyamda hamileyim falan
İnşallah ya rabbim nasip etsin isteyen herkeseBen de çok güzel rüyalar görüyorum ve güç veriyor inan olacak inşallah
Evet ilk.. 1 yıldır düşünüyoruz.. Düzenli değildi denemeler pek doktora da gittik ikimizde de sıkıntı yok çok şükür.. Denemeye devam dedi hem eşimin hem benim doktorum..İnşallah ya rabbim nasip etsin isteyen herkeseSizinde ilk mi olcak?
Hayırlısı olsun inşallah çok üstüne düşmeyin bu konunun diyorlarda elde değil pekEvet ilk.. 1 yıldır düşünüyoruz.. Düzenli değildi denemeler pek doktora da gittik ikimizde de sıkıntı yok çok şükür.. Denemeye devam dedi hem eşimin hem benim doktorum..
Aminn canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.. Düşmemek elde deil ki.. Ama hayat devam ediyor Bi yandan da vakti gelince olacaktır inşallahHayırlısı olsun inşallah çok üstüne düşmeyin bu konunun diyorlarda elde değil pek
Bu ovilasyon testi kuzum bunala da öğrenebiliyorsunuz dediler işten geldim yaptım midem çık kötü idi sabah yaptım gebelik testi ve hamileyimmCanim senin yaptigin bu test ne testi sabah gebelik testi yapicaksan?
Bu arada bizi haberdar et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?