• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 12 TEMMUZ BAT GUNU OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİ 🤩

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ovilasyon testi kuzum bunala da öğrenebiliyorsunuz dediler işten geldim yaptım midem çık kötü idi sabah yaptım gebelik testi ve hamileyimm 😭😭🙏🙏
Yaaa süper bi haber oldu bu sabaha yakışan :emir_bebek: çok sevindim gerçekten.. Hayırlı olsun inşallah.. Ne zaman kan vermeye gidiyosunn :anneadayı:

Gunaydin kizceler 😘 yok mu aranizda kendini hamis hisseden farkli hisseden 😁 ben kendimi hic hamile hissetmiyorum bat 3 kaldi ama umut 0 bende bu ay da bisey yok adet olcam galiba belim agriyo 🙄

Ya nasıl mutluyum anlatamam sabaha kadar uyuyamadım 6 da yaptım testi 🤣🤣 9 da vereceğim kanı dua et kanda da çıksın kuzum 🙏🙏🙏
Çıkıcak çıkıcak evham yapma boşuna sen artık gerçek bi anne adayısın.. Bebişi üzme ❤️ bizi de haberdar et

Kizlarrr sabah yine agriyla uyandim bende bir cesaret test yaptimm K Kyry1991 i görüp cesaretlendim şimdi çift çizgiyi gördümm ellerim titriyorr eşim az önce işe gitti henüz habrri yok ..cuma günü kan tahlilim var dua edin neolurr 😊

Eklentiler

• IMG_20190710_082022.jpg
    IMG_20190710_082022.jpg
    37,7 KB · Görüntüleme: 27
Kizlarrr sabah yine agriyla uyandim bende bir cesaret test yaptimm K Kyry1991 i görüp cesaretlendim şimdi çift çizgiyi gördümm ellerim titriyorr eşim az önce işe gitti henüz habrri yok ..cuma günü kan tahlilim var dua edin neolurr 😊
Yaaaaa iki güzel haber aldık vesile olmak bile güzel hadi bakalım inşallah ikimizin kanında da çıkar inşallah 🙏🙏🙏

yaaa ❤️❤️❤️ cok iyi yaa bir gunde 2 guzel haber 😘 kiz kos kos kan vermeye 🤗 kocisine de soyleme surpriz olsun 😍

Kizlar şunu söylemek istiyorum benim batim 12temmuzdu takvimde ovulasyonu 26-27haziran gösteriyordu.Ama ben kendimi biliyorumki benim yumurtlamam adetten hemen sonra yada bir kac gun sonra...O yuzden göğüslerimdeki hassasiyeti daha en ufakken hissettigim anda degerlendirdim o günleri 17-18haziran fln reglin son günüydü hatta sirf o haftayi degerlendirdim diger hafta yapamadik müsait degildiydik..
O yuzden demem o ki sizde sadece takvimlerr göre gitmeyin illa iki adetin ortasi 14.gün yumurtlama olmuyor her zaman.
Adet bitminden itibaren başlayin gün aşırı belkide ondan olmuyor...Adet bitminden baślayin takvime göre de değerlendirin aklinizda kalmasin..
Darisi isteyen herkesin başına🙏

Kızlar günaydın herkese, takip ediyorum yazdıklarınızı ama bu sabah 2 güzel haberi birden alınca ben de heyecanlandım, umutlandım sayenizde😇 Allah sağlıkla kucağınızda görmeyi nasip etsin inşallah arkadaşlar😘 benim bat bu gün ama normalde de 2-3 gün rötar yaptığı oluyor. O yuzden test yapmadım henüz. Heyecanla bekliyorum.Rabbim hayırlısını bizlere de nasip eder inşallah 🙏

Canım eczane önlerinden geçerken hele bi deli yanım alıp stok yap diye o derece yani
:rolleyes::rolleyes:İnşallahhhhhhh vardır da biz de burdan sevincimizi paylaşırız rüyamda karbonatla testi yapıyordum köpürüyordu hamile olduğumu öğreniyordum 😞 inşallah hüsran olmaz sonumuz bu ay bu kadar heveslendik

Back