İnşallah hepimiz kavuşuruz bebişlerimize yakın zamandaRehberlikinşallah ya bugün sağ tarafım sürekli ağrıyor bakalım
5. Aya başlicaz bakalım. Siz ne kadardır deniyorsunuzYaa olsun bir sonraki aya olur inşallahNe kadar süredir deniyosunuz
İnşallah ya ama ben az önce karbonatlı testi yaptım bat a 7 var negatif çıktı ne denli güvenmeliyim bilmiyorum ama moralim bozulduİnşallah hepimiz kavuşuruz bebişlerimize yakın zamanda
Bizde marttan beri deniyoruz ama bazı aylar evde değildik tam denemiş sayılmayız5. Aya başlicaz bakalım. Siz ne kadardır deniyorsunuz
Ben de geçen ay ovülasyon testi yaptım. Pik olduğu günü değerlendircem derken, piki görmeden regl oldum yani değerlendiremedimBizde marttan beri deniyoruz ama bazı aylar evde değildik tam denemiş sayılmayız
7 gün varken negatif çıktı diye neden moralini bozuyorsun ki bir hafta sonra gebelik testi al yapİnşallah ya ama ben az önce karbonatlı testi yaptım bat a 7 var negatif çıktı ne denli güvenmeliyim bilmiyorum ama moralim bozuldu
Canım kişiden kişiye de çok değişiyor bazısında göğüs ağrısı genişlemesi gebelik belirtisi iken bazısında değil bunları düşünüp kendince birşeyler kurup stres yaşama bat günün geçsin test yapKızlar hayırlı geceler. Benim göğüs ağrısı hariç hastalık belirtim hiç yok. Bir tek göğüs halkalarım genişlemiş o regl zamanı olur mu? Daha önce hiç böyle bi belirti fark etmedim. Çok affedersiniz ama eşim bile fark etti..
Ben de geçen ay ovülasyon testi yaptım. Pik olduğu günü değerlendircem derken, piki görmeden regl oldum yani değerlendiremedim
Sabırsızlık işte7 gün varken negatif çıktı diye neden moralini bozuyorsun ki bir hafta sonra gebelik testi al yap
Bat yarın zaten ama hayırlısı bakalımCanım kişiden kişiye de çok değişiyor bazısında göğüs ağrısı genişlemesi gebelik belirtisi iken bazısında değil bunları düşünüp kendince birşeyler kurup stres yaşama bat günün geçsin test yap
Haklısın canım insan cidden dayanamıyor ama sabret birşeylerle oyalanan zaman geçsin benim de bat Cuma günü acaba o gün mü yapsam yoksa adet gecikmesi olur belki diye düşünüp tam 30 gün olmasını mı beklesemSabırsızlık işteBazı aylar hiç gün saymıyorum ama bu ay ovülasyon testinde piki yakaladım değerlendirinceee ümitlendim ister istemez
Hadi yaaaa inşallah hamişsindirBat yarın zaten ama hayırlısı bakalım
Benim de CumaHadi yaaaa inşallah hamişsindir
Ben geçen ay tam adet gününe kadar bekledim akşama doğru olmayınca test yaptım negatif bir iki saat içindede adet gördüm.. yani eğer döngünde sürekli gecikmeler varsa test yap mutlaka yoksa stres olursun bu adet gecikmesi mi hamilelik mi diyeHaklısın canım insan cidden dayanamıyor ama sabret birşeylerle oyalanan zaman geçsin benim de bat Cuma günü acaba o gün mü yapsam yoksa adet gecikmesi olur belki diye düşünüp tam 30 gün olmasını mı beklesem
Sürekli gecikme değil de genelde 26 günde bir oluyor bazen 24 25 çok nadir de olsa 27 28 günde bir oluyorBen geçen ay tam adet gününe kadar bekledim akşama doğru olmayınca test yaptım negatif bir iki saat içindede adet gördüm.. yani eğer döngünde sürekli gecikmeler varsa test yap mutlaka yoksa stres olursun bu adet gecikmesi mi hamilelik mi diye
Selam inşallah canımSelam kızlar yumurtlamaya göre batım 12 temmuz. Dün sag kasıgıma anlık igne batar gibi oldu bugünde gögüs uçlarım kaşınıyor. Başka da birsey hissetmiyorum. Hayirlisi ile insallah hepimiz hamişizdir
Bir iki günlük oynama ruhsal durum iklimler vs etkisi ile çoğu kişide olabiliyor canım geçenlerde komşum bat a 3 kala normal test yaptı negatifti adet günü yaptı pozitif ve şuan hamileSürekli gecikme değil de genelde 26 günde bir oluyor bazen 24 25 çok nadir de olsa 27 28 günde bir oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?