• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 12 TEMMUZ BAT GUNU OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİ 🤩

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar hayırlı geceler. Benim göğüs ağrısı hariç hastalık belirtim hiç yok. Bir tek göğüs halkalarım genişlemiş o regl zamanı olur mu? Daha önce hiç böyle bi belirti fark etmedim. Çok affedersiniz ama eşim bile fark etti..

İnşallah ya ama ben az önce karbonatlı testi yaptım bat a 7 var negatif çıktı ne denli güvenmeliyim bilmiyorum ama moralim bozuldu🥺
7 gün varken negatif çıktı diye neden moralini bozuyorsun ki bir hafta sonra gebelik testi al yap

Kızlar hayırlı geceler. Benim göğüs ağrısı hariç hastalık belirtim hiç yok. Bir tek göğüs halkalarım genişlemiş o regl zamanı olur mu? Daha önce hiç böyle bi belirti fark etmedim. Çok affedersiniz ama eşim bile fark etti..
Canım kişiden kişiye de çok değişiyor bazısında göğüs ağrısı genişlemesi gebelik belirtisi iken bazısında değil bunları düşünüp kendince birşeyler kurup stres yaşama bat günün geçsin test yap

Sabırsızlık işte :KK43: Bazı aylar hiç gün saymıyorum ama bu ay ovülasyon testinde piki yakaladım değerlendirinceee ümitlendim ister istemez
Haklısın canım insan cidden dayanamıyor ama sabret birşeylerle oyalanan zaman geçsin benim de bat Cuma günü acaba o gün mü yapsam yoksa adet gecikmesi olur belki diye düşünüp tam 30 gün olmasını mı beklesem :işsiz::işsiz:

Haklısın canım insan cidden dayanamıyor ama sabret birşeylerle oyalanan zaman geçsin benim de bat Cuma günü acaba o gün mü yapsam yoksa adet gecikmesi olur belki diye düşünüp tam 30 gün olmasını mı beklesem :işsiz::işsiz:
Ben geçen ay tam adet gününe kadar bekledim akşama doğru olmayınca test yaptım negatif bir iki saat içindede adet gördüm.. yani eğer döngünde sürekli gecikmeler varsa test yap mutlaka yoksa stres olursun bu adet gecikmesi mi hamilelik mi diye

Selam kızlar yumurtlamaya göre batım 12 temmuz. Dün sag kasıgıma anlık igne batar gibi oldu bugünde gögüs uçlarım kaşınıyor. Başka da birsey hissetmiyorum. Hayirlisi ile insallah hepimiz hamişizdir🤗

Ama eşimin işinden dolayı sadece ovulasyon testinin pik yaptığı günü degerlendirebildik🙁 o yüzden pek umudum yok

Ben geçen ay tam adet gününe kadar bekledim akşama doğru olmayınca test yaptım negatif bir iki saat içindede adet gördüm.. yani eğer döngünde sürekli gecikmeler varsa test yap mutlaka yoksa stres olursun bu adet gecikmesi mi hamilelik mi diye
Sürekli gecikme değil de genelde 26 günde bir oluyor bazen 24 25 çok nadir de olsa 27 28 günde bir oluyor

Selam kızlar yumurtlamaya göre batım 12 temmuz. Dün sag kasıgıma anlık igne batar gibi oldu bugünde gögüs uçlarım kaşınıyor. Başka da birsey hissetmiyorum. Hayirlisi ile insallah hepimiz hamişizdir🤗
Selam inşallah canım🙏

Sürekli gecikme değil de genelde 26 günde bir oluyor bazen 24 25 çok nadir de olsa 27 28 günde bir oluyor
Bir iki günlük oynama ruhsal durum iklimler vs etkisi ile çoğu kişide olabiliyor canım geçenlerde komşum bat a 3 kala normal test yaptı negatifti adet günü yaptı pozitif ve şuan hamile

Back