Canim zaten kesin doğru diyemeyiz tabi bir sürü deneyip köpüren ama hamile olmayan da varmış..Ama hamile olanlar da varmış tabi dedigim gibi kesinliği kan testinde görücez artik bekleyip..Bnmki kabarmadi direk coktu
Karbontla yaptigim
Tabi canım sen bekle daha varsa inşallah yanılmıştır karbonatla test, tabi kan ve idrar daha kesinYaaa
Ama adetime daha 4 gun var
Bence idrar ve kan testi daha net sonuc veriyor
Ben çamaşır suyuyla denemiştim emin olmak için eşime de yaptırdım onunki daha fazla köpürdüCanim zaten kesin doğru diyemeyiz tabi bir sürü deneyip köpüren ama hamile olmayan da varmış..Ama hamile olanlar da varmış tabi dedigim gibi kesinliği kan testinde görücez artik bekleyip..
Sağlık olsun inşallah gelecek ay olurben adet oldum kizlar bu ayda olmadi.
Umutsuzluğa kapilmayalim hemen önümüzde ki ay çalışmalara devam...Hayirlisi şimdilik böyleymiş diyelim.ben adet oldum kizlar bu ayda olmadi.
Sağlık olsun inşallah gelecek ay olur
biraz uzuldum tabi ama kismetten oteye yol yok doktorada gidicem 3. gun hormon testi icin bakalim kismet. Allah hepimizin gonlune gore versin.Umutsuzluğa kapilmayalim hemen önümüzde ki ay çalışmalara devam...Hayirlisi şimdilik böyleymiş diyelim.
Hahahahah delirmisler olarak toplandik vallaYa benim gibi birileei daha varmış delirmemişim çok şükürrüyamda üç gece üst üste hamileydim dün gece sonunda doğum yapabildim
Uzuldum canim insallah diger ay nasip olurben adet oldum kizlar bu ayda olmadi.
Canim hamile olabilirsin ama emin olmak icin idrar testi yapKızlar kafam karıştı benim yumurtam 27 Temmuz’da çatladı ve 26-28-29 günlerini değerlendirdik bir yaklaşık 10 gündür kasık ağrım bel ağrım vardı bugün midem bulandı eve geldim ovilasyon testi yaptım en son sıvı alımım 4 te idi testi 18.15 te yaptım ve böyle çıktı hamile olabilir miyim
Sen ne zaman yaptin adetine daha varmiydi kopurduTabi canım sen bekle daha varsa inşallah yanılmıştır karbonatla test, tabi kan ve idrar daha kesin
Ya inşallah kuzum 10 sonra tekrar baktım T çizgisi çok koyulaşmıştı yarın sabah gebelik testi yapacağım inşallah hamileyimdir yaCanim hamile olabilirsin ama emin olmak icin idrar testi yap
insallah canim saolUzuldum canim insallah diger ay nasip olur
canim umutlandirmak istemem ama insallah vardir gun gectikce koyulasir gibi duruyor bu sabah idrar testi yap benveKızlar kafam karıştı benim yumurtam 27 Temmuz’da çatladı ve 26-28-29 günlerini değerlendirdik bir yaklaşık 10 gündür kasık ağrım bel ağrım vardı bugün midem bulandı eve geldim ovilasyon testi yaptım en son sıvı alımım 4 te idi testi 18.15 te yaptım ve böyle çıktı hamile olabilir miyim
Üzülme kuzum inşallah diğer ay olur yarında ben ürolojiye gidecem bakalım enfeksiyondanmi yoksa gebelikten mi böyleyim kanda çıkar herhalde yarın iki gün kalmış olacak zatenİdrar testi yaptım negatifffffff
27haziran yazicaktin galiba canim ama bir önemi yok bence hamilesiiiiinnnnnKızlar kafam karıştı benim yumurtam 27 Temmuz’da çatladı ve 26-28-29 günlerini değerlendirdik bir yaklaşık 10 gündür kasık ağrım bel ağrım vardı bugün midem bulandı eve geldim ovilasyon testi yaptım en son sıvı alımım 4 te idi testi 18.15 te yaptım ve böyle çıktı hamile olabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?