- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.171
- 798
Benim döngüm düzensiz, 25 gün de sürüyor 40 gün de sürüyor.adetin kac gun suruyo benim 25 bazen 26. Sanirim adeti 30 gun falan surenler 4 5 gun kala yapinca cikiyo benim gibi dongusu daha kisa olanlarda hemen cikmiyo diye dusunuyorum. Testi erken yapmissin tatlim kanda bile zor cikiyoken 4 5 gun kala idrar testinde hic cikmaz
tesekkur ederim tatlimGeçmiş olsun insanı delirtir o kaşıntı.
Aynen dayanicaz kuzular son 3 günCanim benim.birde özellikle sabahlari yataktayken kasik agrilarim oluyor adet oncesi agrilar gibi..bilemedim gitti bata son 3gün
..
Benim biraz önce anlık oldu kuzum karnımın heryeri de dolaşan ağrı var birde ben şeye bağlıyorum adet günü yaklaşırken böbrekte ağrı olması normalmiş benim adetim yaklaşırken her ay ağrı olur böbreğimde adetten dolayı ama idrarım hiç öyle olmamistiaa benim de gobek deligim agriyodu sanki icinde bilye gibi bisey varmis da o agri yapiyomus gibi.. hatta esim beni korkuttu fitik mi var diye ama gecti bir iki gun sonra
Canim arkadasim kizina hamile kaldiginda adet olucak sanmiş hatta benim çocugum olmayacak herhalde demiş şiddetli regl agrisi yasamiş yerden yere attim kendimi resmen dedi ve ertesi gun test yapmiş hamileee :)))Ben regl olacak gibi hissediyorum kendimi...
hmm o zaman bisey diyemem tatlim sen yine bol su ic de enfeksiyon olmasinBenim biraz önce anlık oldu kuzum karnımın heryeri de dolaşan ağrı var birde ben şeye bağlıyorum adet günü yaklaşırken böbrekte ağrı olması normalmiş benim adetim yaklaşırken her ay ağrı olur böbreğimde adetten dolayı ama idrarım hiç öyle olmamisti
İçiyorum kuzum valla başladım bol su icmeyehmm o zaman bisey diyemem tatlim sen yine bol su ic de enfeksiyon olmasin
Ben bi karbonatlisini denicemKizlar ben bu limonla gebelik testini yaptim valla tortular dibe çöktü ama umutlanmayayimDeneyen olursa yazin
Ben limonluyu denedim valla dibe cöktü ama keske hamile kalkadan once deneme şansım olsaydiBen bi karbonatlisini denicem
Bnmki kabarmadi direk coktuBen limonluyu denedim valla dibe cöktü ama keske hamile kalkadan once deneme şansım olsaydiDoğruluk payi varmiş ama yinede son nokta kan testi canim
Ayyyy hadi inşallahKizlar ben bu limonla gebelik testini yaptim valla tortular dibe çöktü ama umutlanmayayimDeneyen olursa yazin
Kızlar karbonatla yapılan doğrudur ben hamileyken yapmıştım kabarınca hamilelikvar kabarmasa yoktur yani doğrudur kesinlikleBnmki kabarmadi direk coktu
Karbontla yaptigim
Merhaba bende öğretmenim bat 16 temmuzEvetben de sabah yaptıgım testi atayım dıye elime aldım sanki beyaz bi gölge var gibi eşime sordum o göremedi ben acaba halusunasyon mı görüyorum.. Kafayı gerçekten yedim mi yoksa
Ya benim gibi birileei daha varmış delirmemişim çok şükürHahahaha vallaha al benden de okadar benim bı alt komşumu gördüm rüyamda oda bebek düşünüyorla düşünmüyor arasında onun testini yapıyoruz falan bı kendi testimi pozitif göremedim rüyamda
YaaaKızlar karbonatla yapılan doğrudur ben hamileyken yapmıştım kabarınca hamilelikvar kabarmasa yoktur yani doğrudur kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?