• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 12 TEMMUZ BAT GUNU OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİ 🤩

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
adetin kac gun suruyo benim 25 bazen 26. Sanirim adeti 30 gun falan surenler 4 5 gun kala yapinca cikiyo benim gibi dongusu daha kisa olanlarda hemen cikmiyo diye dusunuyorum. Testi erken yapmissin tatlim kanda bile zor cikiyoken 4 5 gun kala idrar testinde hic cikmaz
Benim döngüm düzensiz, 25 gün de sürüyor 40 gün de sürüyor.

aa benim de gobek deligim agriyodu sanki icinde bilye gibi bisey varmis da o agri yapiyomus gibi.. hatta esim beni korkuttu fitik mi var diye ama gecti bir iki gun sonra
Benim biraz önce anlık oldu kuzum karnımın heryeri de dolaşan ağrı var birde ben şeye bağlıyorum adet günü yaklaşırken böbrekte ağrı olması normalmiş benim adetim yaklaşırken her ay ağrı olur böbreğimde adetten dolayı ama idrarım hiç öyle olmamisti

Ben regl olacak gibi hissediyorum kendimi...
Canim arkadasim kizina hamile kaldiginda adet olucak sanmiş hatta benim çocugum olmayacak herhalde demiş şiddetli regl agrisi yasamiş yerden yere attim kendimi resmen dedi ve ertesi gun test yapmiş hamileee :)))

Benim biraz önce anlık oldu kuzum karnımın heryeri de dolaşan ağrı var birde ben şeye bağlıyorum adet günü yaklaşırken böbrekte ağrı olması normalmiş benim adetim yaklaşırken her ay ağrı olur böbreğimde adetten dolayı ama idrarım hiç öyle olmamisti
hmm o zaman bisey diyemem tatlim sen yine bol su ic de enfeksiyon olmasin

Kizlar ben bu limonla gebelik testini yaptim valla tortular dibe çöktü ama umutlanmayayim 😍😍Deneyen olursa yazin

Eklentiler

• Screenshot_2019-07-09-15-26-25-125_com.android.chrome.png
    Screenshot_2019-07-09-15-26-25-125_com.android.chrome.png
    269,5 KB · Görüntüleme: 29
Yinede fazla güvenmeyin limon tortulari çöktüğü halde gebelik testi kan testi negatif gelenler varmiş 😔😔

Ovulasyon testi yaptim cok silikti
Galiba hamile degilim bata 4 gun kaldi 😒😒😒

Hahahaha vallaha al benden de okadar benim bı alt komşumu gördüm rüyamda oda bebek düşünüyorla düşünmüyor arasında onun testini yapıyoruz falan bı kendi testimi pozitif göremedim rüyamda
Ya benim gibi birileei daha varmış delirmemişim çok şükür😅 rüyamda üç gece üst üste hamileydim dün gece sonunda doğum yapabildim😂🙈🙈

Back