• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 12 TEMMUZ BAT GUNU OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİ 🤩

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim zaten kesin doğru diyemeyiz tabi bir sürü deneyip köpüren ama hamile olmayan da varmış..Ama hamile olanlar da varmış tabi dedigim gibi kesinliği kan testinde görücez artik bekleyip..
Ben çamaşır suyuyla denemiştim emin olmak için eşime de yaptırdım onunki daha fazla köpürdü😂😂😂

Kızlar şimdi bir şey sorucam bende pko var doktor bana doğum kontrol hapı gibi bir hap verdi çocuk düşündüğümüz için korumasız veriyorum dedi adet olunca 5. günü gel dedi şimdi ben bu hapı kullanırken yumurtam çatlar demi

Kızlar kafam karıştı benim yumurtam 27 Temmuz’da çatladı ve 26-28-29 günlerini değerlendirdik bir yaklaşık 10 gündür kasık ağrım bel ağrım vardı bugün midem bulandı eve geldim ovilasyon testi yaptım en son sıvı alımım 4 te idi testi 18.15 te yaptım ve böyle çıktı hamile olabilir miyim 😍🙏🙏

Eklentiler

• BAEB3BD5-4805-4353-9756-55CBA9A6B018.jpeg
    BAEB3BD5-4805-4353-9756-55CBA9A6B018.jpeg
    35,6 KB · Görüntüleme: 26
Kızlar kafam karıştı benim yumurtam 27 Temmuz’da çatladı ve 26-28-29 günlerini değerlendirdik bir yaklaşık 10 gündür kasık ağrım bel ağrım vardı bugün midem bulandı eve geldim ovilasyon testi yaptım en son sıvı alımım 4 te idi testi 18.15 te yaptım ve böyle çıktı hamile olabilir miyim 😍🙏🙏
Canim hamile olabilirsin ama emin olmak icin idrar testi yap

canim umutlandirmak istemem ama insallah vardir gun gectikce koyulasir gibi duruyor bu sabah idrar testi yap benve

İdrar testi yaptım negatifffffff :KK43: :kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:
Üzülme kuzum inşallah diğer ay olur yarında ben ürolojiye gidecem bakalım enfeksiyondanmi yoksa gebelikten mi böyleyim kanda çıkar herhalde yarın iki gün kalmış olacak zaten

27haziran yazicaktin galiba canim ama bir önemi yok bence hamilesiiiiinnnnn😍😍😍😊😊

Back