• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 12 TEMMUZ BAT GUNU OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİ 🤩

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
valla aglicam yaa :KK42:enfeksiyon da gecmedi zaten bi de onunla ugrasiyorum Allahim nasil bir ay boyle hepsi ust uste geldi :110:
Benim de ev taşıma dönemime denk gelmişti ne yaptıysam geçmedi doktora gidecek vaktim de yoktu evlenmeden önce travacort vermişti doktor geçmişti eşime aldırdım hemen onla geçti

Kizlar benden de kivamli beyaz akinti geliyor az once yine çamasirima gelmis.Artik adet uzeri yakinlasti diyemi gebelik mi bilmiyorum..Sizde de var m?

kotu bi kokusu var mi peki.. insallah enfeksiyon yoktur da varsa kokudan anlarsin bi tuhaf kokar
Koku yok kuzum hiç ben ürolojiye randevu aldım bakalım oraya gidecem şuanda göbek deligime doğru bir ağrı geldi valla artık gebelikten çok hastalık mı var diye düşünüyorum 😣

adetine 3 4 gun kalan kizlarrr erken gebelik testi ya da normal gebelik testi falan yapmayi dusunuyo musunuz 🤔 ben cok sabirsizlaniyorum yaaa icimden bi ses var diyodu ama oglen ovulasyon testiyle bakym bi dedim ikinci cizgi cikmadi bile ☹
Benim son üç mü oluyor Cuma günü bat günüm beklemedeyim sabırsızlıkla belirti olarak karnıma kramplar giriyor tabi gebelik belirtisi ise:KK76::KK70:belki de regl olacam hiç bilmiyorum:KK64:

Bende dayanamadım yazcam.. Merhaba kızlar.. Benim ikinci hamilelik isteğim ilk cocugumda klomen ile hamile kaldim. Ayrıntılara girmeyeyim zaten doktora gorunmeden olmaz diyerekten hic korunmadim oglum 4 yasinda 1 sene once doktora gittim birşey yok hormonlarda da sıkıntı yok amma velakin nasip meselesi bu cok takmıyorum desem de yalan olur ama Rabbim annelik duygusunu tattirdi cok şükür. Kim istiyorsa Rabbim en kisa zamanda hayırlısıyla saglikla sihhatle versin. Benim olay şu adet haftamda adet öncesi sendromu yaşarım sancilar kramplar mide bulantilari had safhada ama hamilelikte hiiic biri olmamisti o zaman anlamistim aslinda:halay:Bu ay da sat 11-12 normalde cok takip etmem ama tahmini yumurtlama zamani ilkonce açık pembe sonra kahverengi akintim oldu 2 3 gun azar azar sürdü. Bende catlama olmuştur diye değerlendim. 2 gun sonra da sag bobrek tarafında agri oldu. korktum da iltihap falan diye ama hepsi durdu agrimda kalmadi akintimdaBu ay bende takipteyim. Şu anlik pek birşey yok. Bu arada benim hamilelikte daha adet gunum gelmeden 1 hafta öncesinde cok fazla mide kramplarim olmustu hatta röntgen bile cektirmistim gaz vardi midede. Bende böyle bir belirti vardı ama sonradan anladim hamilelkten oldugunu.:KK15:
Merhaba Benim de bat 12 Temmuz bakalım bekliyorum dün çok kötü gaz sancısı oldu karnım kötü ağrıdı ama tabi bilemiyorum belki regl geleceği içindir Benim de bir kzıım var ikinciyi istiyorum sağlıkla inşallah isteyen herkese Rabbim nasip etsin :dua: :dua: :anneadayı:

Benim de ev taşıma dönemime denk gelmişti ne yaptıysam geçmedi doktora gidecek vaktim de yoktu evlenmeden önce travacort vermişti doktor geçmişti eşime aldırdım hemen onla geçti
ben de aksam esime aldirym o zaman o ilactan zaten folik asit de bitti onu da aldirym gitmisken cok saol tatlim

Koku yok kuzum hiç ben ürolojiye randevu aldım bakalım oraya gidecem şuanda göbek deligime doğru bir ağrı geldi valla artık gebelikten çok hastalık mı var diye düşünüyorum 😣
aa benim de gobek deligim agriyodu sanki icinde bilye gibi bisey varmis da o agri yapiyomus gibi.. hatta esim beni korkuttu fitik mi var diye ama gecti bir iki gun sonra

benim daha once bi kez daha oyle gobek deligim agtimisti o ay da cok kotu adet oldum hatta bayilmistim koca koca parcalar dusmustu

trosyd merhem kullan canım çok iyi geliyor. Bide sakın sabunla yıkama, sabun mantarın en büyük düşmanı.
yok artik hic sabunla yikamiyorum tatlim tesekkur ederim yazdigin icin bakym o zaman ablama sorym eczaci kendisi. hangisini onerirse onu alym cok saol

Merhabalar aramızda çok çok yeniyim😊bende geçtiğimiz hafta klomen tedavisi gördüm.dünde çatlatma iğnesi vuruldu.adetime 15 gün var.inşallah hayırlı bir haber alırım.bu süreçten geçirenler yorumlarınızı esirgemeyin benden lütfen🙏🙏

Back