- 22 Mart 2019
- 5.279
- 11.810
- 248
- 26
Allah kabul etsinBen de hergün Meryem suresi dinliyorum ardından tüm isteyenlere dua ediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kabul etsinBen de hergün Meryem suresi dinliyorum ardından tüm isteyenlere dua ediyorum
Canim herkeze dua ediyorummDualarında yer alabilir miyim?![]()
Nasil beyaz tortular canim akinti gibiCiddimisin o beyaz tortular bendede var bende enfeksiyon mu acaba diyorum ya
İnternetten baktimda hamilelik belirtiside olabilirmiş enfeksiyonda olabilirmiş ya şu kasıgımizin ordaki kemik varya oraya da baskı oluyor benimEnfeksiyon da olabilir. Aynı zaman da enfeksiyon belirtisi. Gebelik belirtilerinin çoğu aynı zamanda regl belirtisi. Ben hamile olduğumu öğrendikten sonra belirtiler anlamlı geldi.
Kuzum aynı kepek gibi oluyorNasil beyaz tortular canim akinti gibi
Kuzum ilaç kullaniyosan aynı zamanda evde pamuğa biraz yoğurt sur o kısma krem gibi yedir iyice inanılmaz rahatlatıyor bende olmuştu ilaç kullanmıştım birde internette bunu gördüm yogurttaki temiz bakteriler o kısımdaki kötü huylu bakterileri öldürücü özelliği varmışkizlar bu mantar nasil gecer yaaolucem kasintidan ne yaptiysam gecmedi
mantardir herhalde
Ben travacort diye bir krem kullandım o geçirdi bide kuru tutmaya özen göster iç çamaşırını ütüleyip giykizlar bu mantar nasil gecer yaaolucem kasintidan ne yaptiysam gecmedi
mantardir herhalde
Ben yoğurdu denedim de sanki daha kötü oldu sirke falan da kullandım hiç fayda etmedi anlık rahatlatıyor yoğurt o da soğuk olduğu için midir bilmemKuzum ilaç kullaniyosan aynı zamanda evde pamuğa biraz yoğurt sur o kısma krem gibi yedir iyice inanılmaz rahatlatıyor bende olmuştu ilaç kullanmıştım birde internette bunu gördüm yogurttaki temiz bakteriler o kısımdaki kötü huylu bakterileri öldürücü özelliği varmış
ilac kullanmiyorum ki canimcim doktora da gorunmedim ilk kez boyle oluyo deli gibi kasiniyorum sirkeli su falan yaptim ama anlik rahatlatiyo sonra yine basliyoKuzum ilaç kullaniyosan aynı zamanda evde pamuğa biraz yoğurt sur o kısma krem gibi yedir iyice inanılmaz rahatlatıyor bende olmuştu ilaç kullanmıştım birde internette bunu gördüm yogurttaki temiz bakteriler o kısımdaki kötü huylu bakterileri öldürücü özelliği varmış
Hadiya böbrek hastalığı miİdrarda beyaz tortular normal sartlarda idrarla protein atilimi yuzundendir.Buda bobrek hastaliklarinda enfeksiyonlarda goruluyor yasadigim icin biliyorum kizlar..
Ama gebelik belirtisi olarak da okudum bilemiyorum..
Kuzum sen doktora git bence bana tek kullanımlık bir hap vermişti birde travazol diye bir krem vermişti birde pamuklu iç çamaşırı kullan iç çamaşırını ütüle ve kuru tut o bölgeyiilac kullanmiyorum ki canimcim doktora da gorunmedim ilk kez boyle oluyo deli gibi kasiniyorum sirkeli su falan yaptim ama anlik rahatlatiyo sonra yine basliyoev yogurdu var onu deneyim bari birazdan
valla aglicam yaaBen yoğurdu denedim de sanki daha kötü oldu sirke falan da kullandım hiç fayda etmedi anlık rahatlatıyor yoğurt o da soğuk olduğu için midir bilmem
Senin idrarinda tortular oluşuyor mu canım idrar yolu enfeksiyonumuvalla aglicam yaaenfeksiyon da gecmedi zaten bi de onunla ugrasiyorum Allahim nasil bir ay boyle hepsi ust uste geldi
![]()
kiz neler yapiyorum neler sirkeli suyla taharetleniyorum fon makinasiyla iyice kurutuyorum camasirimi utuleyip giyiyorumKuzum sen doktora git bence bana tek kullanımlık bir hap vermişti birde travazol diye bir krem vermişti birde pamuklu iç çamaşırı kullan iç çamaşırını ütüle ve kuru tut o bölgeyi
Canim kotu sey aklina gelmesin basit bir idrar yolu enfeksiyonuda olabilir bobrekle ilgili derken..Hadiya böbrek hastalığı mi![]()
kepek gibi degil de bulanik idrarim. ben gebelik belirtisi diye dusunmustum ama idrar yolu enfeksiyonundanmisSenin idrarinda tortular oluşuyor mu canım idrar yolu enfeksiyonumu
Ama böbreklerimdede bazen ağrı hissediyorum sizde hiç öyle oluyor mu canımCanim kotu sey aklina gelmesin basit bir idrar yolu enfeksiyonuda olabilir bobrekle ilgili derken..
Benim hem bulanık hemde kepek gibi tortular var rengide koyu değil açık renk anlamadım doktora mı gitsem acabakepek gibi degil de bulanik idrarim. ben gebelik belirtisi diye dusunmustum ama idrar yolu enfeksiyonundanmis