• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 12 TEMMUZ BAT GUNU OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİ 🤩

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Enfeksiyon da olabilir. Aynı zaman da enfeksiyon belirtisi. Gebelik belirtilerinin çoğu aynı zamanda regl belirtisi. Ben hamile olduğumu öğrendikten sonra belirtiler anlamlı geldi.
İnternetten baktimda hamilelik belirtiside olabilirmiş enfeksiyonda olabilirmiş ya şu kasıgımizin ordaki kemik varya oraya da baskı oluyor benim

kizlar bu mantar nasil gecer yaa :KK17: olucem kasintidan ne yaptiysam gecmedi :KK42:mantardir herhalde
Kuzum ilaç kullaniyosan aynı zamanda evde pamuğa biraz yoğurt sur o kısma krem gibi yedir iyice inanılmaz rahatlatıyor bende olmuştu ilaç kullanmıştım birde internette bunu gördüm yogurttaki temiz bakteriler o kısımdaki kötü huylu bakterileri öldürücü özelliği varmış

İdrarda beyaz tortular normal sartlarda idrarla protein atilimi yuzundendir.Buda bobrek hastaliklarinda enfeksiyonlarda goruluyor yasadigim icin biliyorum kizlar..
Ama gebelik belirtisi olarak da okudum bilemiyorum..

Kuzum ilaç kullaniyosan aynı zamanda evde pamuğa biraz yoğurt sur o kısma krem gibi yedir iyice inanılmaz rahatlatıyor bende olmuştu ilaç kullanmıştım birde internette bunu gördüm yogurttaki temiz bakteriler o kısımdaki kötü huylu bakterileri öldürücü özelliği varmış
Ben yoğurdu denedim de sanki daha kötü oldu sirke falan da kullandım hiç fayda etmedi anlık rahatlatıyor yoğurt o da soğuk olduğu için midir bilmem

ilac kullanmiyorum ki canimcim doktora da gorunmedim ilk kez boyle oluyo deli gibi kasiniyorum sirkeli su falan yaptim ama anlik rahatlatiyo sonra yine basliyo :KK57: ev yogurdu var onu deneyim bari birazdan

İdrarda beyaz tortular normal sartlarda idrarla protein atilimi yuzundendir.Buda bobrek hastaliklarinda enfeksiyonlarda goruluyor yasadigim icin biliyorum kizlar..
Ama gebelik belirtisi olarak da okudum bilemiyorum..
Hadiya böbrek hastalığı mi 😣😣😣😣

ilac kullanmiyorum ki canimcim doktora da gorunmedim ilk kez boyle oluyo deli gibi kasiniyorum sirkeli su falan yaptim ama anlik rahatlatiyo sonra yine basliyo :KK57: ev yogurdu var onu deneyim bari birazdan
Kuzum sen doktora git bence bana tek kullanımlık bir hap vermişti birde travazol diye bir krem vermişti birde pamuklu iç çamaşırı kullan iç çamaşırını ütüle ve kuru tut o bölgeyi

Ben yoğurdu denedim de sanki daha kötü oldu sirke falan da kullandım hiç fayda etmedi anlık rahatlatıyor yoğurt o da soğuk olduğu için midir bilmem
valla aglicam yaa :KK42:enfeksiyon da gecmedi zaten bi de onunla ugrasiyorum Allahim nasil bir ay boyle hepsi ust uste geldi :110:

Kuzum sen doktora git bence bana tek kullanımlık bir hap vermişti birde travazol diye bir krem vermişti birde pamuklu iç çamaşırı kullan iç çamaşırını ütüle ve kuru tut o bölgeyi
kiz neler yapiyorum neler sirkeli suyla taharetleniyorum fon makinasiyla iyice kurutuyorum camasirimi utuleyip giyiyorum :110:tesekkur ederim onerilerin icin 😍

Back