- 19 Mayıs 2015
- 3.563
- 8.919
- 158
- 35
Sütü ısıtıp içine bal ve zencefil tozu Katıyorum. 40 gündür hastayım bu beni rahatlatıyorGayet guzel menu afıyet olsun. Ballı zencefıllı sut nasıl yapılıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sütü ısıtıp içine bal ve zencefil tozu Katıyorum. 40 gündür hastayım bu beni rahatlatıyorGayet guzel menu afıyet olsun. Ballı zencefıllı sut nasıl yapılıyor
Kötü olmuş canım. Aynı markadan bulup alabilirsin. Benimki premier marka. Diyetisyenle aynı tartıyorYargıyı itiyim ayağımla derken duvara carpip paramparça oldu evde bask a tartı var yağ kas ölçen ama onunda ayarlarini yapmayı beceremedim video izledim yine olmuyo zaten o da normalden 2 3 kilo çok tartıyor gelenlere dhaa önce denetip tecrübe etmiştik . Malesef tartısız kaldım ya ne yapicM bilmiyorum elimdeki fakir marka yağ kas ölçen
Şekersiz 21 gün kitabında ilk günü okudum gaza geldim. Bende Leslie yapıcam şimdiBen 15 20 dk bıle dans edıp hareketlensem hemen eksı goruyorum. Verdıgım kıloyu da yavas alırımcoxukları uyutup yarım saat evde oynayıp gobek atmayı dusunuyorum
esım delı sanıyor ama olsun
![]()
Sinirlerim bozuldu ya evde yesyeni tartı var fazla bile tartsa ayaralrini yaptım yok yine de nedense tartmıyor 1 saattir uğraşıyorum olmadı valla durduk yere sinirlerim tepeme attı iyi mi seninkine bi bakayimKötü olmuş canım. Aynı markadan bulup alabilirsin. Benimki premier marka. Diyetisyenle aynı tartıyor
Çok geçmiş olsun canım ada çayı gargarası yap gerçekten çok iyi geliyor 🖒Sabahtan berı gırıyorum okuyup cıkıyorum yazamıyorumbademcıklerım agrıyor cok korkuyorum hasta oluyorum dıye. Dun taze zencefıllı yesıl cay ıctım bıraz ıyı geldı sımdı tekrar basladı agrı. Yemekten sonra tekrar ıcecegım ınsallah
![]()
Bak canım. Benimkine 5 yıl oldu. Maşallah.Sinirlerim bozuldu ya evde yesyeni tartı var fazla bile tartsa ayaralrini yaptım yok yine de nedense tartmıyor 1 saattir uğraşıyorum olmadı valla durduk yere sinirlerim tepeme attı iyi mi seninkine bi bakayim
Menün güzel canım afiyet olsunBugün menü
Sabah 10.30
2 haşlanmış yumurta
9 yeşil zeytin
1dilim beyaz peynir
1 közlenmiş kırmızı biber
Yeşillik
1 adet kızarmış form ekmek
Ara
1ç.bardağı kefir içine 1 tk keten tohumunyağı
8 fıstık
Akşam17.00
7 yk tavuk sote
2 bulgur pilavı
1 kase yoğurt
2 lt su içildiAnka
60 dk elipik = 240 puan
30 dk tempolu yürüyüş yapıldı = 75 puan
G gunesli gunler
Selam canım
Kim kaç kilo verenlerde ilk 10 a girmişsin gördün mütebrik ederim
![]()
madamhd tebrikler canım.
Ayyy bende 34. Olmuşum. Mart listesinde ilk 10 da olucam. Evreeeeen duy sesimi![]()
Hem de nasıl.. orda hic bi yeri bilmiyorum kimsem yok ise nasil gidip geleceğimi neyi nerden alacagimi bilmedigim bi sehirde dugun hazırlığı yapacagim. Gelinligimi almaya gittigimde yanimda annem ablam kimsem olmayacak arkadaşım bile yok![]()
Sağol canım 🖒 bu sabah tartı yüzümü güldürdü inşallah cumaya güzel eksilerle gelirim...Menün güzel canım afiyet olsun
Afiyet olsun canımBugün menü
Sabah 10.30
2 haşlanmış yumurta
9 yeşil zeytin
1dilim beyaz peynir
1 közlenmiş kırmızı biber
Yeşillik
1 adet kızarmış form ekmek
Ara
1ç.bardağı kefir içine 1 tk keten tohumunyağı
8 fıstık
Akşam17.00
7 yk tavuk sote
2 bulgur pilavı
1 kase yoğurt
2 lt su içildiAnka
60 dk elipik = 240 puan
30 dk tempolu yürüyüş yapıldı = 75 puan
G gunesli gunler
Valla süpersin. Bu azimle halledersin tabiki. Merak etme arkandayızYaa görmedim bakiyim hemenTeşekkür ederim
Sağol canımGeçen ki listede 13.düm bir daha listede ilk 10a girmek istiyorum demiştim oldu şükür
Ya canım hiiç dert etme onları çalışınca alışmak daha kolay oluyor vakit geçiyor
ooo harikasın. Darısı bana.Sağol canım 🖒 bu sabah tartı yüzümü güldürdü inşallah cumaya güzel eksilerle gelirim...
Benim düğünümde bile ailem yoktu.Hem de nasıl.. orda hic bi yeri bilmiyorum kimsem yok ise nasil gidip geleceğimi neyi nerden alacagimi bilmedigim bi sehirde dugun hazırlığı yapacagim. Gelinligimi almaya gittigimde yanimda annem ablam kimsem olmayacak arkadaşım bile yok![]()
Çikolatayı az daha küçük yazsaydın bence. Hala okunuyorKahvaltı 11:30
Marul maydanoz havuç kapya limon
2 yk lor
Çavdarlı ekmekten tost
14:30 2 mandalina 2 kare çikolata
Akşam 17:00 5 yk pırasa 1 sb yoğurt
20:00 2 dilim portakal
2 lt su
Neden?Benim düğünümde bile ailem yoktu.Kolay gelsin canım en azından nişanlının olduğu şehir. Hepsi bi şekilde olur boşuna evham yapmışım dersin
![]()
Yok ya abartma gelmezsen sevinirim gelirsen de canın sağolsunValla süpersin. Bu azimle halledersin tabiki. Merak etme arkandayız
ooo harikasın. Darısı bana.Anka benden çok korkuyor şu an. Ama bende eksi gelicem o gün ☺