Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam canımSelam kızlar![]()
Afiyet olsun canım.![]()
harikasın. Bende eksiye geçerim inşallah. Bugün +2 çıktımSelam kızlar![]()
Sabahtan beri çocuklarla uğraşıyorum baya yordular valla. Sabah bi ara girmiştim yazamadım. Sabah 69,2 geldim. Cumaya eksiye geçeceğim inşallah![]()
ay bende zayıf seviyorum.Yok arkadaşları var aynı işi yapan eşimin 3 katı nerdeyse. Bunlar böyle. Görümcem de 4 çocuk doğurdu 50 kilo. Kilo almak için mama falan içiyoriyisin diyorum yok millet kurudun gittin diyor diye kafasına takıyor. Ben zayıf seviyorum
![]()
kesinlikle. Her şey harika olacakOo enerjine bayildim hadi bakalım kolay gelsin şeker de neymiş![]()
yaaa ben hastayım ya. Dışarı çıkmıyorum. Ama evde ne kadar yapabilirsem yapalım.
Selam canım![]()
Kim kaç kilo verenlerde ilk 10 a girmişsin gördün mütebrik ederim
![]()
Canım evet dün başladımKızlar Kızlar yeni bir ben olarak geri geldim. Şimdi yarın bende şekersiz 21 güne başlıyorum.ada81 canım sende mi başlıyordun?
Birbirimize destek olalım. Burayı daha aktif kullanalım. Temiz beslenelim. Yediğimiz hiç bir şey için pişman olmayalım. Yaza incecik olalım hadi hadi hadi![]()
Ohh afiyet olsunMerhaba hanımlar , bugün kahve günüm vardı oraya gittim sonra kızımı alıp eve geldim kefir ve kuru yemiş ara öğünümü yaptım... ben kahve gününde kahve içmiyorum sallama bitki çayı tüketiyorum bugün kiraz sapı içtim 🖒🖒
Ohh iyi yaptin canim afiyet olsunMerhaba hanımlar , bugün kahve günüm vardı oraya gittim sonra kızımı alıp eve geldim kefir ve kuru yemiş ara öğünümü yaptım... ben kahve gününde kahve içmiyorum sallama bitki çayı tüketiyorum bugün kiraz sapı içtim 🖒🖒
Bende bugün başladım. Hadi bakalım başaralım bunu. Kaçamak olmasın inşallahCanım evet dün başladıminşallah yaza incecik olalım 🖒🖒 iki hafta tatil var inşallah o dönemde daha aktif olurum kkda 🖒🖒
Benim de canım çekiyor pırasa valla ama tek kendime yapmaya üşenşyorum.Pazara gittim geldim şimdi pırasamı koydum ocağa pişiyor. Kahvemi yaptım yorgunluğumu atayım. Evi toplicam. Sonra bir leslie yapabilirsem süper olacak
Yaa lütfen elinden geleni yap sonuncu olmayalım yineharikasın. Bende eksiye geçerim inşallah. Bugün +2 çıktım![]()
Geçmiş olsun canım ben de çıkamam evde dolanıyorum öyle. Ama 10 bin zor zatenyaaa ben hastayım ya. Dışarı çıkmıyorum. Ama evde ne kadar yapabilirsem yapalım.![]()
Yaptım vallahiBenim de canım çekiyor pırasa valla ama tek kendime yapmaya üşenşyorum.
Yaa lütfen elinden geleni yap sonuncu olmayalım yinevalla aç aç dolanıyorum nerden yedim diye kendime kızıyorum bi yandan. Yedin de boynun mu uzadı sanki falan kendimle kavga halindeyim
Geçmiş olsun canım ben de çıkamam evde dolanıyorum öyle. Ama 10 bin zor zaten![]()
Aynen ya dıyete uygun yapıp hepımız yıcez yada taaa sabahtan benım yemegım hazır olacakAfiyet olsun canım baştan kendimize yaparsak oluyor yoksa kalıyor maalesef. Bizde de öyle
Herkes artıda bende de odem vardı adetten oturu. Bugun sukur eksıye gecmeyı basardım ınsallah 3 gunum varHemde ne artı
Saat 1 de portakal yemiştim onu yazmayı unutmuşum
Yumurtayı da sabah yıyorum sonra gun ıcınde yıyemıyorum ılla sıcak yemek olacak yoksa haklısınSende yazmışsın iki karbon olmuş.. o anda yemek hazırlamak zor oluyor seni anlıyorum 2 yumurta kır ye pirinçten patatesten daha iyi olur canım 🖒
Benımde 20 lık dıs cıktı dıslerımın seklını bozuyor ona gıtmem lazım kan tahlılı yaptırmam lazım yok gıdemıyorum zaten arabada yok o yuzden ımkansız gıtmemOooo oraya gelene kadar bir sürü gidilmesi gereken yer var hurdaya çıkcam yakında![]()
Hem de nasıl.. orda hic bi yeri bilmiyorum kimsem yok ise nasil gidip geleceğimi neyi nerden alacagimi bilmedigim bi sehirde dugun hazırlığı yapacagim. Gelinligimi almaya gittigimde yanimda annem ablam kimsem olmayacak arkadaşım bile yokağla canım sıkma kendini. Şimdi başka şehre gitmenin hüznü de var sende çok normal![]()
Cok normal boyle hıssetmen. Ama bu duygular bıle o kadar degerlı kı ☺ ınsallah evlenınce guzel anılar olarak kalacak.. bende herseyımı tek basıma yaptım yanı esımle beraber.Hem de nasıl.. orda hic bi yeri bilmiyorum kimsem yok ise nasil gidip geleceğimi neyi nerden alacagimi bilmedigim bi sehirde dugun hazırlığı yapacagim. Gelinligimi almaya gittigimde yanimda annem ablam kimsem olmayacak arkadaşım bile yok![]()