Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyiz canim sen nasilsin yeni uyandim bende hadi bakalim her guzel gun yeni bir baslangic icin sebepNapıyonuz kızlar? Kahvaltı mı hazırlıyorum sağlıklı bir tabak yapıp sonra bir kahve patlatayım ardına. Kendime geleyim bir. Dün aç uyudum hatta uyuyamadım diyebilirim. Koydum kafama asya özüne döndü
Ooo massallah ada geri dondumuGünaydın herkese
Sabah sporu yapıldı şimdi kahvaltı zamanı![]()
İnşallah canim bak yaptigin ufak bir kacamagin seni nasil geriye cektigini gordun olsun verirsin inşallah cumaya kadarGünaydın kızlar sabah dışarda işlerim vardı onları hallettim. 6000 adım atmışım. Eve geldim tartıldım 70,1 geldim. İnşallah Cumaya eksiye geçerim![]()
Ufak derkenİnşallah canim bak yaptigin ufak bir kacamagin seni nasil geriye cektigini gordun olsun verirsin inşallah cumaya kadar
Cok iyiyim canım hamdolsunİyiyiz canim sen nasilsin yeni uyandim bende hadi bakalim her guzel gun yeni bir baslangic icin sebep![]()
Kaç yaşındaydı canım kızın. Benim oğlan da çok ağladı gece 3 yaşında benimki. Nazar oluyorlar galiba. Ayakta gezdir beni diye tutturdu komşulara gitmesin sesi diye baya gezdirdim.Ben de gece çok az uyudum.
Kızımın bir sıkıntısı var bagirirp duruyor.
Uyumadı da uyutmadi da.
Eşim kahvaltıyı hazırladı. Biseyler yedim ama bir iki dilim cisli bişey yedim.
Hadi bakalımCok iyiyim canım hamdolsunbeynim hazır ben hazırım ilk hedef 31 ocak doğum günüm
![]()
Maşallah yaa ben çok üşeniyorum artık spora.Günaydın herkese
Sabah sporu yapıldı şimdi kahvaltı zamanı![]()
Hasta mısın canımHiç halim yok kızlar ya kendimi sürüyorum resmen yine![]()
Anka ihmal etme onları buz koysana biMaşallah yaa ben çok üşeniyorum artık spora.
Bacaklarımın arkasında yumurta gibi şişlik var oralardan yayılan çok ağrı oluyor. Ne onlar anlamadım hiç. Kaç arkadaşımın bacağına baktım kimsede yok![]()
Böyle olduğu zaman hemen okuyun kızlar ihlas Felak nas hiç birşey bilmiyorsanız salavat getirinKaç yaşındaydı canım kızın. Benim oğlan da çok ağladı gece 3 yaşında benimki. Nazar oluyorlar galiba. Ayakta gezdir beni diye tutturdu komşulara gitmesin sesi diye baya gezdirdim.
Ben uyumadan hepsine ayrı ayrı 7 ayetel kürsi 7 felak 7 nas 3 ihlas 1 fatiha okuyorum. Ama gece bi anda bağırdıkları zaman aklıma gelmiyor hiçBöyle olduğu zaman hemen okuyun kızlar ihlas Felak nas hiç birşey bilmiyorsanız salavat getirin
Oluyor öyle arada motivasyonum yok diye saldırma canım. Bak ben başladığım yere geri döndümGünaydın Kızlar. Bu hafta motivasyonum sıfır.
Hadi bakalım![]()
![]()
Çok kötüyüm ben ya. Canım bakar mısın benim iznim ne zaman olabiliyor?Oluyor öyle arada motivasyonum yok diye saldırma canım. Bak ben başladığım yere geri döndümemeklerimize yazık
üstelik yedim diye mutlu da olmadım.