Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

ben de gelmek istiyorum. öğretmenim ve 2-3 haftadır okuldan geldiğim yorgunlukla evde dans etmeye, özellikle deli gibi seke seke kolbastı oynmaya çalışıyorum, sırf hareket olsun diye. iki gündür de ballı elma sirkesi ve bitki çaylarına yeniden başladım. Rekabete girersem başaracağıma inanıyorum.
sabahları 1 dilim kepek ekmeğiyle kahvaltımı yapıyorum ve özellikle az bir miktar bal gb. tatlı yemeye özen gösteriyorum enerji versin diye. Biraz da çilek atıştırıyorum.
Öğlen eve gelemiyorum, light bisküvilerle atıştırıyorum, eve gelince sütle mısır gevreği ve akşam yemeği az yağlı ve ekmeksiz mümkün olduğunca.
Bir şey daha ;
Ne kadar aklımda tutmaya çalışsam da unutuyorum, karnımı içeri çekmek...

bugün bi yürüdüm bi yürüdüm anlatamam vallahi taa evden çarşıya yani 6km bide çarşıda dolandımm
alkisalkisalkisalkisalkisalkisarkadaşlar yemek yiyelim dediler ama ben tavuk salatsı yedimalkisalkisalkis onlar dondurma yediler ben taze sıkılmış portakal suyu içtim alkisalkisalkisüstelik onlarda diyetteydi ama dayanamadlar ben dayandım irademem yenik düşmedim:teytey:alkisalkisalkisalkisalkisalkis

kızlar aşkolsun yaaa hiç tebrik etmiyorsunuz.. ben bireyselde 2. olmuşum. :))))şaşırdııımm... yeni gördüm . grup olarak 6. olmuşuz .bu hfta iyiyiz.. inşallah haftaya da böyle devam eder..görüşürüz kızlar...

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

teşekkürler kızlar. ben bunu sayenizde başardım. inşallah başarıyla mezun olurum sizlerde tabi.

sabah-1 simit,şekersiz çay
öğle-2 dilim kepek ekmek,yarım kase çorba,1 adet portakal ve 1adet bisküvi
ara-2 lokmalık börek
akşam-1parça yağsız pişirilmiş et,2 kaşık pilav,1 kase çorba ve salata.
biraz fazla bugün yediklerim ama ilk gün olduğu için kasmak istemedim. yarın daha dikkatli olcam inşallah.

bu arada SPACE genel hedefimle 13 mayıs hedefimi yazdın mı?
27 mayıs- 53 kg ile mezun omak.,
13 mayıs-54 kg olmak..

byeeee

Oyy kızlar çok yorulmuşum ya. Uykusuz uykusuz ev temizliği dağıttı beni. Size mesajlarınızı toparlayacağım yazmıştım ama bu gecelik beni affeder misiniz? Acaip yorgunum. Bir de küçük bir iş var. Onu yapsam da yatsam diye gözüm bakıyor :KK43:((.
Sadece Bendiyom'a bir sesleneceğim. Canım bak sakın bu azmini kaybetme.. Gerçekten çok uzun zamandır sen de aynı kilolarda dolanıyorsun. Dün yediklerine birşey demeyeceğim ama bugün çok güzel yemişsin. Kahvende olabildiğince krema kullanmamaya çalış bir de canım ya. Sırf yağ biliyorsun. Bi de çok içiyorsan kahveyi gereksiz yağ alımı olacaktır. Hadi o zaman haziranda zayıf zayıf ol, güzelce nişanın olsun.
Benim yediklerime gelince. Sabah kahvaltı etmedim. Gece birkaç galete yemiştim. Öğlende bir kase yoğurt, bir tabak türlü, yarım dilim ekmek. Akşam bişi yemedim. Bir yarım dilim ekmek o kadar. Umarım bununla da yatmayı başarabilirim.
Uzun yazılar yarına inşallah.

günaydınlarr,gökçencim kusura bakma seni kutlamak için bayaa geciktim tebrik ederim canım darısı hepimizin başına alkisalkisalkis

gelelim bugünkü mönüme,soğansuyumu içiyorum :kahve: 2 saat sonra kahvaltıda çökelek domates ve küçük mayalı simit
öğlen mutlaka yoğurt var ama yanında ne olur karar veremedim akşamda çok kararsızım artık sizlerin yazdıklarınızdan tiyolar alırım :enbuyukkk:

arkadaşlar bu hafta biraz desteğe ihtiyacım var desteklerinizi bekliyorum bir ara tam hırslanıyorum sonra birşeyler oluyor gaza ihtiyacım var anlayacağınız ....öpüyorum hepinizi.....

kızlar aşkolsun yaaa hiç tebrik etmiyorsunuz.. ben bireyselde 2. olmuşum. :))))şaşırdııımm... yeni gördüm . grup olarak 6. olmuşuz .bu hfta iyiyiz.. inşallah haftaya da böyle devam eder..görüşürüz kızlar...

Hayatım :nazar:değmesin.Tebrik ederim.alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisDevamının gelmesini dilerim.Darısı bizim başımıza!....Biraz geç oldu ama kusura bakma....

Çocuklar halen evde,onun için doğru düzgün yazamıyorum.Bizimkilerin okulu AB uyumluymuş.Onun için her sene 1 hafta erken açılıyor.2.dönemde nisan sonu mayıs başı 10 gün tatil yapıyorlar.Geçen cuma zaten spora gidemedim.Ama yazmıştım sabah 1o dan 17 kadar hiç oturmadan mağza gezmiştim.Cumartesi en ufak kabarmış.Onu dr. taşıdım.O kadar abur cubur yemişki vucut artık isyan etmiş.Yedi bir tane alerji iğnesini,2 tanede şurup.Dün kontrole gittik.Neyse azalma varda ,kan tahlili istemediler.Yoksa yanmıştım ben.
Dün sabah ortanca için dr.aradım.Onunda durup dururken nefesi kesiliyor.Havele mi nöbet mi belli değil.Çocuk dr.götürmüştüm.Çocuk norolojisine sevk etti.Etmeyede araştırma eğitim hastanelerine yönlendirdi.Geçen cumadan beri randevu almaya çalışıyorum.Ne telefonla ne de netten alamadım.Her ikiside sabahın 7 sinde kitleniyor.Açıldığında randevular bitmiş oluyor.Dün sabah 6.30 başladım aramaya ama yok gene olmada.11,30 kadar netten araştıra araştıra hastanelerin dahili numaralarını bulup aradım.Sonuçta ben çocuk bçlümünden norolojiye sevk edilecekmişim.VEEEEE bu sevk sonucu verilen en erken tarih eylül ayı imiş.Bunu öğrendikten sonra özele yöneldim.Onun içinde epeyi uğraştıktan sonra 13 mayısa randevu alabildim.
Tıpta okuyan arkadaşlaaaaaar.Aklınızda olsun ÇOCUK NOROLOJıSı uzmanlığını seçin.Vallaha mumla aranıyorsunuz.Bulduklarındaysa iyi para alıyorsunuz.Becerebiliyorsanız ÇOCUK NOROLOJıSııiiii!.....

Anlayacağınız dün bu telefon trafiğinde kahvaltı etmeyi unuttum.Ancak 12 de biri kepekli beyazpeynirli biri de beyaz ekmekli taze kaşarlı ama yağsız iki tost ve az sütlü nescafe içtim.Öğleden sonra büyük kıza sözüm vardı onu sinemaya götürdüm.Sinemada biraz beyaz leblebiyle gazoz içtim.
Akşam ızgara balıklı koca bir salata yedim.Gece de ufak bir dilim meyveli turta yedim.
Bu sabah çilekli az sütlü kflex yedim.Birazdan da hazırlanıp spora gidecğim.
Öğlen ve akşama alllah kerim ne yiyeceğimi bilmiyorum.Halen 72 kiloyum.ınşallah vermeye devam edeceğim.
Valla kızlar siz olmasanız herhalde ben kilo falan veremeyecektim.Buraya gelip yazdıklarınızı okudukça gaza gelip daha az yemeliyim.Ya da oh az yemişim,abartmamışım,hadi bu haftada kilo vermem lazım yerinde saymak yok ,Çok yediysem hemen bir salata yada suya domates çorbası yapıp dengelemeye çalışıyorum kendimi.
Tek başıma olsam "ammmaaan boşver nasıl olsa kilo almamışım haftaya veririm.Olmadımı haftaya veririm yada nasıl olsa detox yapar bir haftada 2 kilo veririm"derdim. diye diye bu hale geldim zaten.Geçen yaz 68 kiloydum,65 düşmeye çalışıyordum.ışte aynen yazdığım gibi yaptım.Sonra eylülde spor salonun açılacağını duydum.Hah spor yapacağım nasıl olsa veririm dedi.Sonuç ortada 78 hatta bir ara 80 kiloyu gördüm.Gözlerim yuvalarından çıktı.78 kiloya indikten sonra zaten size katıldım.SAYENıZDE 72 OLDUM.
58 gençlik kilom.Olur mu bilemiyorum ama sanırım sizlerle onuda başarabilirim.Kalkıp hazırlanmazasam geç kalacağım.Hepinizi öptüm........Görüşmek üzere........Kendinize dikkat edin........

kızlar bu sabah sirkeli suyumdan sonra 1 paket maviyeşil lıght bisküvi yedim 110 kalori
şimdide 1 elma 1 lokmada kek (canım çektl)birazdan 2 arkadaş gelecek onlara sarma sardım kek sigara böregi elmalı pasta yaptım ama ben sadece sarma yemeyii düşünüyorum 5 6tane yeter dimicokacimcoook

obur geçmiş olsun umarım kötü bişey çıkmaz... ben de doğumdan sonra çok kilolu bi anne olurum diye düşünmüştüm ama şükür ki verdim kilolarımı. 2 kilom kaldı hamilelik öncesine. azmedince oluyor.ben çok boğazıma düşkünüm. ben zayıfladıysam herkes zayıflar yani...
kahvaltıda 2 dilim kepekli ekmek,biraz peynir ve zeytin yedim. öğle altınbaşakın krakeri var( kontraplak) ondan yedim.yer elması yicem birazdan. akşam da nohut yemeği ve cacık var.
görüşürüz arkadaşlar...

sabah bir büyük bardak sıcak sirkeli ballı su
ardından kelogs sütle...
1 tanede elmelı pasta yedim
bugün geri kalan öğünü çorbayla geçirmeyi düşünüyorum

Bnde öğlen misafirim var Patates salatası yapcam 3-4 çatal alcam sadece, Akşama da zeytinyağlı taze fasulye yemeği düşünüom Eşime ve çocuklara ne yapcam onu bilemiom Şimdilik qörüşürüz K.i.b. kaydirigubbakcemile3

kararımı değiştirdim domatesli 1 yemek kaşığı yağla yeşil mercimek pişirdim öğlen ve akşam onu yiyeceğim anladım ki bu takımda kimse birbirini motive etmiyor sabahtan beri bir sürü kişi yazdı kimse bana birşeyler yazmadı sanırım bir eksiğimiz de bu.....senağlama

kararımı değiştirdim domatesli 1 yemek kaşığı yağla yeşil mercimek pişirdim öğlen ve akşam onu yiyeceğim anladım ki bu takımda kimse birbirini motive etmiyor sabahtan beri bir sürü kişi yazdı kimse bana birşeyler yazmadı sanırım bir eksiğimiz de bu.....senağlama
Özür dilerim arkadaşım ancak girdim ve yeni gördüm yazdıklarını !..oy oy oy kıyamam ben sana "ne yiyeyim diye sormuşsun" kimse yazmamış.Bende dahil:eek:klava:
1-Ben sıkıştığımda 2 domates rendesini az yağla kavurup üstüne 1-2 lt su ve 1/2 brd tel şehriye+1 adet tavuk bulyon koyup çorba yapıyorum.Üstüne bol nanae kırmızı biber içebildiğin kadar serbest.Bana diyetisyen önermişti.
2-Üşenmezsem evde salata yapacak ne malzeme varsa tabağa doldurup üstüne biraz beyazpeynir nar ekşisi limon ve 1-2 adet galeteyle yiyorum.
3-Bu da olmazsa konserve ton balığı bol bol limon ve 1-2 adet galete
şimdilik aklıma en çabuk yapılabilecek bunlar geldi hayatım.
Akşama bizde kurufasulye +pilav var.Ama ben gene salataya devam.Ufak 1 tabak fasulye yerim.
Ne yamak yiyeceğim ve yapacağım herkesin sorunu kolay gelsin hayatım.

merhaba arkadaşlar,bugün akşam yemeği için daha önce yemekteyiz programında gördüğüm birşey geldi aklıma;
patlıcan ve kabakları ince ince boyuna dilimleyip tost makinasına da çok az yağ sürerek kızartacağım ve üstüne de şöyle çırpılmış yoğurt... Bu şekilde çok fazla yağa gerek kalmıyormuş. yanına da şöyle güzel bi salata... ekşili ekşili, domates falan.. yanına bir dilim kepek ekmeği olabilir istersem. Bir de çorba.. şehriye, tarhana, mercimek ya da pirinç çorbası olabilir.. Ama hazır çorbalar bana göre CISSS!!
Bu aralar canım nasıl salata istiyor anlatamam.
Çok fazla meyve sevmem ama bu aralar değişik bi de uğraş buldum kendime.. çilek ,kivi, portakal ,elma.. vs. ne kadar meyve bulduysam atıyorum rondoya, karışık püresi çok güzel oluyor..Bazen içine abartıp bi tatlı kaşığı da bal koyuyorum. Bazen süt de karıştırıyorum, meyveli süt oluyor. Yine canım çekti..:eek:

ya ben çok yedim sarma felan napcam aglamak istiyorum ya öffff neyse akşam agzıma hiçbişey sürmüycem burda bitmiştir bugünkü yemek faslı ben merdiven mi inip çıksam azıcık kalori yakmak için yoksa mezdeke çalıp oynasammıkaydirigubbakcemile2hihoyyyt neyse ben oynuyım oglum gelene kadar snra yazarım yine

X