• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Anca gelebildim kizlar
Kizimi yuzmeye goturdum sonra esimin ailesine geldik yemek hazirla vs derken anca vakit bulabildim

Menum
Sabah 11.30
Mantarli yumurta
Beyaz peynir
10 findik

Aksam 18.30
1 kase tarhana corbasi
3 adet haslama etli icli kofte
Salata , havuc tarator

Su 1.5 lt spor yok

Ben de menümü yazayım.

Sabah 10.00
Peynirli salata
3kuru kayısı

Ara
2lokma simit

Akşam 16.00
7yk bulgur pilavı
2tabak kuru fasulye 🤫
Az yoğurt
Kırmızı pancar salatası

Su yatasiya kadar 2litre olur.
Spor
4000adim 60 puan
1saat kondisyon bisikleti 180puan
Toplam 240puan
Anka Anka
G gunesli gunler

Ben de menümü yazayım.

Sabah 10.00
Peynirli salata
3kuru kayısı

Ara
2lokma simit

Akşam 16.00
7yk bulgur pilavı
2tabak kuru fasulye 🤫
Az yoğurt
Kırmızı pancar salatası

Su yatasiya kadar 2litre olur.
Spor
4000adim 60 puan
1saat kondisyon bisikleti 180puan
Toplam 240puan
Anka Anka
G gunesli gunler
Afiyet olsun canım

Facebokta ahmet apa yitik sifa grubun adi
Bende birebir yapamiyorum ama aclik saatine sivi alim kurallarina uymaya calisiyorum
Seviye seviye anlatiyor 1.seviye 40 gun uygulaniyor ama 3 gun sonra artik zorlanmiyorsun ki benim gibi tatliya duskun biri evde pastalar kurabiyeler oluyor ama hic canim istemiyor
Youtube dan bakayım dedim bunlar bişey yemiyor ki günlerce su içip oruç tutuyorlar böyle bişey mi ?

Kizlarim 9 da 9 bucukta uyuyor ama oglumun hala bir duzeni yok gece 5 te uyandi emdi emdi baktim sutum yok heralde dedim corba isittim iyice acildi uykusu 7 ye dogru uyudu yani cok duzensiz
Uykusuzluk çok kötü etkiliyor geçen hafta beni çoknetkiledi bünyede alışık olmayınca normalde çok düzenli uykum olur... 1 saat bile şaşsa günüm kötü geçiyor 😂😂

Uykusuzluk çok kötü etkiliyor geçen hafta beni çoknetkiledi bünyede alışık olmayınca normalde çok düzenli uykum olur... 1 saat bile şaşsa günüm kötü geçiyor 😂😂
Oyle oluyor canim 11 de kalktim sabah uyudum haftaicide kizlari okula gonderince uyuyorum yoksa ayakta duramam beni de uykusuzluk cok etkiliyor

Youtube dan bakayım dedim bunlar bişey yemiyor ki günlerce su içip oruç tutuyorlar böyle bişey mi ?
Yok canim isin ozu şu hatirlarsan sana daha oncede soylemistim sabah kahvalti yok 12.30 ta kahvalti ediyorsun karatay tarzi ekmek un yulaf vs yok yemekten 2 saat sonra su cay kahve iciyorsun aksam yemegi 7 de sonra ertesi gun 12.30 a kadar yemek yok
Meyve un soslar sehriye vs yok ilk seviye 40 gun sonraki seviyede hurma ve incir var daha farkli ve zor gibi gözüküyor

Yok canim isin ozu şu hatirlarsan sana daha oncede soylemistim sabah kahvalti yok 12.30 ta kahvalti ediyorsun karatay tarzi ekmek un yulaf vs yok yemekten 2 saat sonra su cay kahve iciyorsun aksam yemegi 7 de sonra ertesi gun 12.30 a kadar yemek yok
Meyve un soslar sehriye vs yok ilk seviye 40 gun sonraki seviyede hurma ve incir var daha farkli ve zor gibi gözüküyor
İf gibi yani açlık süresi önemli arada bişey atıştırmak yok ... yani ben 10.30 da kahvaltı 17.00 da akşam yemeği yesem olur mu bu diyetten 🤗🤗

İf gibi yani açlık süresi önemli arada bişey atıştırmak yok ... yani ben 10.30 da kahvaltı 17.00 da akşam yemeği yesem olur mu bu diyetten 🤗🤗
Aslında bu birinci seviye tam diyete geçiş için bi aşama. Aslında yitik şifayı uygulamaya başlayınca çok farklı kurallar. Proteinler karışmaycak, meyveler yemekten yarım saat önce yenecek haftada 2 gün 36 saat aç kalınacak, kan grubuna göre beslenilecek vb. Kitabı alırsan ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsin.

Back
X