Canin pirasami cekti hic sevmemPırasa yiye yiye benim de canımı çektirdiniz heeyarın yapayım bari kendime benden başka yiyen yok evde. Bu gün ben kahvaltıdan sonra hep kahve içtim. Yemek yiyemedim. Midem ağrıyor şu an bırakmıştım ne güzel kahveyi
Aklıma geldiElifcig93 kahve vertigoyu tetikliyor biliyor musun?
Bazlama ile tostu cok severim ama yesem 4/1 ile duramam sanirimSabah 10
1/4 bazlama ile sucuklu tost
Öğle 14.00
1 kase tb makarnasi
Firinda brokoli sogan karnabahar
Akşam 19
1 kase şehriye çorba
Salata
Su 1.5 lt
Ben çok severim. Pırasa lahana vs bayılırım.Canin pirasami cekti hic sevmem
Filtre kahvemi iciyorsun metabolizmayida hizlandiriyormus ama yemeden icmek olmaz tabi
%4 çok abartı yahu o hızla veren o hızla geri alır, ilk haftalar neyse hızlı gider de sürekli öyle gitmez ki... Bu işin makbulü haftada 500 gr bence.Sonuç listesi nedir ya hu millet %4lerde ben 500 gr verdim diye seviniyorum
Yani yağdan veriyo olmak sevindirici tabi ama ne bilim. Az olsun bizim olsun diyelim o zaman.%4 çok abartı yahu o hızla veren o hızla geri alır, ilk haftalar neyse hızlı gider de sürekli öyle gitmez ki... Bu işin makbulü haftada 500 gr bence.
%1 diyelim%4 çok abartı yahu o hızla veren o hızla geri alır, ilk haftalar neyse hızlı gider de sürekli öyle gitmez ki... Bu işin makbulü haftada 500 gr bence.
Bana diyetisyen haftada 1-1.5 kilo vermek dunya saglik orgutunun onerdigi rakam demisti%4 çok abartı yahu o hızla veren o hızla geri alır, ilk haftalar neyse hızlı gider de sürekli öyle gitmez ki... Bu işin makbulü haftada 500 gr bence.
İnşallah canım Allah razı olsun ❤Normal canım yaa çok yakar o benim kızımın bile acı eşiği çok yüksek. Morfin almış gibi düşün ama iğneye o bile tepki veriyor.toparlanır inşalllah bir an önce
Evt inşallah bu hafta daha guzel olacakCanım kızlar sonuncu olduk diye üzülmeyin. Evet, bu bir takım oyunu fakat artı gelenler dışında bakıyorum yüzdeler gayet iyi :) Bence bu bir başarısızlık değil. Hadi bakalım artı gelenler haftaya daha çok gayret etsinler.
Bence artı gelmek bu hafta dezavantaj ilken haftaya avantaj haline gelebilir, derece bile yapılır hatta.
Evet tekrar bir ayar çekmemiz gerekiyor listeye yaaa bakayım ben bir.G gunesli gunler spor listelerini baştan düzenlememiz lazım canımsana zahmet soffty de spor yapmıyor sanırım. Başka var mı hiç spor girmeyen. Onları çıkaralım gruplardan olmazsa. Sahi soffty bu gün bana whatsapptan da yazmadı bi bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?