Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Menüm
8.00
Yeşil çay
9.30
2 yumurtadan omlet
Peynir zeytin domates

11.00
1 sade Türk kahvesi
1 maden suyu

13.00
1 kase yoğurt çorbası
Az kuruyemiş

16.00
az kuruyemiş

18.00
1 kase tavuk suyuna şehriye çorbası
1 tabak Pırasa yemeği
1 kase yoğurt

2 lt su

Pırasa yiye yiye benim de canımı çektirdiniz hee yarın yapayım bari kendime benden başka yiyen yok evde. Bu gün ben kahvaltıdan sonra hep kahve içtim. Yemek yiyemedim. Midem ağrıyor şu an bırakmıştım ne güzel kahveyi

Aklıma geldi Elifcig93 kahve vertigoyu tetikliyor biliyor musun?

Canin pirasami cekti hic sevmem
Filtre kahvemi iciyorsun metabolizmayida hizlandiriyormus ama yemeden icmek olmaz tabi

Sabah 10
1/4 bazlama ile sucuklu tost

Öğle 14.00
1 kase tb makarnasi
Firinda brokoli sogan karnabahar

Akşam 19
1 kase şehriye çorba
Salata

Su 1.5 lt
Bazlama ile tostu cok severim ama yesem 4/1 ile duramam sanirim
Biraz fazla karbonlu olmus sanki afiyet olsun canım

Sonuç listesi nedir ya hu millet %4lerde ben 500 gr verdim diye seviniyorum
%4 çok abartı yahu o hızla veren o hızla geri alır, ilk haftalar neyse hızlı gider de sürekli öyle gitmez ki... Bu işin makbulü haftada 500 gr bence.

Canım kızlar sonuncu olduk diye üzülmeyin. Evet, bu bir takım oyunu fakat artı gelenler dışında bakıyorum yüzdeler gayet iyi :) Bence bu bir başarısızlık değil. Hadi bakalım artı gelenler haftaya daha çok gayret etsinler.

Eklentiler

• Screenshot_20200110_211945_com.android.chrome.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 42
%4 çok abartı yahu o hızla veren o hızla geri alır, ilk haftalar neyse hızlı gider de sürekli öyle gitmez ki... Bu işin makbulü haftada 500 gr bence.
%1 diyelim 500 gr da az bence. Diyetisyenlerin verdiği listeye tam uyulsa 1-1,5 gidiyor aslında en az. Hem de metabolizma hızlanıyor düzene giriyor.

Evt inşallah bu hafta daha guzel olacak

Evet tekrar bir ayar çekmemiz gerekiyor listeye yaaa bakayım ben bir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…