Cok gecmis olsunKusura bakmayın,
ancak geldim.
kilom sabit.
Vertigo oldum. Dün akşama doğru başladı ve ancak kendime gelebildim. şu an çok dönme kalmadı ama sersemlik var.
İlk defa bu kadar şiddetli bir atak oldu.Kusura bakmayın kafamı bile kaldıramıyordum.
Afiyet olsun canımBugün menü
Sabah 10.00
1.5 haşlanmış yumurta
7 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yeşillik
Salatalık
1 kızarmış form ekmek
Ara
1 kase yoğurt
1 hurma ve 7 badem
Akşam 17.00
11 yk barbunya
Bol salata
Bir avuç kavak çekirdeği (çiğ )
Spor yok maalesef evi temizledim bol çamaşır yıkandı asıldı
Sağol canimAllah sıfa versın kac keredır yazacagım yazamadım
Çok geçmiş olsun canım ..Kusura bakmayın,
ancak geldim.
kilom sabit.
Vertigo oldum. Dün akşama doğru başladı ve ancak kendime gelebildim. şu an çok dönme kalmadı ama sersemlik var.
İlk defa bu kadar şiddetli bir atak oldu.Kusura bakmayın kafamı bile kaldıramıyordum.
Tuhaf gözükebilirMikrofon var altta sen söyle telefon yazsın
Aaa uygulama mı var bakayımUygulama var ben ordan yazıyorum laptop acmak zor bebeklerle
❤Sagol cnm o irade tekrar gelse keşke 8 aydaValla söylenecek söz yok bence. Muhteşem ☺ İradene hayranım canım. Kaç ayda 71 e inmiştin?
Yaa ben de anca kadar girdim inşallah yine derece vardır diye inşallah sonuncu olunmazBir takım kaldı bildirim yapmayan. Büyük ihtimalle sonuncuyuz. Nazar boncuğumuz da gitti
Sonuçları yaptım sonuncuyuz maalesef ve nazar boncuğumuz gitti.Yaa ben de anca kadar girdim inşallah yine derece vardır diye inşallah sonuncu olunmazkilo verenleri de ayrıca tebrik ederim
Normal canım yaa çok yakar o benim kızımın bile acı eşiği çok yüksek. Morfin almış gibi düşün ama iğneye o bile tepki veriyor.Sağol canım çok şükür daha iyi ateşi düştü.. iğneden geldik şimdi ayy seruma damar yoluna kan almalarına hiç sesi çıkmıyor kuzu kuzu yatıyor.. ama iğnede ortalığı yıkıyor cadının.. tamam iğne daha ağır ama istemiyorum diye çığlık çığlığa
Ya inşallah haftaya daha iyi bi sonuç olur geçen hafta süperdi. Ben 1kg artıdayım ama bu hafta full misafirim vardı çok yorucuydu ve yeme düzenimiz değişti Pazartesi’den itibaren normal düzene geçince gidecek inşallah o daSonuçları yaptım sonuncuyuz maalesef ve nazar boncuğumuz gitti.
Sen nasılsın tartıldın mı?
Çok geçmiş olsun canım.bildirimler kapanmadan geldiğin için ekledim sabit diye. haftaya bölünmeyecek kilonKusura bakmayın,
ancak geldim.
kilom sabit.
İnşallah canımYa inşallah haftaya daha iyi bi sonuç olur geçen hafta süperdi. Ben 1kg artıdayım ama bu hafta full misafirim vardı çok yorucuydu ve yeme düzenimiz değişti Pazartesi’den itibaren normal düzene geçince gidecek inşallah o da
ben hep teldeyimAy telefonda yazmak çok zor yaa siz nasıl hep telefondan yazıyorsunuz
sanırım gideceğim. Biraz daha araştırayım da.En büyük hayalim reformer pilates gidebiliyorsan ona git cnm bencede
ona göre başlar hoca sanırım.Hic spor yapmiyorken reformere gidilebiliyormu acaba daha agir ya
dikte özelliğini hiç kullanmadım desem?Mikrofon var altta sen söyle telefon yazsın
çok geçmiş olsun canımKusura bakmayın,
ancak geldim.
kilom sabit.
Maşallah canım. Bak çok ciddiyim kaçıncı kez söylüyorum sana. Sen artık kilonu takmayı bırak hamile topiklerine kaç.❤Sagol cnm o irade tekrar gelse keşke 8 ayda
Slm canım arada uğrayıp ne durumdasınız bakıyorum.
Adını görünce mutlu oluyorumSlm canım arada uğrayıp ne durumdasınız bakıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?