• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kusura bakmayın,
ancak geldim.
kilom sabit.
Vertigo oldum. Dün akşama doğru başladı ve ancak kendime gelebildim. şu an çok dönme kalmadı ama sersemlik var.
İlk defa bu kadar şiddetli bir atak oldu.Kusura bakmayın kafamı bile kaldıramıyordum.
Cok gecmis olsun

Bugün menü
Sabah 10.00
1.5 haşlanmış yumurta
7 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yeşillik
Salatalık
1 kızarmış form ekmek

Ara
1 kase yoğurt
1 hurma ve 7 badem

Akşam 17.00
11 yk barbunya
Bol salata
Bir avuç kavak çekirdeği (çiğ )

Spor yok maalesef evi temizledim bol çamaşır yıkandı asıldı 🤗🤗

Bugün menü
Sabah 10.00
1.5 haşlanmış yumurta
7 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
Yeşillik
Salatalık
1 kızarmış form ekmek

Ara
1 kase yoğurt
1 hurma ve 7 badem

Akşam 17.00
11 yk barbunya
Bol salata
Bir avuç kavak çekirdeği (çiğ )

Spor yok maalesef evi temizledim bol çamaşır yıkandı asıldı 🤗🤗
Afiyet olsun canım 😘

Kusura bakmayın,
ancak geldim.
kilom sabit.
Vertigo oldum. Dün akşama doğru başladı ve ancak kendime gelebildim. şu an çok dönme kalmadı ama sersemlik var.
İlk defa bu kadar şiddetli bir atak oldu.Kusura bakmayın kafamı bile kaldıramıyordum.
Çok geçmiş olsun canım ..

Menu
Sabah 9
Peynır
1 tatlı kasıgı vısne recelı

Oglen 12
1 corba kasesı patatessız karnabahar yemegı
Ara
Yarım portakal

Aksam 16
1 tabak karnabahar yemegı patatessız
Bırazcık tursu
Yogurt

Ara
Cayla kendı yaptıgım 1 cubuk kraker 1 kucuk kurabıye yerım
2.5 lıtre su

Sağol canım çok şükür daha iyi ateşi düştü.. iğneden geldik şimdi ayy seruma damar yoluna kan almalarına hiç sesi çıkmıyor kuzu kuzu yatıyor.. ama iğnede ortalığı yıkıyor cadının.. tamam iğne daha ağır ama istemiyorum diye çığlık çığlığa 🤔🤔🤔
Normal canım yaa çok yakar o benim kızımın bile acı eşiği çok yüksek. Morfin almış gibi düşün ama iğneye o bile tepki veriyor. :( toparlanır inşalllah bir an önce :(

Sonuçları yaptım sonuncuyuz maalesef ve nazar boncuğumuz gitti.
Sen nasılsın tartıldın mı?
Ya inşallah haftaya daha iyi bi sonuç olur geçen hafta süperdi. Ben 1kg artıdayım ama bu hafta full misafirim vardı çok yorucuydu ve yeme düzenimiz değişti Pazartesi’den itibaren normal düzene geçince gidecek inşallah o da

Kusura bakmayın,
ancak geldim.
kilom sabit.
Çok geçmiş olsun canım.bildirimler kapanmadan geldiğin için ekledim sabit diye. haftaya bölünmeyecek kilon🤗

Ay telefonda yazmak çok zor yaa siz nasıl hep telefondan yazıyorsunuz
ben hep teldeyim 🤣
En büyük hayalim reformer pilates gidebiliyorsan ona git cnm bencede
sanırım gideceğim. Biraz daha araştırayım da.
Hic spor yapmiyorken reformere gidilebiliyormu acaba daha agir ya
ona göre başlar hoca sanırım.
Mikrofon var altta sen söyle telefon yazsın
dikte özelliğini hiç kullanmadım desem? 🤣🤣🤣🤣
Kusura bakmayın,
ancak geldim.
kilom sabit.
çok geçmiş olsun canım
❤Sagol cnm o irade tekrar gelse keşke 8 ayda
Maşallah canım. Bak çok ciddiyim kaçıncı kez söylüyorum sana. Sen artık kilonu takmayı bırak hamile topiklerine kaç. 🤣🤣🤣
Bebişini doğur gel hadi

Back
X