- 12 Nisan 2009
- 7.778
- 26.123
- 1.073
- 42
Yok canim ayni videoyu pespese yapiyorumAfiyet olsun canım. Boosted 45 dakika yapmadım hiç o daha mı zor
Teşekkür ederim canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canim ayni videoyu pespese yapiyorumAfiyet olsun canım. Boosted 45 dakika yapmadım hiç o daha mı zor
En büyük hayalim reformer pilates gidebiliyorsan ona git cnm bencedeAy yok yok yarın diyetisyenimden yumurtasız bir kahvaltı örneği oluşturmasını isteyeyim.bakalım ne verecek? Bu ara spor salonu arayışındayım. Reformer pilates yapıcam galiba
67,9 yaniYok ya +1 eklemişim üstüne saklanıyordum şuracıkta![]()
Hic spor yapmiyorken reformere gidilebiliyormu acaba daha agir yaEn büyük hayalim reformer pilates gidebiliyorsan ona git cnm bencede
Afiyet olsun canım sporunda guzelSabah 10
1 yeşil elma
Yeşil çay
Akşam15.00
3 kaşık kereviz salatası
3 kaşık kurumuş kabak salatası
1 minik dilim börek
2 kaşık kısır
Ara20.30
Yoğurt kürü
Kiraz saplı çay
Spor
40 dk eliptik 》》 160 puan
60 mekik》 10 puan
Toplam》》 170 puan
G gunesli gunler
Ben sana bekle dedim bana yaklaş demedimBekle diye diye başımın etini yidin de hayde bekliyom burda![]()
Mikrofon var altta sen söyle telefon yazsınAy telefonda yazmak çok zor yaa siz nasıl hep telefondan yazıyorsunuz
Hiç bilmiyorumki cnm hiç gitmedim ama hayalim gerçekten ilerde belki giderimHic spor yapmiyorken reformere gidilebiliyormu acaba daha agir ya
Sağol canım çok şükür daha iyi ateşi düştü.. iğneden geldik şimdi ayy seruma damar yoluna kan almalarına hiç sesi çıkmıyor kuzu kuzu yatıyor.. ama iğnede ortalığı yıkıyor cadının.. tamam iğne daha ağır ama istemiyorum diye çığlık çığlığaTablo olan alıntıları aşağı kaydıramıyorum kızlar
G gunesli gunler ellerine sağlık canım![]()
Dereceye girenleri tebrik ediyorum![]()
Ben saldım sporu geceleri iyice zorlaştı bizim bu hafta daha rahat geçer inşallah.
@wendy tebrik ederim güzel eksi haftaya bekliyorum o zaman 1 kilo![]()
ada81 sağlık olsun canım nasıl kızın ateşi düştü mü?
Uygulama var ben ordan yazıyorum laptop acmak zor bebeklerleAy telefonda yazmak çok zor yaa siz nasıl hep telefondan yazıyorsunuz
Kusura bakmayın,Elifcig93 gelmeyecek galiba listemizi paylaşıyorum.
Allah sıfa versın kac keredır yazacagım yazamadımSağol canım çok şükür daha iyi ateşi düştü.. iğneden geldik şimdi ayy seruma damar yoluna kan almalarına hiç sesi çıkmıyor kuzu kuzu yatıyor.. ama iğnede ortalığı ortayı yıkıyor cadının.. tamam iğne daha ağır ama istemiyorum diye çığlık çığlığa![]()
Allah sıfa versın. Benım de bı ara sureklı basım donuyordu vertıgo mu oluyor o. Sebeplerı neKusura bakmayın,
ancak geldim.
kilom sabit.
Vertigo oldum. Dün akşama doğru başladı ve ancak kendime gelebildim. şu an çok dönme kalmadı ama sersemlik var.
İlk defa bu kadar şiddetli bir atak oldu.Kusura bakmayın kafamı bile kaldıramıyordum.