• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Sabah 10
1 yeşil elma
Yeşil çay

Akşam15.00
3 kaşık kereviz salatası
3 kaşık kurumuş kabak salatası
1 minik dilim börek
2 kaşık kısır

Ara20.30
Yoğurt kürü
Kiraz saplı çay

Spor
40 dk eliptik 》》 160 puan
60 mekik》 10 puan
Toplam》》 170 puan
G gunesli gunler
Afiyet olsun canım sporunda guzel

Tablo olan alıntıları aşağı kaydıramıyorum kızlar
G gunesli gunler ellerine sağlık canım :36:
Dereceye girenleri tebrik ediyorum:36:
Ben saldım sporu geceleri iyice zorlaştı bizim bu hafta daha rahat geçer inşallah.
@wendy tebrik ederim güzel eksi haftaya bekliyorum o zaman 1 kilo :rapci:
ada81 ada81 sağlık olsun canım nasıl kızın ateşi düştü mü?
Sağol canım çok şükür daha iyi ateşi düştü.. iğneden geldik şimdi ayy seruma damar yoluna kan almalarına hiç sesi çıkmıyor kuzu kuzu yatıyor.. ama iğnede ortalığı yıkıyor cadının.. tamam iğne daha ağır ama istemiyorum diye çığlık çığlığa 🤔🤔🤔

Elifcig93 Elifcig93 gelmeyecek galiba listemizi paylaşıyorum.
Kusura bakmayın,
ancak geldim.
kilom sabit.
Vertigo oldum. Dün akşama doğru başladı ve ancak kendime gelebildim. şu an çok dönme kalmadı ama sersemlik var.
İlk defa bu kadar şiddetli bir atak oldu.Kusura bakmayın kafamı bile kaldıramıyordum.

Sağol canım çok şükür daha iyi ateşi düştü.. iğneden geldik şimdi ayy seruma damar yoluna kan almalarına hiç sesi çıkmıyor kuzu kuzu yatıyor.. ama iğnede ortalığı ortayı yıkıyor cadının.. tamam iğne daha ağır ama istemiyorum diye çığlık çığlığa 🤔🤔🤔
Allah sıfa versın kac keredır yazacagım yazamadım 😔😔

Kusura bakmayın,
ancak geldim.
kilom sabit.
Vertigo oldum. Dün akşama doğru başladı ve ancak kendime gelebildim. şu an çok dönme kalmadı ama sersemlik var.
İlk defa bu kadar şiddetli bir atak oldu.Kusura bakmayın kafamı bile kaldıramıyordum.
Allah sıfa versın. Benım de bı ara sureklı basım donuyordu vertıgo mu oluyor o. Sebeplerı ne

Back
X