39 kalori imiş minnicik şey yaa :))
iftar menüm:
1 tabak haşlanmış fasülye
3 kaşık yoğurt
2 litre su
Saat 23 te de bir adet yeşil elma yedim.
Kızlar menülerinize baktım çok güzel bence, böyle devam.
yörükoğlunun tuzsuz lor peyniri oluyor onu bir deneBen loru pek sevmezdim ama tadı güzel geldi bana.
Bugun spor yok mu kuzucuk :))[/QUOTE
unutmuşum 1 saat yürüyüş yaptım.
Bende loru sevmiyorum ama bi bakiiimm..
Yaaa 10 gune kadar 3 kilo verebilir miyimmm?? Yarin leslie ye iyice asilayim...
Sendeki azimle verirsin benceBen bir haftada manyak gibi spor yapıp az yemekle 5,5 kilo verdiğimi bilirim ama insan geri alıyor ne kadar sağlıklı birşekilde verirsen o kadar iyi.
Ben burdayım tatlım, anlat bakalım dinlyorum seni..Ufff yaaa sizde erkenden gidiyonuz bende sıkılıyorum((
Aynı şeyi bende istiyorum yaa, ama böyle sadece tartıda azalmasın kilo, geçen sene alıp bu sene giyemediklerimi giyebileyim, yani öyle birşey istiyorum, anlıyor musun beni :))
Anlamaz miyim gardrobum icine giremedigim bir suru giysi ile dolu....
ya bu sirkeli su gercekten ne işe yariyo biliyor musun? Herkes iciyo...
Benim ablam sabah aç karnına sirkeli su içerek (ılık su) zayıfladığını söyleyip dururdu hep, gerçi pekte kilolu değildi.. Bunun üzerine biraz araştırdım, çok fazla insan var bu yöntemle zayıfladığını söyleyen, ama uzmanlar da çok etkili bişey olmadığını söylüyor..
Ben 3-4 gün denedim ama unutuyorum, yapalım mı bundan sonra ne dersin??
Yarından itibaren baslayalim bence. ..bakalim cumaya etkisini gorecez mi :)) hem saglik icin de faydaliymis...
unutmuyoruz yarin sabahtan iciyoruz :))) denemekten ne kaybederiz ki :)))
Doğru söylüyorsun, hadi bakalım, görelim neler olacak??
Yaa ben yürümek, koşmak, bisiklete binmek gibi kardiyo egzersizlerde hiç yorulmuyorum, çok da zevk alarak yapıyorum ama iş sıkılaştırmaya gelince çok sıkılıyorum, yani ne bileyim sürekli bacağını kaldır indir, yok popo hoplat falan bunları yapmayı sevmiyorum, ama kilolar gittikçede daha çok ihtiyaç oluyor bunları, önerebileceğiniz birşey var mı??
Yaa ama hicbisey yememissin...kuzuuuuuuu takatsiz kalacan bi de bebelerin peşinden kosuyorsun....olmaz boyle yememezlik kiziyorum sana :))
Kızlar selam,
Menüm:
Sabah:
Haşlanmış yumurta
Peynir
Süt
Öğle:
Kavurma et
Yoğurt
Akşam:
Light ton balığı
Su: en az 3 litre
Spor: 1.5 saat yürüyüş
100 ip atlama
100 mekik
aynı durumla bende karşılaşmak istiyorum bütün kıyafetlerim belimden düşsün istiyorum :)
ara öğünüm
4 kayısı kurusu
1 bardak süt
sahur
1 yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
domates+salatalık+havuç+maydonoz=yağsız
1 dilim kepek ekmeği
meyve+1 bardak süt
Ya bu üçgen peynirler kac kalori ki???
Benim ablam sabah aç karnına sirkeli su içerek (ılık su) zayıfladığını söyleyip dururdu hep, gerçi pekte kilolu değildi.. Bunun üzerine biraz araştırdım, çok fazla insan var bu yöntemle zayıfladığını söyleyen, ama uzmanlar da çok etkili bişey olmadığını söylüyor..
Ben 3-4 gün denedim ama unutuyorum, yapalım mı bundan sonra ne dersin??
Yarından itibaren baslayalim bence. ..bakalim cumaya etkisini gorecez mi :)) hem saglik icin de faydaliymis...
unutmuyoruz yarin sabahtan iciyoruz :))) denemekten ne kaybederiz ki :)))
Valla herkes sikilasmak icin jilians yapiyo...ben biraz daha kilo vereyim de jiliansa baslicam... 3 level var ve her level 10 gun yapiliyo....
canım ıstemıyokı kuzu ya gecendede bahsetmıstım ya yemem dedımmı yemıyom ben ıste acıkmıyorumkı
mahırcım yaz kuzummm hıkayenı
kızlar harıkasınız kaptan 3 gundur bosladı affedın ama bebekelrde bu dıs olayı cok beter o huysuzlugu bı gorsenız halıme acırsınız.kucagıdman ınmıyor hop hop hop bı oyana bı buyana evde tanıtımını yapmadıgım nesne kalmadı hatta halının uzerındekı sc kılına kadar amann yarabbı yenı uyudu bende uyuyacam hemen
papyon mahır ece cırkın benbırtaneyım degısımgunlugum sızı sevıyorummm sayenızde takım akıyor banada dua edı bıtsın su dus olayı huysuzluk
benim sahur menüsü yalan oldu gece kalkamadım. aç aç bugün oruç tutuyorum
dalin26 canım bende seni seviyorum (kızlar sizleride seviyorummm :)) allah yardımcın olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?