Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

vayy ben geldım herkes cıl yawrusu gıbı dagıldı bende gıdıyom ıste hıh

dısarı cıkıcam son kez ınsallah ayakalrıma kara sualr ındı bugun 5 kılo vermısımdır herhal

gorusurukkkkkk

Yaaa nereye gidiyon daha karpuz kesecedikkkk :)))

(Igrenc bi replik ama kizim bu reklama bayılıyo :))) )

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaptancan, ben önümüzdeki cumartesi tatile çıkıyorum, 2 hafta yokum. İlk önce devam ederim diye düşünmüştüm ama tatildeyken her gün buraya girmek, menü yazmak, kilo bildirmek zor olacak. Yani izin istiyorum.

Ama tabi ben diyetime sporuma devam edeceğim, belki de gelip direk mezun olurum :))

Bu cuma kilo bildirimi yapacağım. Sonraki 2 hafta izne ayrılıyorum. Bilginize.

Arada ugra ama ozletme kendini kaptan yardımcım :))

Bence de çok gibi yaaa :26: mesela o ekmeği yemeseydin keşke, yada yemeeee ara öğün tam bir facia..süt, meyve ve beyaz leblebi..bari sadece meyve yada süt olsun tatlımm..

benim menüm şöyle

iftar: 1 kase tarhana çorbası
2-3 parça ızgara hellim peyniri
çok minnak ekmek
salata
yarım porsiyon sütlü tatlı (kazandibi)

suu çooookkk kocaman 5 bardakk

sahura daha ne yiyeceğimi düşünmedim belkide yedikten sonra yazarım..iftar menüm hazır şu anda ve iftarı bekliyoruz..hepinizin oruçlarını rabbim kabul etsinn

canım tekrar söylüyorum ben kendi bildiğime göre birşey yapmıyorum bunları diyetisyenim bana uygulatıyor. mesela bende asla sütlü atlı tatlı olan birşey , şeker olan birşey yemiyorum. gerçekten çok bana görede ben bu kadar şeyi yiyip üstüne kilo verebiliyorsam bir bildiği vardır bence :)

Diyetisyenin verdigi liste ile git bakalim tatlim... ne kadar vereceksin...

mesela ara öğün leblebi sut bir aradaysa ilerrleyen zamanlarda sadece sütü içip leblebi yi es gecebilirsin...

Diyetisyenin verdigi liste ile git bakalim tatlim... ne kadar vereceksin...

mesela ara öğün leblebi sut bir aradaysa ilerrleyen zamanlarda sadece sütü içip leblebi yi es gecebilirsin...
cuma günü yeni diyete başlıcam sanırım bakıcaz :)
bak diyette defterinde şöyle yazıyor
süt 3
et 4
ekmek ve ekmek yerine geçen 9
sebze 2
meyve 4
bal-reçel -
şeker -
yağ 4

benim diyetim böyle gidecek doktor böyle belirliyor yazılandan daha az yiyorum normalde zaten yediklerimin kalorileri çok az o yüzden böyle. aşırı kalorili şeyler yemiyorum. aslında bana kalırsa fazla şeyler bunlar. gerçekten ama gerçekten bana kalsa bu yediklerimin bir çoğunu yemem. unları uygulamayacaksamda diyetisyene gitmenin mantığı yok :)

O numaralandirmayi anlamadim tatlim...

Neden cok mu çalıştırıyor??

Bi de hangisini iciyorsun sen?

lipton form plus kullanıyorum canım. sindirim sistemini tembelleştiriyor sinameke otu o yüzden çok zararlı sürekli kullanımdan kaçınmak gerek. bende 6 gün kullandım 4 gün ara vericem. o kadar çok işe yaramadı gibi ama lavoboya çıkmamı sağladı :)

Muhim olan beni lavaboya cikarsin 5 gunluk izdirap bitsin :)))) zaten surekli kullanmam ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…