Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Öncelikle dalin cim çok geçmiş olsun, ihmale gelmez bir doktora görün ilk fırsatta...

Ne geveze çıktınız siz ya bi akşam uğrayamadım, oku oku bitiremedim yazılanları :))

Ben bu cuma memlekete gideceğim, bu sebepten bugün çıkıp alışveriş yapmam lazım, gün içinde aktif olmam çok zor ama söz akşam mutlaka burda olacağım.

Sevgili kaptanımdan ve çok değerli takım arkadaşlarımdan beni bu haftasonuluk hoş görmelerini rica ediyorum

Bu arada takımın 2. Liğini ve mahircanın 1. Liğini canı gönülden tebrik ediyorum, her haftamız böyle olsun inşallah :)))

Hepinizi çok seviyorummm leynnn..

Teşekkürler papyon hepimiz birinciyiz

kızlar merhaba :))
bugün herkes tatil modunda galiba :)
öncelikle dalincim cok geçmiş olsun canım, kötü düşünme ama sağlığını da asla ihmal etme. bize güzel haberlerini ver hemen

bu arada ben bugün evdeydim ama tüm gün sporla çalışma arası çevrimdışı bir haldeydim :) şimdi fırsat bulduğum gibi koştum.
ayrıca hiç kaçamaksız gidiyorum maşallah :)

gelelim bugünün menüsüne :)

sabah -bitki çayım ve ılık sirkeli suyum
- 1 salatalık
-1 dilim ince kepek ekmek
-1 şekersiz çay
-3 zeytin
-1 porsiyon peynir

öğle - 1 kase çorba
- 1 salatalık
- 1 küçük kase yoğurt

ara - 2 nektari
- 1 bardak light süt
-bir tane 30gr. grissini küçük paketi (unonun tavsiye ediyorum kızlar ara atıştırmalık olarak ideal ve kalorisi düşük, sağlıklı)

aksam - 1 bardak ayran
- bir kase kaşık salata( bol limonlu:)
- mantar soslu antrikot ( 1 parça)
- yarım ince dilim kepek ekmek

şimdi de bitki çayımı içmek üzereyimmm....

spor : 20 dk eliptik bisiklet (hızlı tempo)
15 dk koşu bandı
su : 2 lt civarı
bitki çayı : 2 bardak

bugün böyleydi kızlar. ilaç kullandığım için orucun güzelliğinden uzağım. o yüzden menüler böyle uzun. allah bana da gelecek sene kısmet eder insallah

kızlar bu arada diyetisyenimden aldığım tavsiyelerimle beslenme düzenimde yaşam boyu değiştirdiklerim:

- sofraya 1 bardak su ile oturuyorum ve yemek yerken yudum yudum içiyorum ( iştah konusunda inanılmaz fark yaratıyor ve doyduğunuzu daha cabuk hissetmenizi sağlıyor)

- gece yatarken 1 bardak su içiyorum
-sabah kalktığımda bitki çayımı demliyorum
-aksam 18-18.30dan sonra bir daha hiçbirsey yemiyorum. yalnızca bitki çayı ya da sekersiz cay olabilir
- kahveyi azalttım.
-sporu alışkanlık haline getirdim.
-asitli içecek kesinlikle içmiyorum.
- EN ÖNEMLİSİ kendime hiçbir yiyeceği yasaklamıyorum! onun yerine yer değiştirme taktiğim var. örneğin, öğle yemeğinde birkaç dilim pizza yedim ya da yemek zorunda kaldım. kendimi mahrum etmiyorum onun yerine aksam öğünümden ve ertesi günden tahıl grubunu yani ekmek, makarna, pilavu kesiyorum. sporumu biraz daha fazla yapıyorum.
böylelikle başkaları birseyler yerken ben ağzımın suyu akarak bakmyorum. kimseye diyetteyim açıklaması yapmak zorunda kalmıyorum :)

umarım size faydası dokunur bunların kızlar :)

Çok sağlıklı ve güzel bir menü :))

Bitki Çayı ne iciyorsun canim..bagursak calustiracak birseylere ihtiyacim var...

Ya kimisi de suyu yemekle icmeyin diyo...sna guzel oneriler...

yalnuz o iki dilim pizza beni bozar. .malum tavanin dibini gormem lazim onun icin de hic agzima surmemem lazim :))

canım mesajının üzerinden cok geçmiş ama. bak azıcık kaldı iftaraaa, allah kabul etsin :)

Saol tatlım. .cok sukur suyumu ictim kendime geldim....

kızlarrr tam iftar saati diye sanırım. bekliyorum ama kimse yok ortalarda :)
öpüyorum sizi daha sonra tekrar girmeye calısacagım.

Aksama gelll ven burdayim )

kızlar benı bugun ıdare edın boynum tutuk halsızım bıde bebek bugun ayrı bı huysuzdu bugunluk kaptanı ıdare edın canlar.optum hepınızı

Gecmis olsun kaptan. ..kendine dikkat et..

:)))) iki yumurtali Menemen de kac domates vardi seker :)))

Ben yumurtayı yiyemiyorum yaa (

1 domates/3 biber/keki/acı biber/2 yumurta ile yaptım hatta yağsız yaptım domatesin suyu yetti

ya et yedikten sonra yumurta yemesen ne olur et ye daha iyi hem.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…