Çok sağlıklı ve güzel bir menü :))
Bitki Çayı ne iciyorsun canim..bagursak calustiracak birseylere ihtiyacim var...
Ya kimisi de suyu yemekle icmeyin diyo...sna guzel oneriler...
yalnuz o iki dilim pizza beni bozar. .malum tavanin dibini gormem lazim onun icin de hic agzima surmemem lazim :))
Saol tatlım. .cok sukur suyumu ictim kendime geldim....
Aksama gelll ven burdayim)
Gecmis olsun kaptan. ..kendine dikkat et..
canım benim cokkkk büyük bağırsak problemim var. bana yarayan tek çay 7 otlu bitki çayı. sinemaki kekik biberiye mate falan var içinde. 1 lt demliyorum. gün içinde içiyorum. ama acil durumlarda onun hazır paketi çıkmış onu da kullanabiliyorum. gerçeği ile aynı etkiye sahip olmadığı kesin
KİLO VERİRKEN DOĞRU BİLDİĞİMİZ YANLIŞLAR - Dyt.Hatice KARSLIOĞLU
benim hoşuma gitti yazı paylaşayım dedim :d
iftar menüm
1 tabak yeşil mercimek yemeği
1 kase cacık
1 lt su
spor
30 squat/20 pointe/8 dakikalık videommm az sonrada yürüyüş yapacağım ...
cirkin sinameki li çay iç o bağırsaklar nasıl çalışıyor gör. Benim annem bana aldı bir hafta içirttirdi yeni bir çay aldım diye bilmiyorduk sinamekinin bu etkisini annem komşularından sonradan öğrenmiş böyle bir etkisi oldğunu allahım o bir haftayı sizelere anlatamam tüm sistemim altüst olmuştuuu ayıptır söylemesi.
Yaa ben ne bahtsız bir tombulum :))
Benim girebildiğim saatlerde kimseler olmuyor burda
Selam kızlar ben geldimmm :))
Çoook yorgunum, bütün gün çarşı pazar gezdim durdum, ama naptım eve girer girmez hemen menümü yazmaya geldim.
Sabah:
Yumurta
Domates
Salatalık
Peynir(hepsi kıvamında, abartmadan yani :))
Öğle:
Barbekü kanat (dışarda olduğum için daha iyisini bulamadım)
Akşam:
Pirzola et (ızgara, az yağlı)
Bir de itiraf etmeliyimki; yorgunluk kahvesi içeyim dedim, kahvenin yanında gelen küçük çikolatayı hüplettim :))
Cezam neyse razıyım :))
Menu gayet guzel... bi lokma çikolata kacamak sayilmaz... hem kaptis de yok yiyin yiyebildiginiz kadar :)) ceza yokkk :)) bendensiniz :))
Süperr :)) çirkn keşke sen kaptanımız olsaydın
yarin alayim aktardan.. nasil demlicem onu peki :))
Annem poşet çay halinde almış. Ya içeceksen dikkat et ben cidden tuvaletten çıkamamıştım
yarin alayim aktardan.. nasil demlicem onu peki :))
Annem poşet çay halinde almış. Ya içeceksen dikkat et ben cidden tuvaletten çıkamamıştım
Mecburum :))))) sinameki poset cay.. oyle sorayim aktara...
bugün asansör bozuktu 10 katta oturuyoruz gaza geldim 3 kez inip çıktım bacaklarımı hissetmiyorum
Mecburum :))))) sinameki poset cay.. oyle sorayim aktara...
ya bu bağırsak sorunu doğum sonrası mı oldu sende kadınlarda doğum sonrası çok sık görülen bir sorunmuş.
ya bu bağırsak sorunu doğum sonrası mı oldu sende kadınlarda doğum sonrası çok sık görülen bir sorunmuş.
:)))) bu enerji....hayranim!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?