Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

canım benim cokkkk büyük bağırsak problemim var. bana yarayan tek çay 7 otlu bitki çayı. sinemaki kekik biberiye mate falan var içinde. 1 lt demliyorum. gün içinde içiyorum. ama acil durumlarda onun hazır paketi çıkmış onu da kullanabiliyorum. gerçeği ile aynı etkiye sahip olmadığı kesin

Yarini da bekleyim yine olmazsa laksatif icicem artik..Çünkü cok rahatsizlik verdi. .uzun zamandir ilkk kez boyle oldum...

Selam kızlar ben geldimmm :))

Çoook yorgunum, bütün gün çarşı pazar gezdim durdum, ama naptım eve girer girmez hemen menümü yazmaya geldim.

Sabah:
Yumurta
Domates
Salatalık
Peynir(hepsi kıvamında, abartmadan yani :))

Öğle:
Barbekü kanat (dışarda olduğum için daha iyisini bulamadım)

Akşam:
Pirzola et (ızgara, az yağlı)

Bir de itiraf etmeliyimki; yorgunluk kahvesi içeyim dedim, kahvenin yanında gelen küçük çikolatayı hüplettim :))

Cezam neyse razıyım :))

cirkin sinameki li çay iç o bağırsaklar nasıl çalışıyor gör. Benim annem bana aldı bir hafta içirttirdi yeni bir çay aldım diye bilmiyorduk sinamekinin bu etkisini annem komşularından sonradan öğrenmiş böyle bir etkisi oldğunu allahım o bir haftayı sizelere anlatamam tüm sistemim altüst olmuştuuu ayıptır söylemesi.

yarin alayim aktardan.. nasil demlicem onu peki :))

Yaa ben ne bahtsız bir tombulum :))

Benim girebildiğim saatlerde kimseler olmuyor burda

Ben burdayimmmmmm :))

Menu gayet guzel... bi lokma çikolata kacamak sayilmaz... hem kaptis de yok yiyin yiyebildiginiz kadar :)) ceza yokkk :)) bendensiniz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…