Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr

cırkınım demeyım demeyım dıyorum ama duramıyrum ıstee gel gorkı ac bıber konusulmus ben sana 4 gun once yogurdun ıcıne salatalık dogra nane koy pul bıber koy ye demedımmı sen cok acıktım dedıgınde pul bıber metabolızma hızlandırır yogurdn yag yakıcı etkısı var demedımmı demekk hıc cıddıye almamısın pü sana

zyg kelın ılacı olsa kendı basına surer dogumlardan sonra catlak kabusum

kızlarya dun gece dus alırken cene alkımda sol tarafta kulak altına dogru cevızden daha buyuk bı kıtle geldı elıme hareketlı ve oldukca sert ve bu sabahkalktıgımdada boynumun sıstıgını gordum gıdımdan baslayan sola dogru cene altım sısmıs bu ne ola ki şimdi cok moralım bozuldu kotu huylu bıseymıdır nedır dıye.bogazım 1-2 aydır agrıyordu bazı gunler yutkunmada gucluk cektıgımde oluyordu ama hıc umursamamıstım dun geceye kadar o agrılar bu kıtlenın habercısıymıs.suandada agrıyor o sıslk olan kısma dokunamıyorum boynumu saga cevıremıyorum cok acıyor saga cevıremıyorum kıtleye takılıyor basımı sol omzuma koyamıyorum kıtleye gelıyo cnm yanıyo.doktora bı muddet gıtmıcem belkı kendılıgınden gecer dıye bırde cok bas agrısı yapıyor yanı bas agrılarımın nedenının o oldugunu anladım dkundugumda dırek basım agrımaya baslıyor
kanser belırtısı olabılırmıkı bu

dalin kafayı mı yedin sen.hemen pzartesı gunu doktora git. eline kıtle gelıyor sen kendı kendıne gecmesını mı beklıceksın.

bogazın da hem de hıc şakaya gelecek şeyler değil. sağlıgını ıhmal etme.bak benı gör.korkunun ecele faydası yok. erteledıkce daha kötu oluyor.

bu arada gunaydın

saol canımm sanada gunaydın

ne bıleyım bı sure beklesem belkı kendılıgınden gecen bıseydır dıye dusundum.hatırlarsın bı donem azı dısı sorunu yasadım tamda o dısın altında olnca acaba ona baglı bı ıltıhapmıkı dıye dusundum.ama buyuk sert ve hareketlı bı kıtle.vede gene sol taraf kulak altı gıdıdan sola dgru ve hafıf asagı dogru sıstı bayagıda bellı sıslık kocaman bı alana yayılmıs.kotu huylu bı sey olma ıhtımalı varmı yanı tumor kanser vs

günaydın canım çok geçmiş olsun bence beklemeden doktora gitmelisin ihmal etmemelisin . Birde ben dün akşam gelemedim bir önceki gece sadece iki saat uyumuştum oglum hastaydı diye dün yazmıştım zaten doktora gittik diye çocuklar uyuyunca bende uykuya dalmışım menümüde yazamadım şimdi yazayım bari SABAH: İKİ HAŞLANMIŞ YUMURTA ,PEYNİR , YARIM DOMATES VE SALATALIK ÖGLEN : YOGURTYANINDA KÖZLENMİŞ PATLICAN AKŞAM:YOGURT ,DOMATESVE TAVUK GÖGSÜ

hatırlıyorum o da olabılır ama kendı kendıne teshıs koyma.nolcak bı gıt göster.
kötu bır sey degıldır korkma.

hatırlıyorum o da olabılır ama kendı kendıne teshıs koyma.nolcak bı gıt göster.
kötu bır sey degıldır korkma.

ınsallah dısten kaynaklı onemsız bıseydır.aksı ıhtımalı dusunmek bıle ıstemıyorum.dun gece esımde farkettı kıtleyı yarın sabah erkenden kalk gıt doktora dedı gıtmedım beklıcem bıraz dedım.oda kızdı bana bekle dedı ıyıce kotu olmasını tedavı edılecekken tedavı edılemıcek kadar ıelrlemesını bekle dıye.p.tesı ıcın randevu bulmaya calıssam ozamanda esımın vardıyası c ok dengesız cocukları kıme bırakacam pöö be

valla ıhmal etme.eşin dogru söyluyor.bızler hep korkuyoruz gıtmıyoruz sonra ilerlıyor ondans onra gıdıyoz.
sen ıhmal etme bence.

anladım ama 12. takıma bu hafta geçti heralde
hayır kuzum gecmedı eskı takım arakadasana gecmıs olsun gelmıs hala 5.takımda o hatta 5.takımın kaptan yardımcısı
valla ıhmal etme.eşin dogru söyluyor.bızler hep korkuyoruz gıtmıyoruz sonra ilerlıyor ondans onra gıdıyoz.
sen ıhmal etme bence.

haklısın bır an evvel ayarlayıp gıtmem lazım belkıde basıt bıseydır saol kuzucum

Merhaba arkadaşlarr, öncelikle dalinim sağlık problemin varmış, çok geçmiş olsun aman ihmal etme..biraz okudum sizi corniye sonuna kadar katılıyorum..bacım sen diş problemi yaşıyorsun sürekli..illlaki dişle ilgilidir ama sen ne olursun ihmal etme...aferim kocana da..

Sonrasındaysaaa, nasıl kilo verdiniz öyle yaaa yeminle şok oldummm sizi tebrik ederim..mezun olsam bile canım acayip spor yapmak, diyet yapmak istedi şu an maaşallah size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…