- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
Super yaaaa, tabletten actim ama okuduklarima sok oldum bir o kadarda mutlu oldum..haftaya korkun benden hepiniz bu hafta magdurum birazcik yinede eksim var tabisi
pekii onumuz haftada gelır elbet :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Super yaaaa, tabletten actim ama okuduklarima sok oldum bir o kadarda mutlu oldum..haftaya korkun benden hepiniz bu hafta magdurum birazcik yinede eksim var tabisi
kızlar meyvelerdekı seker sofra sekerının ham halı yemeyın ulenn yemeyınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ablacım meyve yemeyin demek ne kadar doğru?? Bir gün gelecek o sert diyeti bırakacaksın ve tekrar yemeye başlayacaksın buda sana fazlaca kilo olarak dönecek. Bence diyet uygularken şok diyetler değilde hayat boyu yeme alışkanlığımızı değiştirip düzeltmek en güzeli.
Birşeyleri bastırmaya çalışırsak o şeyler bizi daha çok çeker . Metabolizmamızın o karbonhidrata da ihtiyacı var. Sadece doğru meyveyi makul bir miktarda yemek lazım.
Nihayet bi kişi davet ettim takıma ohh be :))) gece gece ava cikmisim :))
kuzumsun yaa
günaydın kızlar,
başlangıç kilo: 61.8
şimdiki kilo: 59.6
verilen kilo: 2.2
yüzde : 3.56
papyon 61.8/59.6/2.2/%3.56
Herkese günaydın kızlar tartıldım hemen bildirim yapayım regly oldugum hslde GEÇEN HAFTAKİ KİLOM: 71.200 BU HAFTAKİ KİLOM :68.500 ARADAKİ FARK: 2.700 kg yorum sizlerin
günaydın kızlar,
başlangıç kilo: 61.8
şimdiki kilo: 59.6
verilen kilo: 2.2
yüzde : 3.56
papyon 61.8/59.6/2.2/%3.56
gecen hafta 71.2
bu hafta 68.5
gıden 2,7
yuzde 3,79
sen bu hafta bıreyselde 1.lıgı kaptın gıbıme geliyyy