• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Akşam menümü yazmayı unuttum:
2 kase sütlü kabak çorbası (ben sevdim ama herkes sever mi orası büyük bir muamma :52:
1 maden suyu
1 litre su

Spor olarak 30 dkk yürüyüş. Haftaya sporu arttırmayı düşünüyorum bunu yapmazsam bana ceza verin yoksa popomu kaldıracağım yok :(

kızlar meyvelerdekı seker sofra sekerının ham halı yemeyın ulenn yemeyınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Ablacım meyve yemeyin demek ne kadar doğru?? Bir gün gelecek o sert diyeti bırakacaksın ve tekrar yemeye başlayacaksın buda sana fazlaca kilo olarak dönecek. Bence diyet uygularken şok diyetler değilde hayat boyu yeme alışkanlığımızı değiştirip düzeltmek en güzeli.
Birşeyleri bastırmaya çalışırsak o şeyler bizi daha çok çeker . Metabolizmamızın o karbonhidrata da ihtiyacı var. Sadece doğru meyveyi makul bir miktarda yemek lazım.

Ablacım meyve yemeyin demek ne kadar doğru?? Bir gün gelecek o sert diyeti bırakacaksın ve tekrar yemeye başlayacaksın buda sana fazlaca kilo olarak dönecek. Bence diyet uygularken şok diyetler değilde hayat boyu yeme alışkanlığımızı değiştirip düzeltmek en güzeli.
Birşeyleri bastırmaya çalışırsak o şeyler bizi daha çok çeker . Metabolizmamızın o karbonhidrata da ihtiyacı var. Sadece doğru meyveyi makul bir miktarda yemek lazım.

sekerım hıc yememek deıl bahsettıgım haftada bır gun yesın 1 kaç meyve hergun yemek ne kadar dgru sofra sekerının ham halıdır meyve sekerı ve kalorısı yukektır yaga donusur.dyet suresınde azaltmak sarttır dıyetısyenelr bıle haftada 1 gun yıyın der

dalin26 (76,7 / 75,9 / 0,80 / % 1,04 ) hedef kilosu değişti yeni hedef 60,00 kg

çirkinördekyavrusu (71,5/ 69,4 / 2,10 / % 2,93 ) yeni üye hedef 60,0 kg

papyon (61,8/ 59,6 / 2,20 / % 3,56 )yeni üye hedef 52,0 kg

zaygomatic (55,5/ 54,7 / 0,80 / % 1,44 )yeni üye hedef 52,0 kg

prenses_ece (70,8/ / / % )yeni üye hedef 63,0 kg

mahir (71,2/ 68,5 /2,70 / %3,79 )yeni üye hedef 58,0 kg

değişimgünlüğü (65,0/ / / % )yeni üye hedef 52,0 kg deneme süresinde

12,TAKIM ORTALAMASI %

Son düzenleme:
Herkese günaydın kızlar tartıldım hemen bildirim yapayım regly oldugum hslde GEÇEN HAFTAKİ KİLOM: 71.200 BU HAFTAKİ KİLOM :68.500 ARADAKİ FARK: 2.700 kg yorum sizlerin

gecen hafta 71.2
bu hafta 68.5
gıden 2,7
yuzde 3,79

:46::46::46::46: sen bu hafta bıreyselde 1.lıgı kaptın gıbıme geliyyy

Son düzenleme:
Bu arada ben saglikli beslenmeyi umarim tum hayatim boyunca olmak uzere su ayca kayankn sayarak zayifla kitabinda da oldugu gibi yapiyprum.kendi diyetisyenimin onerdigi program ile ayni. Kitabi okumanizi tavsiye ederim. Diyet listesi falan yok. Sadece sayiyorsunuz. Ama kalori degil tabii ki :) ornegin gun icinde 4 tahil grubu 2 et grubu 3 sut grubu 2 meyve grubu gibi.. bu limit de kilomuza gore degisiyor. ben cok memnunum. Aklinizda bulunsun derim :) birkac aylik bir diyet degil kiloyu kprumak icin de omur boyu saglikli beslenmek icin de birebir

Back