• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

tatlım neden bukadar spor yapıosunkı.dedıgın gıbı kas yıgını olaan.kas bı bayana yakısmıyo ya erkek gıbı duruyo zarıflık kayboluyo.su haltercı kadınlar varya kadın dıyemıyorum garıp bı vucutları var .cok spora yuklenme derım

Toplu taşıma araçlarından pek haz etmiyorum. Hergün işim çıkıyor yürüyerek gidiyorum bende hem spor oluyor... Ama birkaç gündür antalya havası baya zorlamaya başladı birden bastırdı ya :( Kastan zarar gelmez yağ gitsinde. O kadar kaslanmam zaten .

Evet ya cok heyecanli..her takimin birincisi nerede ilsn ediliyor kaptan??

bız sımdı kaptalnalr olarak payalsım alanına bıldırım apıoruz sonra her hafta bır takım sonuc lıstelerını hazırlıyor bızım sıramızda eylulun son cuması cuma gunu ıldırımelr bıtınce en gec cumartesı 12 ye kadar sıra hangı takımdays ao takımın kaptanı sonuc lıstelerını hazılar oda sole olur 12 takım var hangı takım kacıncı oldu.ılk 3 dereceye gıren 3 takım ve bıreyselde ılk 3 e gıren uyeler seklınde.

bız sımdı kaptalnalr olarak payalsım alanına bıldırım apıoruz sonra her hafta bır takım sonuc lıstelerını hazırlıyor bızım sıramızda eylulun son cuması cuma gunu ıldırımelr bıtınce en gec cumartesı 12 ye kadar sıra hangı takımdays ao takımın kaptanı sonuc lıstelerını hazılar oda sole olur 12 takım var hangı takım kacıncı oldu.ılk 3 dereceye gıren 3 takım ve bıreyselde ılk 3 e gıren uyeler seklınde.

Anladım senin isin yoğun ve zor...neyse bizde bol bol kilo verelim de emeğinin karşılığını al di mi ama :)))

Menumu yazayım hemen ben

sabah kahvaltı yapmadim canim birşey istemedi ilerleyen saatlerde iki grisini ve bi parça beyaz peynir salatalık yedim

aksam ise
yarim kase çorba
4 köfte
salata yedim

su sanırım 3 lt oldu. Ayrıca metabolizma hızlandırıcı çay içtim... bir soda içtim..

sıvı alımına devam....

aksamustu bir saat yürüyüş yaptim...150 mekik cekicem yatana kadar da...

Perşembe oruca başlarım inşallah...:))

Son düzenleyen: Moderatör:
iftar menüsü:
bir tabak nohut yemeği
1 bardak şalgam suyu
2 kaşık yoğurt
2 litre su

Anladım senin isin yoğun ve zor...neyse bizde bol bol kilo verelim de emeğinin karşılığını al di mi ama :)))

Menumu yazayım hemen ben

sabah kahvaltı yapmadim canim birşey istemedi ilerleyen saatlerde iki grisini ve bi parça beyaz peynir salatalık yedim

aksam ise
yarim kase çorba
4 köfte
salata yedim

su sanırım 3 lt oldu. Ayrıca metabolizma hızlandırıcı çay içtim... bir soda içtim..

sıvı alımına devam....

aksamustu bir saat yürüyüş yaptim...150 mekik cekicem yatana kadar da...

Perşembe oruca başlarım inşallah...:))

menuelrınız gzuel kızlar bole gıdersenız 1 aya mezunsunuz hpınız :46::46::46::46::46:

cırkıncım aynen ole sekerım ısım cok zor sızlerde bana bole ufak tefek seylerle destek olabılırsınız.devamlı karar defterını oku menulerı paylasımları takıp et lıste hazırla vs vs vs vs zor yanı

ama kılolarımızı verırsek ohh degdı dıcem

persembe gunu bıldırım yapacagımıza gore yarın son gun bak son eforlarınızı sarfedın
oruc tutaanlar herhangı bı saatte bıldırım yapabılır tutmayanlarda sabah kalktıkalrında tartılsınalr acken

Ben persembe iftar oncesi yazıcam :)) ya bi de diğer takımlara bi göz attim da onlarin sistemi daha ilginç gibi...+400 desin yok bu hafta 300 gr..bişey anlamadim...:)))))

Ben persembe iftar oncesi yazıcam :)) ya bi de diğer takımlara bi göz attim da onlarin sistemi daha ilginç gibi...+400 desin yok bu hafta 300 gr..bişey anlamadim...:)))))

canım +400 dedıklerı sey gecen haftakı kılosundan 400 gram fazla cıkmıstır +400 desın dıyolardır -00 de tam tersı verdıgınde solenır

takımalrı yuzde 30 un altında kalırsa sayet sarı kart yıyor kaptanda uyelere odev verır kaptan oturur yuzde 30 un uztune cıkmak ıcın kım ne kadar vermesı lazım hesapalr uyelere soler sen sukadar verırsen ben bukadar su suakr verırse yuzde 30 un ustune cıkarız dıye anladınmı seker

canım +400 dedıklerı sey gecen haftakı kılosundan 400 gram fazla cıkmıstır +400 desın dıyolardır -00 de tam tersı verdıgınde solenır

takımalrı yuzde 30 un altında kalırsa sayet sarı kart yıyor kaptanda uyelere odev verır kaptan oturur yuzde 30 un uztune cıkmak ıcın kım ne kadar vermesı lazım hesapalr uyelere soler sen sukadar verırsen ben bukadar su suakr verırse yuzde 30 un ustune cıkarız dıye anladınmı seker

Sabrin için teşekkür ederim anladım tatlım :)))

Selam kızlar,

Menüm:

Sabah: yulaf kepeğinden krep, az yağlı beyaz peynir
Öğle: light ton balığı
Ara öğün: az yağlı yoğurt
Akşam: tavuk haşlama, az yağlı yoğurt

Spor: 1 saat orta tempoda yürüyüş, 7 km bisiklet sürdüm.

Bisikletime kavuştum nihayet, artık bol bol sürerim :)))

Sabah enerjiktimya şimdi de hala öyleyim, 200 mekik çekecem birazdan :)))

Selam kızlar,

Menüm:

7 km bısıkletmı masallah 1 saat yanı hemen hemen brravoo :46::46::46::46::46:

Selam kızlar,

Menüm:

Menü cok guzel spor harika..tebrikler :)))

persembe gunu bıldırım yapacagımıza gore yarın son gun bak son eforlarınızı sarfedın
oruc tutaanlar herhangı bı saatte bıldırım yapabılır tutmayanlarda sabah kalktıkalrında tartılsınalr acken

Bir gün geri mi alındı bildirim, ben bu ara oruç tutamıyorum, dolayısıyla cuma sabah bildirsem olmaz mı?

Back