- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
Atılım fazlalıkları bitsin bu iş :))
utu yapmaktan nefret ederım böö gelırdı kusardım adeta hatta olekı kıyafet fabrıkalarının dıreklerıne kadar syaar soverdım berbat bı fobıydı ta kı utumu degıtırene kadar utum bellıkı eskımız yıkadıgım sımsıyah cıcılerım bembeyaz kırec oluyodu ve su akıtıyodu o kırec yuzunden bıdaha yıkıyodum utumu degıstırdım yenısını aldım kullandıgım sye utu dıelmıs dedım.camasırlar utuyu gormeden dumduz oluyon su ne kırec utuden zevk almaya basladım valla
aferım benm yawru ceylanalrıma tombık kelebeklerıme ınsallah dereceye gırıcez gıbı gorunuyo bu ıdda ıle
ben ıddalıyım dıemıyorum belkıde vermısımdır bakalım
bekleyın dıger takımalr bız geliyikkkk
kızlar anlamadıgım bı sey var hangı mantık ıstemedıgı bıseyı uzerınde gezdırır demı sorsan hıcbırırmız kıloyu ıstemıyoruz ama atmayada kıyamıyoruz yuruyen margarın gıbı gezıyoruz.
kılolu gezmek bana gore yırtık pırtık sunmus kırısmıs eskımıs bı tısortle gezmekten farkı yok.bu durumda ne yaparız onu cope atar yada toz bezı yaparız kı genelde turk kadınının adetıdıratarız onu yenısını alırız mıs gıbı gıyerız guzel olur.kılolarla gezmekte bole bısey yagları cope atıp yenı bı bedenle gezmek varken neden sansıman dagılmıs bı vazıyetteyız.ah su korolmayasıca gırtlak yokmu can bogazdan gelır ama bogazdanda gıder.
ne zaman giriyoruz listelere kaptanım
aynen, çok yerinde bir açıklama
tatlım bu hafta lstedeyız.o yuzden su son 3 gunu ıyı degerlendırmelı verebıldıgımız kadar gram vermelıyız
anlaşıldı kaptanım
Antalya nın cayır cayır güneşi altında 3,5 saat yürümüş olan manyak ben aşırı susuzluk çekmekteyim yetişinnnnn !!Cidden çok susadım PAntolonlarım bol gelmeye başladı spor etkisini göstermeye başladı
Dalin tartıda benden çok ümidin olmasın bence yağ kastan hafif ben şuan yağı kasa çeviriyorum...Versemde pek yansımayabilir tartıya çok olsa bir kilodur
Bir saat hafif tempo yürüyüş yaptimmmm :))
Antalya nın cayır cayır güneşi altında 3,5 saat yürümüş olan manyak ben aşırı susuzluk çekmekteyim yetişinnnnn !!Cidden çok susadım PAntolonlarım bol gelmeye başladı spor etkisini göstermeye başladı
Dalin tartıda benden çok ümidin olmasın bence yağ kastan hafif ben şuan yağı kasa çeviriyorum...Versemde pek yansımayabilir tartıya çok olsa bir kilodur
süper bence
bu gün iftarda mangal yapıcaz.az et ve sebze yerim. ekmek yok. içecek olarak 1 bardak ayran
Persembe iftar oncesi mi tartiliyoruz cuma sabah mii kaptan???
aslında razaman suresınce persembe ıftardan once bıldırımlerınızı yapsanız ıyı olur hem ben alısmıs olurum ılk bıldırımı ben yaparım
Tmmdir persembe iftar oncesini iple cekiyorum :))))
evet5 heycanlı oluyo cuma gunlerı hhehehe herkes persembeden yapacak bıldırımı arkadaslarr unutmayız razaman boyunca bole olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?