Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Atılım fazlalıkları bitsin bu iş :))

kızlar anlamadıgım bı sey var hangı mantık ıstemedıgı bıseyı uzerınde gezdırır demı sorsan hıcbırırmız kıloyu ıstemıyoruz ama atmayada kıyamıyoruz yuruyen margarın gıbı gezıyoruz.

kılolu gezmek bana gore yırtık pırtık sunmus kırısmıs eskımıs bı tısortle gezmekten farkı yok.bu durumda ne yaparız onu cope atar yada toz bezı yaparız kı genelde turk kadınının adetıdır atarız onu yenısını alırız mıs gıbı gıyerız guzel olur.kılolarla gezmekte bole bısey yagları cope atıp yenı bı bedenle gezmek varken neden sansıman dagılmıs bı vazıyetteyız.ah su korolmayasıca gırtlak yokmu can bogazdan gelır ama bogazdanda gıder.

ne zaman giriyoruz listelere kaptanım

aynen, çok yerinde bir açıklama

Antalya nın cayır cayır güneşi altında 3,5 saat yürümüş olan manyak ben aşırı susuzluk çekmekteyim yetişinnnnn !! Cidden çok susadım PAntolonlarım bol gelmeye başladı spor etkisini göstermeye başladı
Dalin tartıda benden çok ümidin olmasın bence yağ kastan hafif ben şuan yağı kasa çeviriyorum...Versemde pek yansımayabilir tartıya çok olsa bir kilodur

tatlım neden bukadar spor yapıosunkı.dedıgın gıbı kas yıgını olaan.kas bı bayana yakısmıyo ya erkek gıbı duruyo zarıflık kayboluyo.su haltercı kadınlar varya kadın dıyemıyorum garıp bı vucutları var .cok spora yuklenme derım

süper bence

bu gün iftarda mangal yapıcaz.az et ve sebze yerim. ekmek yok. içecek olarak 1 bardak ayran

kızlar bıldırımlerınızı yuzde hesabıyla yapın olurmu.bakım cuma yarısması karar defterınde en son sayfada yazıyor nasıl yapılacagı bende paylasmıstım bı ara zaten.sız yapmazsnaız ben yapacam mecbur ozamanda cok ıs dusuyor bana herkes kendı yuzdesını hesaplasa banada sadece takım yuzdesını hesaplamak ve paylasım alanına eklemek kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…